3-dagars

Fredag: Det hände inte så mkt av den dagen. Städade och donade här hemma i lägenheten medan Hjalle var  på jobbet. Han kom hem en sväng vid 16-tiden med en kompis. Hjalle fixade till sig inför företagar-festen de skulle ha. Hjalle åkte iväg igen vid 17-tiden och jag var ensammen *ler*. Hjalles pappa kom från jobbet i Sthlm och hämtade upp mig eftersom jag skulle få låna hans bil och hämta Hjalle inatt. Pappa Ola hade varit och hämtat sin platt-tv som han var mäkta stolt över. Jag hjälpte honom att bära in den och upp på övervåningen. Sen åkte jag vidare hemåt med Audin som är guld att köra!!! Väl hemma kände jag att jag hade myst och slappat och tagit det rätt lugnt mestadels av dagen så jag bestämde mig för att åka till Köpis en liten sväng, mest för att ha något att göra. Åkte dit och strosade mellan 18:50-20:15. Köpte lite chips, choklad och läsk för min myskväll för mig själv *ler*. Handlade lite mat och ett par benvärmare typ. När jag kom hem blev det teve för hela slanten och lite kvällsfika innan godiset =). Jag tittade på film och hade det riktigt skönt och avslappnat hemma i min underbara soffa. Tände levande ljus och riktigt njöt av atmosfären och känslan av lugn som infann sig.

Hjalle ringde ca 23:00 och sa att de skulle vidare ut på krogen och frågade om jag ville komma och hämta honom vid ca 02:00. Självklart sa jag och det lät som att de hade det roligt på festen iaf. Jag fortsatte mitt tevetittande och jag tyckte klockan blev 02:00 rätt snabbt. Trött var jag inte heller så det kändes skönt. Hjalle ringde och jag hämtade honom på stan i Gävle. Skjutsade också hem en av hans kompisar och sen for Hjalle och jag vidare hem. Hemma myste vi lite och tittade lite teve innan det blev dags att gå och sova kl 03:30!! Vi somnade gott och vaknade upp till en skön, ledig lördag.

Lördag: Hjalle klev som vanligt upp före mig och jag somnade om. Sov till ca 10:30 och klev då upp. Igår gjorde Hjalle och jag verkligen inte många knop. Beställde pizza och hamburgare som vi mumsade på. Igår blev en soffdag och en "göra ingenting"-dag, så skönt! Vi åkte hem till Hjalles föräldrar en sväng vid 13-tiden och lämnade igen bilen. Hjalles pappa skjutsade hem oss igen och vi skulle få låna bilen till kvällen igen för Hjalle och jag hade bestämt oss för att gå på bio och se komedifilmen "Borat" kl 21:00.
Men fram tills ca 20:15 hände inte mkt. Jag tror faktiskt att vi satt hemma och gjorde ingenting fram tills dess...haha!

Den stora nyheten igår var väl när min mamma ringde vid 19:30-tiden och berättade att min kusin Johanna hade fött en liten flicka för en stund sen och Jordan har nu blivit storebror åt en liten Nickolina tror jag att hon skulle heta. Ett stort grattis till min kusin och jag är såå sugen att få se lilljäntan och hålla i henne. Ååhh så härligt med nyfödda!!

Hjalle och jag gick alltså på bio kl 21:00 och den höll på till ca 22:30 och filmen var sååå jääla kul!! Garvade mest hela tiden och "Borat" rekomenderas verkligen =). Men mot slutet av bion kände jag av en sådan knipande och huggande känsla i magen och i bröstet och när vi reste oss och skulle gå till bilen kändes det ännu mer. Jag ville bara krypa ihop och massera bort det onda. Magen var spänd och jag kunde inte riktigt slappna av och det gjorde riktgit ont, jag grimaserade hela vägen hem . Väl hemma kurade jag ihop mig i soffan och Hjalle kom med ett glas samarin som faktiskt gjorde susen och slappnade av min mage. Vi låg inte så länge i soffan utan gick och la oss vid 00:00-tiden nångång skulle jag tippa på.

Söndag:
Det är idag. Som vanligt knallade Hjalle upp före mig och gick och la sig i soffan och knäppte på teven. Jag klev upp ca 10:00 och gjorde Hjalle sällskap där i soffan. Så mysigt att kura ihop sig tillsammans och bara mysa, det är så härligt att jag bara kan blunda och somna i hans famn, lätt som en plätt! Och apropå plättar så ställde jag mig vid spisen vid 11-tiden och stekte pannkakor till sen frukost/lunch. Det var mumsfillibabba och mätta blev vi och är det än. Idag är det Fars Dag och jag ska hem till mamma och pappa senare idag och låna hem deras bil som jag ska få låna några dagar i början av denna vecka. Får passa på att fira pappa litegranna då *ler*. Med en biltidning eller nåt sånt.

Så var den här 3-dagars helgen över för min del och den har varit jätteskön. Jag har verkligen njutit av att inte göra nånting speciellt alls. Har myst omkring här hemma i bara underkläderna mestadels av dagarna och det är väl underbart! Imorgon börjar jobbet igen och en ny vecka tar sin början. Jag är nu inne i min 6-dagars arbetsvecka, den vecka vi jobbar mest på. Men det ska gå bra det med! Jag är redo för nya tag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback