Pepp!

Jag bestämde mig för att ta en rask promenad med musik i öronen nu på kvällen då klockan visade 19:35. Jag tänkte inte springa eftersom jag fick en sån himla träningsvärk sen joggingturen igår..haha! Mina ben var inte vana att springa dem inte! Kände att det gjorde ont i dem imorse när jag klev ur sängen, haha!

Jag gick raskt i ca 10-15 min och fick upp flåset och kände mig pepp av musiken. Så efter 15 minuter bestämde jag mig för att springa resten av sträckan ändå eftersom jag nu kände att benen var uppvärmda och mjuka. Sagt och gjort och jag sprang resten av vägen hem och kom hem 20:05. Kände mig riktigt duktig idag också! Fan, jag orkar mer än jag tror och det går ju bara lättare och lättare för varje gång så det är ju jobbigast i början.

Imorse vaknade jag först vid ca 08:00 då Hjalle gav mig en hejdå-puss då han skulle åka till jobbet. Jag sov såklart vidare då jag varit uppe rätt sent på natten. Jag kunde ju sova hur länge jag ville med tanke på att jag var ledig även idag och inte haft några som helst planer för dagen, så skönt att inte ha nåt bestämt ibland också. Jag vaknade inte förrens 10:50 nästa gång och det var hur ljuvligt som helst. Kände mig pigg så jag klev upp rätt med detsamma och satte mig ner i soffan och kollade på teve och åt frukost som bestod av hårdbröd med o´boy, mums!

Jag satt framför teven en stund, bytte mot datorn emellanåt. Jag klädde på mig och fixade till mig med smink och smycken och bestämde mig för att gå till Köpis och kika efter träningsbyxor då jag (med 99% sannolikhet) ska följa med Tina och träna boxercise på torsdagkväll. Låter hur kul som helst och jag vet att det nog är en träningsform som passar mig, men eftersom jag vet att min kondis inte är vad den har varit i guldåren då jag tränade handboll så känns det inte lika skoj om man ska va "dålig".. Jag vet att jag har varit riktigt stark både fysiskt och konditionsmässigt så det är inge roligt att börja om på den nivå jag står nu. Jag vill ju vara i toppform innan jag sätter igång och tränar jag, helst =). Men jag vet ju att det inte funkar så och jag måste ju börja nånstans. Sen är jag väl inte hur kass som helst heller antar jag och det känns lite roligare nu när jag varit ute och sprungit och vet att jag pallar med ett 30 minuters springpass iaf, då har jag ju iallfall en liten kondis iaf..haha! Peppa!!

Jag gick ner till Köpis men några träningsbyxor hittade jag inte, bara långa mysbyxor där jag kikade. Och nå dyra byxor från intersport ville jag inte kosta på mig kände jag så jag skulle få låna ett par av Tina.

Jag köpte iaf en vintersjal på H&M i gammelrosa och den var hur söt som helst, jättenöjd! Gick in på Coop också och köpte med mig lite smörgås, mjölk och pålägg. Sen gick jag hem igen. Skönt promenadväder var det men det blev lite svettigt under kavajen ändå. Lyssnade på musik i mobilen och det är det bästa har jag upptäckt! Älskar min mobil, tack Hjalle!

När jag kom hem var klockan strax före 15:00 och jag slog mig ner i soffan. Bredde en smörgås och drack ett glas juice. Kl 11:30 idag satt jag i soffan med enbart en filt på mig då det plingar på dörren. Jag skyndade mig in och satte på mig byxor och tröja och gick mot dörren. Men då jag skulle till att öppna hade  den som plingade på redan hunnit iväg. Det var visst brevbäraren för han hade lämnat post. Jag anade att det var ett paket från tradera som hade kommit och som han ville lämna som inte fick plats i brevinkastet.

Hjalle kom hem vid ca 15:45 för att hämta träningskläder också skulle han åka igen vid strax efter 16-tiden. Jag gick då ner till posten som ligger i samma byggnad här där vi bor och frågade om det fanns nåt paket där till mig. Det gjorde det, 2 st som jag fick hämta ut. Annars skullle de ha lämnat ut de till affären "Tempo" imorgon och gett mig en avi med posten img också skulle jag då fått hämta paketet img. Men eftersom jag ananade att paketet redan fanns där så kunde jag hämta ut det på posten, himla bra och trevligt folk där nere!

Jag skuttade upp för trapporna hem till mig igen och slet upp paketen. Det var en svart söt knälång kjol med spets från H&M som jag vunnit på en auktion på tradera och den var såå fin och passade så perfekt, jag älskade den! Precis en sån jag velat ha hur länge som helst men som jag inte hittat nånstans men äntligen fick jag tag på en, ååh så fin! Kavajen var svart och svagt kritstrecksrandig och lite fodrad och även den från H&M. Den satt alldels perfekt och var hur snygg som helst och jag hur nöjd som helst, gud va roligt med tradera och vilka fynd man kan göra!

Kjolen vann jag för 22:- plus frakt och kavajen vann jag för 50:-  plus frakt. Kjolen gav jag allt som allt 48:- för och kavajen 94:- för. I vanliga fall går kavajen på runt 400:-!! Riktiga kap! Jag älskar att fynda!



Nåja, nöjd som få har jag känt mig idag och när Hjalle kom hem igen efter träningen var klockan ca 18 nånting. Jag tog då bilen ner till Köpis och köpte ett vinrött silkigt sängöverkast från Hemtex för de har 40% -rea på allt i hela butiken. Och eftersom jag är ute efter precis ett sånt sängöverkast så tyckte jag att det var lika bra att köpa det! Hade kostat 799:- ordinarie pris och jag fick ge 479:-. Inte alltför billigt men väl värt det ändå! Jag vet att sängöverkast är dyra och det här var verkligen vackert och passade så fint till vår mörkbruna säng.

Gick in på Willy´s och handlade lite kycklingkebab och köttbullar. När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och gick ut och gick/sprang och när jag kom hem stod maten på bordet, vilken lyx!

Mumsade i mig maten svettig som jag var och det var hur gott som helst. Nu ska jag väl hoppa in i duschen tänkte jag och sen kolla lite på teven innan det är dags att krypa ner i sängen för imorgon är det åter arbetsdag. Jobbar 7:00-17:00 imorgon och kl 08:00 ska vi ha nåt slags handledningsmöte. Ska bli intressant. Efter imorgon är det sen bara 2 arbetsdagar kvar och sen är det helg!! Hjalle och jag ska kanske ner till Emilia och Saman i Sthlm inte nu i helgen men nästa helg för att hälsa på och sova över en natt, ska bli kul om det blir av. Näpp, nu ska här lilla Anna in i duschen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback