Semesterfirare!

Idag är det fredagen den 13:e och min första semesterdag! Har redan upptäckt att denna otursdag för första gången har fört otur med sig. Min älsklingsklocka har gått sönder i glaset...morr! Måste ta med den in till Gävle och få den lagad. Fick den i present av Hjalle det här året. Jaja, visste väl att jag inte skulle slinka igenom alla fredagar den 13:e som på ett bananskal resten av livet. Idag var min otursdag. Tur att inte värre saker än ett brustet klockglas inträffat.

Hjalle åkte som vanligt till jobbet idag och jag åkte hem till mamma och pappa till 9.30. Tog i vanlig ordning med mig tvätten och startade en maskin med detsamma. Läste lite tidning och slappade. Bestämde träff med Anki vid 14-tiden. Hade bränt lite barncd-skivor som skulle lämnas. Åkte hem till Anki och vi umgicks till strax efter 17 då jag åkte vidare hem till mamma och pappa och lät Anki ta itu med alla vardagliga sysslor som också ska skötas när man har barn. Lilla Ebba fick sitta på mammas mage i bärselen...såg rätt skönt ut. Hoppas du fick lite vettigt gjort efter att jag gått Anki! Har du lärt dig nån barnvisa utantill nudå så du kan sjunga med Ebba ;)

Åt lite mat när jag kom till mamma och pappa men strax efter 18 åkte jag hemåt. Stannade till på Rusta och köpte läppstift. Sen stannade jag till på Köpis och shoppade på rean!!! Känner att jag egentligen borde hålla igen lite med pengarna eftersom tatueringen ska betalas nästa vecka och den kan gå på ca 2000:-. Men när det är rea och jag hittar så fina kläder kan jag inte hålla mig! Vet ju att jag har ett sparkonto jag kan nalla lite av såhär under sommartid om jag vill unna mig lite extra ;)

Köpte ett par korta jeansshorts, en stickad svart klänning med 3/4-ärm och en häftig turkos top! Helnöjd!

Hjalle är bortbjuden till arbetskamrater ikväll så jag är ensammen. Får se vad jag ska hitta på av denna fina kväll. Solen sken imorse för att sen gömmas bland moln och till kvällen skingrade sig molnen igen och det blev jättefint. Ska bara poa runt lite här hemma och sen kika lite på teven tror jag.

Igår firade Tina och jag min semester med lite shopping i Gävle...hehe! Sa ju hejdå till jobbet för ett tag igår när jag slutade. Tina kikade efter barnkläder och jag shoppade en svart bh och ett par mörkblåa jeans-knickers eller vad det heter. Hade en väldigt trevlig dag i Gävle.

I helgen blir det förmodligen lite grillning hemma hos Jenny och Anders. Hjalle och jag tänkte vi skulle bjuda tillbaks lite eftersom de har bjudit oss på grillat förut :). Då får vi fira in vår semester tillsammans i helgen, mysigt!

Tack alla mina nära och kära för att ni finns och gör mig sååå glad och lycklig!
Mitt hjärta ler när jag är med er
Min själ mår bra

image226



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback