Gårdagens Överraskning!

Ja den absolut bästa överraskningen gårdagen hade att bjuda på var att jag fick veta att Anki blivit mamma, helt obegripligt underbart å fantastiskt tycker jag så vad ska inte hon tycka?! Ett magiskt mirakel är vad det är det här med hur ett barn blir till och ligger och växer i magen och sen kommer ut livs levande å sen helt plötsligt "bara" finns till som om inget annat skulle ha existerat innan! Jag är så himla faschinerad över hur ett liv blir till...MAKALÖST FANTASTISKT!!! Ogreppbart, det är för stort att förstå hur det går till, men jag tror nog att det är det bästa man som kvinna kan uppleva, dagen man blir mamma *ler*. Gårdagen gick från bra till bäst!

Började med att jag klev upp vid 7.30. Slökollade lite teve och Hjalle åkte till jobbet vid 8.00. Jag åt frukost och donade lite hemma och gick till affären och köpte tvättmedel för jag hade tvättid igår vid 11.30. Men som tur var gick jag ner och kikade redan 10.30 om det skulle vara tomt och det var det så då tjänade jag in 1 timme! Körde igång tvätten och hängde den. Sen gjorde jag mig startklar för en cykeltur på min kära 2-hjuling! Musik i öronen och en vattenflaska i korgen också bar det iväg. Solen sken och det var jättevarmt. Jag cyklade ut till Mackmyra Park och längs med stigar och över små söta broar tills jag kom till en liten skogsdunge som var öppen så solen tog sin in. Där på gräset parkerade jag min cykel och sen slängde jag mig ner i gröngräset, slöt ögonen och lyssnade på fåglarnas sång, härligt!! Jag tror mig ha hittat mitt lilla gömställe här i krokarna och mitt smultronställe i Valbo om somrarna *ler*. Lugn och fridfull plats var det där man känner sig väldigt omgivgen och inbäddad i naturen, härlig känsla! Där låg jag och solade i bikinin i 2 timmar och det var då som min mobil helt plötsligt pep till.... Nyheten om att Anki blitt mamma fick jag då *ler*. Sååå glad och ivrig, ringde en kortis och sa grattis och frågade om allt gått bra vilket det hade gjort. Sen skrek Ebba för fulla muggar så det var bäst att hon fick tillbaks sin mamma så vi sa hejdå på återseende. Om några dagar när mor och far bekantat sig lite mer med lilla Ebba och fått ett hum om hur "allt funkar" såhär i början så var jag välkommen på besök!! Längtar *ler*.

Jag låg och solade i dungen mellan 12.30-14.30, sista stunden med största leendet på läpparna..hihi!
När molnen hopade sig för mycket för solning åkte jag vidare hemåt en sväng för att byta lite kläder och sen cyklade jag till Owe Jansson men där hittade jag inget skoj. Åkte förbi Gävle Biståndsgrupp på vägen hem men hittade inget skoj där heller. Då bestämde jag mig för att åka hem och kom hem vid ca 16.40. Hjalle kom hem i samma stund som mig och vi bestämde oss för att åka ut och äta eftersom det var en sån fin dag. Vi åkte till Järnvägskrogen och satt på uteserveringen och mumsade god mat, men de hade ändrat menyn så nu var det mest lite udda maträtter, dyra och lite mat på tallriken vilket var synd. Det var nog lite bättre där innan tyckte vi båda. Men mätt blev jag iofs och när vi njutit av solen en stund på serveringen åkte vi vidare. Denna gång med mig bakom ratten för Hjalle hade avnjutit en öl. Vi åkte till Boulongern och köpte oss en varsin glass och satt och tittade ut över vattnet och njöt av sommarkvällen. Klockan var 18.00 och solen värmde så jag blev alldeles het och svettig! När glassen slunkit ner i magen gick vi mot bilen igen och åkte hemåt. Först stannade vi till på Köpis där jag köpte ett till lås till min cykel, för den är jag väldigt rädd om och vill tjuvarna ha den så ska det vara så krångligt det bara kan för dem med många lås..haha!

När vi kom hem kikade vi en stund på teven och vid 21.30-tiden gick vi ut på en kortprommis runt krokarna här i området, mysigt var det och så varmt fortfarande! Stannade till på affären och köpte bröd och lite sånt och sen gick vi hem och gjorde kvällsfika och kikade sen på 2 avsnitt av "My name is Earl" som är en riktig höjdarserie! Det började blixtra, åska och regna vid 00.00-tiden så vi drog ur kontakterna och gick och la oss. Jag tycker fortfarande att det är häftigt med åskan och blixtrandet. Låg i sängen och tittade ut och man känner sig ganska liten när naturens makter tar över. Somnade väl vid 00.30 igår och idag är det tisdag och jag är ledig idag med. Tänkte faktiskt att jag skulle cykla ner till Köpis idag och titta lite. Det är sol blandat med moln idag så jag tänkte att det kunde passa.

Men först frukost!
Tjing!


Mackmyra:




Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad härligt det ser ut!! Absolut ett picknickställe!!! =) Nu har vi 2 nya hus att gå på visning på =)

Postat av: anki.

Åhh var härliga bilder!!!
Sorry att jag inte svarade, vi hörde inte för det var matdags just då å jag var instängd i vardagsrummet med katterna för Anso var här =) Ja du ska få komma å hälsa på snart, ska se hur det känns, svårt att planera in men fredag ska säkert gå bra det. Ska tillbaka på kontroll i morgon så vi hoppas att allt är bra då!! kram kram. Å puss från Ebba!

2007-06-12 @ 21:58:41
URL: http://ankibjork.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad härligt det såg ut!!!!

2007-06-13 @ 15:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback