Hej Sol

Igår lördag var Anki så himla snäll som följde med mig till Gävle när jag nu tagit mig i kragen och skulle gå till tatueraren och prata lite om min tatuering. Men eftersom han inte behagade vara på plats så fick jag snopet gå därifrån, hmpff!!! Men eftersom vi nu kämpat oss in till Gävle (ja mest Anki förstås!) så bestämde vi oss för att titta runt lite i butikerna en stund innan vi åkte hem. Jag köpte 2 par linnen och ett par hipstears-shorts. Vi hoppade på 14:30 bussen hem och eftersom Hjalle hade bilen hela dagen igår fick jag planera min dag lite extra med buss å sånt *ler*. Åkte med bussen ända till Sandviken för jag bestämde mig för att åka hem till mamma och hälsa på en stund innan jag skulle hälsa på Tina framåt 18-tiden. Vi hoppade av vid Mossvägen och Anki tog sin cykel och trampade hemåt. Mamma var så snäll och kom och hämtade mig och fick sällskap av Hugo eftersom hon var barnvakt.

Det var strålande sol hela gårdagen och varmt och skönt! Hemma hos mamma och pappa lekte Crille, Anton och Hugo för fullt! Busade med vattenballonger, hoppade studsmatta och badade i vattenspridaren. Härligt med barnlek och hjärteskratt så nära inpå *ler*

Jag var alltså där till ca 17:30 då Tina så snällt kom och hämtade mig hos mamma för hon hade skjutsat M på stan. Vi åkte hem till hennes och M:s nya radhus i Vallhov och jag fick en rundtur. Huset var jättefint med härlig trädgård och allt! Där trivdes de och det förstår ja, så fint så! Vi gjorde köttfärspaj ihop vilket var superlänge sen sist och himlans va gott det va! Sen blev vi rätt mätta, trötta och belåtna så resten av kvällen spenderade vi i varsin soffa framför teven där vi babblade bort hela kvällen, slötittandes på nån engelsk kriminalserie. Hjalle kom och hämtade mig vid 22:30-tiden men innan vi åkte fick han också en guidad tur..hehe!

Idag är det söndag och sista dagen på min härliga minisemester så här inför sommaren. Eftersom det spåddes strålande sol av SMHI även idag så hade jag bestämt mig för att åka hem till mamma och sola och springa runt i gräset och bara njuta av dagen! Vaknade 8:35 och Hjalle strax därefter. Vi åt frukost och sen kände jag att jag ville komma iväg och ut rätt fort så jag gjorde mig redo och åkte till mamma till ca 10:45. Jag hade tagit med mig lite krukor att plantera blommor i för nu är mamma i full färd med att plantera ut alla sommarblomster. Vi åkte till Storsjöstrand där jag köpte hänglobelia och vanlig petunia samt minipetunia. Sen åkte vi hem till trädgården igen och satt igång med planteringen. Jag planterade en blomlåda samt 4 krukor tror jag det blev. Sen hann jag med en hel del slappa i solen och och tur jag hade bikinin med mig för den var jag inte sen att hoppa i när det var så varmt som det varit idag!! Underbart att värmen äntligen kommit tillbaks igen för det är ju trots allt juni och sommar! April var fin men sen kom maj bjöd på en kall, regning och blåsig invigning för sommaren.

Idag lyxade mamma och jag till det med pizza eftersom det var helg. Pappa jobbade 12 timamars i helgen. Mamma var snäll och klippte håret på mig också så nu känns det fräscht igen! Var nog ett tag sen det blev klippt nu tror jag. Dagen rullade på rätt snabbt hos mamma och vi hade en jätteskön dag ihop, mysigt att pyssla i trädgården med henne tycker jag.

Jag stannade till ca 17:15 och då hade pappa precis kommit hem. Hjalle var på kontoret så jag hämtade upp honom också åkte vi ut och tittade lite vid Engeltofta och Bönan. Så fint det är där ute vid havet! Vi kom hem igen strax efter 19:00 och då kurrade det lite lagomt i magen så vi bestämde oss för att äta korv med bröd. Jag stekte på lite korv. Vi har precis kollat färdigt på filmen "I Robot" som är en väldigt bra film faktiskt. Nu är klockan rätt mycket denna söndag kväll  men jag har tur att jobba kväll imorgon och börjar alltså inte förrens 12:30 vilket innebär ytterligare en dags sovmorgon för min del, skönt!

Ska hoppa in i duschen först bara för känner mig lite sommarklibbig efter en hel dag i solen. Lite färg har jag minsan fått också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback