Konditionsträning.

Idag blev en till varm och solig sommardag. Hjalle åkte till jobbet vid 8.00 och jag klev upp i samma veva. Sista lediga dagen idag tisdag på min 4 dagars ledighet. Imorgon är det alltså jobb igen. Kände att jag ville ta mig för nåntig idag.  Fick energi av solen och sommarkänslan. Åt frukost och poade lite här hemma till ca 11.10 då jag bestämde mig för att ta en cykeltur till Sandviken. Passade på att höra efter med Anki å familjen om de skulle vara hemma nåt under dagen vilket de skulle så då bestämdes det att jag kunde titta förbi där en stund lite senare på dagen. Jag stoppade hörlurarna i öronen också trampade jag iväg. De nya hörlurarna jag fick med min mobil är det bästa jag vet, "In Ear"-pluggar som sitter som en smäck och ger superbra ljud! Går lätt som en plätt att cykla runt med dem i öronen och bra musik till det.

Det var varmt och otroligt svettigt på färden till Sandviken. Solen gassade på mig hela vägen, ingen skugga längs den inte..puh!!! Knallröd i ansiktet och med svettande händer (ovanpå) och armar klampade jag av cykeln med tunga ben hemma hos mamma och pappa kl 12.00. 50 minuter senare. Mamma jobbade förstås men pappa hade ledig vecka och var hemma och målade virket som ska bli det nya staketet. Också monterade han in nya lilla plattv:n i husbilen, lyx! Jag bytte om till bikini och tog fram solstolen och slappnade av i solen. Låg väl och solade nån timme och satt inne och läste tidning mellan varven. Mamma kom hem 14.30 och vid 15.00 plingade det i mobilen och Anki var hemma efter en promenad. Jag bytte om och trampade vidare hem till Anki där jag slog mig ner i soffan med resten av familjen. Fick hålla den lilla söta tösabiten Ebba...ååhh va gooosiiit de va! Det skulle jag lätt kunna vänja mig vid *ler*. Hon var vaken rätt mycket och tittade runt och rynkade med ögonbrynen och gjorde massa härliga miner, så söööt! Lite ont i magen gjorde det visst när man ätit och innan pruppen eller rapen kommit ut så grinades det lite men sen blidde det bra snabbt igen. Sen blev hon så trött att hon somnade i mammas famn...hihi!



Jag cyklade tillbaks hem till mamma och pappa kl 17.00 och slängde mig ner i tevesoffan och slappade lite. Fick mat av dem kl 18.30 och klockan 19.00 var det dags för mig att trampa hem till Kära Valbo igen. Lite kallt till en början, solen hade försvunnit bakom moln och det blåste en hel del. Lite motvind till och med och jag tyckte att det gick trögare att trampa men det var bara att trampa. När jag sen kollade på klockan när jag kom hem var den inte mer än 19.40, jag hade till och med cyklat hem 10 min snabbare än vanligt fast jag tyckte det gick så trögt! Konstigt. Men nu är jag hemma och det känns att jag fått upp flåset. Andningen går bra och det är mest jobbigt åt benen, men det är ett "skönt" jobbigt för jag känner att det tar på benen och rumpan, bra!

Nu ska jag titta lite vad som bjuds på teven ikväll och sen ska jag ta en dusch och hoppa i säng om nån timme!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Härligt med dina cykelturer, blir så sugen på at cykla!! Låter så mysigt så!! =)

Postat av: Tina

Du är verkligen hurtig du!!
Jasså det vart till att premiärhålla lilla Ebba igår. Förstår att du lätt kan vänja dig att ha det så..
Bara till att börja tillverka då.. ;-)

2007-06-27 @ 09:18:05
URL: http://tiniwinisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback