Måndag-torsdag

Var ju ledig i måndags efter helgens jobb. Den dagen låg jag bokstavligt talat bara i soffan från ca 9.30-22.30 och glodde på olika serier, filmer och sånt! Tur att teven bjöd på massa sevärt när jag kände för en tevedag! Orkade absolut inte ett smack utan tiden rann iväg och sen hade jag legat där hela dan. Rätt skönt det med för då fick jag ju verkligen vila ut i måndags.

I tisdags var det jobb igen 7-15.30. Segt nu när det är så mörkt redan vid 16-tiden när man slutar i och med att vi har vridit tillbaks klockan 1 timme till vintertid.... Trötter är vad jag är men det ger väl med sig lite när man vant sig. Tisdags efter jobbet åkte jag hem till mamma och hälsade på. Stannade kvar till ca 18 då jag åkte hem. Somnade på soffan hemma och sov mellan 18.30-21.30. Var vaken en timme och gick sen och la mig 22.30 men låg för ovanlighetens skull och vred och vände på mig och kunde inte somna. Sen hör jag hur Hjalle börjar rassla i skåp både i köket och på toaletten, hör hur han spolar vatten och har sig och jag fattar inte vad han håller på med så sent. Till slut måste jag av ren nyfikenhet kliva upp och se vad han pysslar med och då är klockan 23:45. Han säger till mig att han hade lite överskottsenergi och står och skurar rent i badrummet och torkar och har sig sådär sent in på natten!!! Inte riktigt klokt! Men bra att han städade lite :) Jag klagar inte! När min nyfikenhet var stillad åt jag lite smörgås för jag var så hungrig och sen gick jag och la mig igen och somnade sött vid ca 00.30-tiden.

Upp och jobba 07.00 igen på onsdag. Gick finfint! Åkte hem till mamma och vi tog en sväng på stan. Jag hittade en mörklila stickad mössa på Åhléns som jag köpte. Skjutsade hem mamma när vi var klara på stan och då var klockan 17. Jag åkte till Owe Jansson och köpte lite julgrejer och en (hör å häpna!) "Marabou-chokladkaka-nonstop". Supergod!!


Åkte och hämtade Hjalle vid ca 18-tiden och vi for hem och glodde på teven.

Idag har torsdagen passerat och Hjalle och jag gjorde lasagnette när vi kom hem och åt i köket där vi tänt levande ljus och hade det mysigt. Nu är Hjalle och spelar fotboll och igår var han i Högbo och åkte skidor. Han är så duktig på att träna min älskling och jag ser att han blir pigg och mår bra av det och får energi. Nu är han överlycklig och supertaggad på att åka skidor och han säger ju att han ska åka Vasaloppet så lite träning innan skadar ju inte..hehe! Jag känner att jag mår sämre nu när jag inte har tränat på flera veckor...suck... Jättedålig disciplin nu plus att jag jobbade kväll förra veckan och Johanna jobbar kväll den här veckan. Men nästa vecka ska vi sätta fart igen och då ska jag bli glad, pigg och energisk igen : ). Känner mig så himla förlsappad nu. Dagen idag var blandad med trötthet, drygt tjat och en trevlig eftermiddag.

Nu är jag äntligen ledig fredag, lördag och söndag! Tar gärna emot förslag om aktivitet eller sällskap dessa dagar :)

Kommentarer
Postat av: Tina

Eventuellt ska jag in till Köpis en sväng på eftermiddagen idag, om du inte har nått för dig kan du ju alltid komma dit. :-)

Postat av: anki.

Självklart har jag typ överfullt med saker att göra i helgen...kalas å farsdagsfirande å sånt där...tyyypiskt!

2007-11-09 @ 10:39:10
URL: http://ankibjork.blogg.se
Postat av: Jenny

Ja herregud vilken god non stop choklad det var!! JIsses, kan lova att det är min favorit nu!!!! =)

2007-11-09 @ 20:06:14
URL: http://katiinka.blogg.se
Postat av: Jenny

Falun låter lockande nästa helg =) Vi kör på det!

2007-11-10 @ 06:28:29
URL: http://katiinka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback