Söndag

Igår lördag var jag och Jenny till Falun på loppis och sen gick vi en sväng på stan. På loppisen hittade jag en taklampa till hallen för 30:- och 3 böcker. 2 st barnböcker (som jag sedan länge börjat samla på mig) och en jättebra heminredningsbok. Där står allt om att rusta och hur man gör steg för steg, vilka verktyg osv man behöver. Superbra att ha när Hjalle och jag sen när vi bor i hus vill rusta. Bara å bläddra i boken och göra som det står, perfekt!

Jenny och jag kom tillbaka till Sandviken vid ca 13.30-tiden eller nåt sånt skulle jag tippa på. Då stannade vi till på American TakeAway och köpte pizza och åkte hem till Jenny och åt. Hur gott som helst var det när vi var så hungriga som vi var då. Sen hoppade vi ner i soffan och kollade på teve fram till ca 15.30 då jag åkte hem till mamma. Fixade lite med tvätten som jag var där och tvättade i fredags förmiddag. Mamma var hemma och strax kom pappa också. Jag stannade där till ca 17.30 då jag åkte hem till Anki och Ebba och hälsade på. Vi lekte, pratade på "Ebba-vis" och skojjade och skrattade massor! Härligt med hjärtligt barnaskratt som kommer ända nerifrån magen :). Nu har jag fått gosa med "bebis" rejält vilket var underbart! Längtar så in i bomben tills jag får en alldeles egen liten älskling som ler och skrattar sådär underbart så tårar klumpar sig i halsgropen av lycka *ler*.

Ebba blev trötter och nattades vid 19.30 och sen sov hon i sin egen säng, en sån duktig flicka! Då tog Anki fram gotteskålarna som var fyllda med smågodis och där satt vi och mumsade denna lördagkväll som var så himla toppen tyckte jag! Kollade på teve, datorn, pratade, kollade på månen som flyttade sig så förvånansvärt snabbt på himlen. Vid ca 22-tiden blev det ändå dags för mig att åka hemåt då jag kände mig lite trötter. Tack igen för en toppenkväll!!!

Jag kom hem och kollade lite vid datorn och gluttade teve. Hämtade Hjalle 00.00 hos en kompis i Gävle. När vi kom hem glodde vi på teve och Hjalle gick och la sig rätt omgående. Jag låg kvar i soffan och gluttade vidare på bl.a. "Miami Ink" och sen somnade jag på soffan vid ca 02.30 inatt och där blev jag liggandes hela natten tills jag vaknade ca 10.00. Hjalle har åkt till Hemlingby och käkat buffé och det var meningen att jag också skulle med men jag har en sån jävla sketen dag idag, så jävla irriterad på allt som har med mig att göra just nu så jag blev hemma... Försökte dock så gott jag kunde med att piffa till mig och allt sånt men det blev verkligen inge bättre för det... Bytte om till pyjamasen, åt macka och o´boy och glor på teve och det känns som att jag inte tänker göra annat idag.

Det är iallafall skönt att det är söndag.

Kommentarer
Postat av: Tina

Det låter som en riktigt mysig helg du har haft.
Trist att du känner dig nere idag bara. men det lär man ju också få göra ibland. Man kan inte vara på topp jämt!!
Hoppas du får en mysig dag nu i pyjamasen.
Vi lär ju ta och ses här nån dag innan bebben ploppar ut.
Hur jobbar du i veckan??

Postat av: anki.

Tack tack tack själv för igår! Tycker så mkt om att träffa dig! Jag blev verkligen supertrött & däckade rätt omgående framför tv:n =) Så det var inte ås att jag försökte skicka iväg dig!!
Hoppas ditt humör blir bättre, jag har också vart deppig idag!
Kram kram

2007-11-18 @ 17:31:20
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback