Helgen

Då har jag avklarat min jobbarhelg för den här gången. Idag kändes det verkligen att det var söndag, jag var trött och längtade hem :). Men det har varit lugnt på jobbet. En kväll satt jag hemma hos en av de boende och vi kollade på filmen "Dansar med vargar". Superbra film men väldigt lång!! Vi hann inte se klart första kvällen utan fick fortsätta titta klart dagen därpå. Tänk vilket bra jobb jag har...hihi!

Annars har jag hunnit med en liten utflykt med en annan boende också. Vi åkte en liten bit till en annan ort där vi stannade till på ett gårdscafé och fikade och satt en stund, sen åkte vi tillbaka till gruppboendet. Följde med en annan kille och handlade och sen har jag också hunnit med lite yatzyspelande samt tv-tittande och fikande och matlagning. Helgen har gått fort faktiskt. Nu är jag ledig imorgon måndag för att sen återgå till jobbet på tisdag igen.

Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp morgpndagen, är ju så mkt jag vill hinna med att göra! Vill till IKEA en sväng, skriva ut lite bilder på transferpapper och göra kuddar, sy nånting och massa mer! Men vi får se vad morgondagen bjuder på.

********************************************************

För övrigt har jag fått en urhärlig utmärkelse under helgen! Det är Fröken Fräken med bloggen
Tusen ideér och en fröken som har gett mig den med den här kommentaren:

"Levindas Värld, där man får läsa om alla möjliga fynd, vardagsbetraktelser, vitmålningsprojekt och resor i en härlig blandning, berättat av en sprudlande glad tjej!"

Jag blev jätteglad för att jag uppfattas på det viset, så roligt!

Tack Fröken Fräken för denna underbara utmärkelse!



Jag vill skicka den vidare till samma tjej som gett mig den, hon skriver alltid så härliga kommentarer till mina inlägg, så roligt! Sen har hon en underbar blogg också!

Sen vill jag ge den till en av mina storfavoriter inom bloggvärlden och det är Maria med bloggen Vita Hemmet Lyckebo. Hon har ett fantastiskt vackert hem och är så duktig på att inreda och dekorera, så smakfullt inrett från golv till tak :)
Maria bjuder alltid på tonivs av bilder med vackra arrangermang och vi får ta del av alla hennes vrår i hennes hem! Absolut älskar hennes blogg!! Ta en kik där med detsamma!


Nu ska jag mysa lite med min älskling *ler*

Kram, Anna


Kommentarer
Postat av: Maria/Vitating

Hej vännen!

Men sååå go du är!! rodnar Jag ger den tillbax till dig flera gånger om!! TACK TACK! TACK! Förlåt att jag störde i er mysstund fniss Hoppas inte jag avbröt något :-) Hi hi, ha det bra, god natt!

KRAAAAAM MARIA

Postat av: rost&rosor

Ja du, jag är så glad över mina grannar som bara slänger och slänger utan urskiljning.Grattis till awarden, den är ju jättegullig. låter som ett trivsamt jobb du har. Kram Katta

2008-08-24 @ 22:45:55
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Ingela/Inspiration i vitt

Hej: Du är verkligen värd den fina utmärkelsen du fick, du visar inspirerande bilder för oss andra att titta på.Gillar din flaska med ljuset i i mitt huvud skulle jag skrivit HARMONI på den lilla zinkskyllten.

Mina tavlor kostar mellan 400-800 beroende på storlek en del är rätt stora.

Kram/Ingela B.

2008-08-24 @ 23:09:06
URL: http://www.inspirationivitt.blogspot.com
Postat av: Maria/Vitating

Ha ha, ja det är inte svårt att fastna vid datorn, sambon klarar sig ju! fniss Jag ska gå o sova nu, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



KRAM

2008-08-24 @ 23:10:49
URL: http://www.vitating.blogspot.com
Postat av: Jenny/ Jema Rose

GRATTIS till utmärkelsen!!!



Ska bli kul att se vad du shoppar på IKEA...jag vill också dit...SNART!



KRAM, Jenny



<3

2008-08-24 @ 23:17:05
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Victoria

Hejsan! Och tack för de fina kommentarerna som du ofta lägger hos mig! Jag blir sååå glad! Du är väl förtjänt av de fina utmärkelserna! Grattis!



Har du målat väskorna som finns i på bilden vid din bloggtitel? Vad kan man använda för färg till det?



Kramis!

2008-08-25 @ 00:14:39
URL: http://madickensvarld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback