Alla Hjärtans Dag

Igår var det som sagt Alla Hjärtans Dag. Blidde ingen speciell kärleksdag sådär med mys för vi hade annat på G, nämligen hjälpa syrran och Anders med flytten! Men jag hann med att pyssla och dona lite hemma en stund först medan Hjalle var på jobbet. Idag blev det lite mer ordning och reda i hallen. Letade fram en hylla nere i källaren, skruvade fast krokar under hyllan (för att kunna hänga massa fint på) och sen skruvade jag upp den på väggen. Blev ju mycket finare än det var innan! Tog bort onödiga mattor som ändå bara far hit och dit och samlar hår och grus! Jag hann occkså med att tvätta och städa lägenheten, det fick bli min present till Hjalle på den speciella dagen *ler*. Och jag fick ju en härlig tidning och choklad av honom igår *ler*. Fira kärleken det gör ju vi varje dag ändå med pussar och kramar, behövs ingen speciell dag för att det ska ske inte...hihi!

image862

Jahapp, sen blev det flytt! Åh va jag var nyfiken på huset och hur det såg ut i rummen och hur trädgården såg ut och allt sånt! Jenny och jag tog katterna och kattgrejer i min bil medan mamma och pappa hade stor släpvagn som tog mycket grejer och Anders proppade sin Mazda full! När vi kom till huset första vändan stannade Jenny och jag kvar medan de andra körde nån vända till för att hämta möbler. Jenny och jag plockade upp köksgrejerna och stuvade in allt sånt i skåpen, sånt som tar tid. Vi poppade musik och jag gick runt och kikade i huset, verkligen jättemysigt var det! Kan föreställa mig många kvällar framför brasan i öppna spisen i vardagsrummet, åh va mysigt med öppen spis! Och trägolv - riktig mysig känsla gav huset! Vi fick tillsist skaplig ordning och reda i köket och då bar vi upp massa säckat och kartonger till övervåningen. Men när klockan blev ca 22.00 kände vi alla att det fick räcka för den dagen. Hjalle och jag åkte hem och åt lite kvällsfika sen blev det sängen rätt så bums!

Äntligen har ni hittat erat Drömhus - jag är så glad för er skull!!


Idag kallar jobbet 13.30. Solen skiner och hoppas den fortsätter göra så resten av dagen. Nu har jag helgen framför mig och det blir födelsedagsfirande på jobbet till och med, ska nog bli trevligt!





Kommentarer
Postat av: Mari

Men vilken härlig blogg du har! Vad roligt, jag läger till dig i favoriter direkt;)

Ha en underbar o solig helg!

/Mari


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback