Dagens avslut

Ja nu har kvällen lidit mot sitt slut och den nya dagen har tagit sin tidiga början. Det är kolsvart ute nu, vi går mot mörkare tider men än skiner solen en bra bit in på kvällarna. Hjalle och jag avslutade denna fredagkväll på bio på Filmstaden i Gävle där vi gick på premiären av "The Dark Knight" uppföljaren till "Batman Begins". Den första filmen var kanonbra och denna nummer 2 var lika bra måste jag säga, jag riktigt njöt av alla balla ljudeffekter, den magnifika musiken och allting, cool film!! Njöt av Batmans dova stämma till Jokerns galna gälla stokskratt! Den höll på i 2,5 timme och den blev inte tråkig eller seg nånstans, den höll mitt intresse hela vägen ut! Den var totalt grym och jag bara mös igenom den! Jokern är en total galning som är sjukt sjuk!



Vi kom hem strax efter midnatt och nu känns det som att det är dags att sussa. Tror jag slänger mig på soffan först och glor lite tv och varvar ner. Eventuellt får soffan bistå som sovplats hela natten ut, tycker det är mysigt att sova där ja *ler*

God Natt

Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Lena

Hello!



Mina tonåringar av på den filmen igår. De tyckte den var superbra och att Hedge var grym, undras om det blir en Oscar postumt där?



Själv fångade jag dagen i Stockholms skärgård, lovely



Kram Lena

Postat av: GÅRDSROMANTIK

Jasså - du hör också till soffsovarna! Visst är det mysigt att kyra ihop sig. Maken brukar komma och tjata på en när man sussar som bäst - så då är det bara att masa sig i säng. Kom just på att jag har ett presentkort på bio för två - kanske maken skulle gilla den där filmen - får ju inte vara för rt (romantiskt tjafs - sonens förkortning.)



Kram Maud

2008-07-26 @ 09:46:59
URL: http://havsviken.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Hej igen!

Och tack för senast. Alltid lika trevlig när du kommer förbi. Ja, det är faktiskt bara dig och Ninni som jag har stenkoll på. Annars är det pinsamt rassligt. Frågade en kund som jag visste hade varit in här tidigare, igår ifall hon hade semester. I samma sekund som jag ställde frågan, kom jag på att jag frågat henne om det tidigare och att hon då berättade att hon var långtidssjukskriven, gått in i väggen. Så jag fick höra samma story igen...... Hon måste tro att jag har Alzaimers..........



Du verkar ha haft trevligt hos Ninni. Blev avundsjuk på Franska stemningar-boken. Har tänkt beställa dom själv. Men man måste beställa 10st och jag är rädd att rätt många har köpt boken redan, eftersom den har funnits ute ett tag nu. Tror att Elwiras har den, så jag får ta mig dig och köpa den.



Kram-Kram

'och ha en solig dag'

2008-07-26 @ 10:34:06
Postat av: S o F

Hallå där!



Vi verkar ha liknande filmsmak. Den senaste Batman har ju fått riktigt bra kritik, så den ser jag framemot att se senare.



Vaaaaaaaaarma kramar! (lite pust)

2008-07-26 @ 12:25:44
URL: http://2bloggen.blogspot.com
Postat av: Mattias

Jag tyckte de tidigare Batman-filmerna var rätt odugliga men Batman Begins var ju riktigt bra och denna verkar också sevärd. Nån bio blir det väl inte för oss gissar jag men så fort den finns tillgänglig på andra sätt ska jag se den! Tina har i förväg bestämt sig för att inte gilla den här sortens filmer så jag får väl se den själv gissar jag :) Ha det bra Anna!

2008-07-28 @ 07:17:01
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback