Jag hade ju lovat...

...att visa er mitt pyssel för dagen! Igår fick jag med mig 2 kaffekvarnar av mamma för jag började prata om att jag letade efter kaffekvarnar som jag ville måla vita och skriva text på. Då sa hon att jag kunde ta 2 som hon hade, gud va snällt, tack kära mamma :)

Med lite vit färg och texten Café (kaffe på franska) blev slutresultatet såhär, mkt nöjd!



Skulle egentligen vela ha matt vit färg men hade bara halvblank hemma och ivrig som jag är så målade jag med den, blev ju iofs bra det med, men nu måste jag köpa hem lite matt vit färg!

Igår hittade jag också en lagomt stor ram hemma hos mamma (har en del av mina gamla tavlor kvar där) som jag tog med mig hem. Den har jag nu målat svart! Blev lite nyfiken på hur den skulle se ut i svart :). Det skulle ha blitt fint med vit ram också men jag testar såhär till en början. Men nu med detsamma blir jag sugen att måla den vit så får se hur länge den håller sig i just svart :)


Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Annica

Åh vad fina de blev!



Kram Annica

Postat av: Ullis/Leva på landet

Allt blev jättesnyggt. Det kommer nog att bli många nya projekt hemma hos dig framöver, s.



Ha en bra vecka!

Kram Ullis

2008-07-15 @ 00:27:28
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Oj vilka härliga kaffekvarnar! Och ramen blev så stilig! Förutom vit så är nog svart också en snygg färg! Vårt köksbord är faktiskt målat med en helt blank färg. Skulle nog egentligen ha velat ha en halvblank, men då det är fråga om ett köksbord så tyckte vi att det var mest praktiskt med helblank. Lättare att torka av helt enkelt. Ha en bra dag!



Kram,Lotta

2008-07-15 @ 05:35:27
URL: http://lottaspace.blogspot.com/
Postat av: Lilla huset på prärien

Åh så fint det blev. Har inte ens tänkt på att man kan måla kaffekvarnar men det blev ju jättebra!



Kram Jenny

2008-07-15 @ 08:49:57
URL: http://lillahusetpaprarien.blogspot.com
Postat av: Petra Bloggar

supersnyggt! =)

2008-07-15 @ 08:56:22
URL: http://petraodaniel.blogg.se/
Postat av: Ulli

Vad fint det blev! Jag har en gammal kaffekvarn. Kanske jag skulle frächa upp den med lite färg.... Tack för tipset!



Ha en riktigt bra dag!

Kram Ulli

2008-07-15 @ 09:03:45
URL: http://inredningmedmera.blogspot.com/
Postat av: Linda

Vad fint det blev! Jag undrar var jag har min gamla kvarn någonstans...

Jag tyckte att den svarta ramen är väldigt snygg tillsammans med dokumentet. Men man kan ju måla vitt och sedan måla svart igen...



Kram

2008-07-15 @ 09:15:20
URL: http://lindasvitatankar.blogspot.com
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Åååh...vad du är DUKTIG !!! Det blev ju så fint...ALLTIHOP !!! Gud vad din mamma är snäll som ger bort kaffekvarnarna till dig, och vilken förvandling du lyckats ge dem...I LOVE : )



Kram & ha det bäst !



/ Jenny



<3

2008-07-15 @ 11:11:45
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Ha en bra kväll du också !



( Att du inte kände igen filmen beror nog på att du är för UNG..! )



: )



Kram, Jenny



<3

2008-07-15 @ 19:51:35
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Oj, vilket pysselmaterialsförråd som det verkar finnas hemma hos dina föräldrar. Sedan pappa sålde huset och verkligen rensade så hittar jag inte så mycket där i nya lägenheten längre. Men när han höll på att flytta - jag tiggde till mig diverse porslin, hylla, ett skåp m.m.



Jag tycker att du ska behålla ramen sådär svart, det blir en snygg kontrast när det är lite små detaljer här och där som är mörka!



Jo, det tar nog en hel del på energi iaf innan man har vant sig vid att jobba igen..! SJälv undrar jag om jag ska fara in imorgon till jobbet för att kolla en sak fast jag är ledig.. men nu har jag massor med pyssel i huvudet så det får nog vara.. ;-) Man måste ju prioritera!! Hittade mycket fint på IKEA, trots att det var galet mycket folk där. Bland annat små trasmattor, igen, som jag ska sy ihop. Egentligen hade jag tänkt dem till vardagsrummet, men när jag kom hem såg jag att de skulle passa helt bäst i sovrummet ju!!



Ja, ha ni is i magen och fortsätt ta det lugnt med hustittandet. Nu tror jag att jag måste kolla in Hemnetutbudet borta hos er!!

2008-07-15 @ 20:24:37
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: ninni

det vart ju jätte fint med svart ram till ditt vackra dokument,o kaffekvarnen blev ju jätte snygg,har facktiskt en själv som står undangjömd någonstans ,den är inte gammal men det ser lika dan ut,kanske ska ta o måla den.

jag jobbar på konsum i hagaström,har annsvaret för frukt o grönt samt fryst,börjar bli lite trött på det efter 10 år o börjar bli lite sliten axlar,nacke o rygg men det får väl gå ett tag till

ha det gott

ninni

2008-07-15 @ 20:32:49
URL: http://mormorelsie.blospot.com
Postat av: Maarit

Vad snygg kaffekvarnen blev.

2008-07-15 @ 23:48:11
URL: http://danielsgarden.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad kul att du hade en liten bild bredvid dina nystylade kaffekvarnar så att man kan se hur dem såg ut innan. Dem var fina innan men är ännu finare nu efter din styling.

Jättefina!

Ha det!

//Jessica

2008-07-17 @ 15:39:57
URL: http://tantelwira.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback