Sista snacket innan natten

Okej, då ska jag rabbla upp det sista som finns i min skalle som jag måste plita ner :)

Idag började alltså min dag redan kl. 07.00 då Musse kom och ville vara med mig hela dagen och jag med han förstås! Det är så underbart med vovve-sällskap, går inte att beskriva hur bra en vovve kan få oss människor att må - underbart bra minst sagt!

Han är som sagt rätt sömning av sig och letade upp olika vrår att vila i här hemma. Bland annat i badrummet, under mitt hallskåp, i soffan, i hallen och lite varstans som ni märker :)

Här somnar han nog när som helst...hihi!


Jag har målat lite idag, suttit ute lite på balkongen och läst tidningen Amelia som damp ner i brevlådan. Varm, varmt och varmt har det varit hela dagen lång, najs! Inte ett moln så långt ögat kunde nå, lite svalkande vindbris och sol och värme, ännu en härlig sommardag!

Jag och Musse har varit ute på små promenader mellan sovstunderna och då har han fått fart på de små benen, spännande att gå omkring och nosa juh :)

Jag smet iväg ca 40 minuter för att besöka Gävle Biståndsgrupp. Och det första jag ser är en stor zink-hink med lock som jag varit ute efter! Perfekt, den norpade jag åt mig direkt och den står nu i köket och samlar det mesta som ska ner till sop-sorteringen; papper, plast och sånt ni vet. Har tidigare samlat det i stora papp-kassar som blitt stående på golvet i köket och det har inte direkt varit ett tjusigt blickfång. Ska man ändå vara duktig och sopsortera kan man ju göra det snyggt, jajjemän!!


På eftermiddagen kom Hjalle hem och vid ca 17.30-tiden beställde vi mat, tog med oss Musse och åkte hem till Hjalles föräldrars hus och lånade trädgården för att äta ute i kvällssolen. Ingen av hans föräldrar är hemma så det var bara vi 3 som myste på verandan denna soliga kväll. Ser fram emot många fler sånna sommarkvällar, ljuvligt!

Vi tog oss en liten promenad, Musse sprang omkring och nosade i trädgården och fick springa av sig lite :). Klockan 19.00 hoppade jag och Musse in i bilen igen och åkte hem, Hjalle kom efter, springandes, duktiga han!

Hemma och Musse fick hjärtmedicinen. Sen satte vi oss i soffan och gosade lite innan matte Annika plingade på dörren vid ca 19:30. Musse fick följa med hem och jag har varit så glad över att få ha haft han hos mig idag. Jag vill verkligen ha hund, den dagen den glädjen *ler*

Hjalle och jag bestämde oss för att passa på och njuta lite till av denna vackra kväll så vi åkte till Boulongern och gick en runda. Jag köpte glass, en Daimstrut (största möjliga då typ..haha) och Hjalle nån nyttig fruktjuice. Det var mkt folk i parken och det förstår jag en sån här dag, det är en stor, lummig och mysig park det där.

När vi gått rundan klart åkte vi så hemåt och var hemma 21.00. Sen dess har det blitt tv:n och datorn. Innan jag ska sova tänkte jag bläddra lite i nya numret av tidningen "Allt i Hemmet" som jag köpte på vägen hem. Ska bädda ner mig i sängen och läsa tidning och bara slappna av.


Perfekt avslut på en perfekt dag. Och där sätter vi punkt.

Kommentarer
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Låter som en riktigt lyckad & härlig dag!



Skönt att kunna låna både hund & trädgård..!



Jag har 2 sådana soptunnor från IKEA, båda står i kattgården just nu, men jag tänkte också ställa den ena i köket.



: )



Kram, Jenny



<3

Postat av: Anonym

Hej

vilken trevlig hund, är det en chihuahua?har själv två stycken och vilma ska nog få valpar snart tror jag,om ca 4,5 veckor,väntar med spänning på detta.

vilken snygg zink hink du fick tag i,jag är ute efter ett zink badkar att ha i trädgården,men det är inte så lätt,får ge mig till tåls så länge

ha det gott

ninni

2008-06-03 @ 09:20:31
Postat av: Fröken Fräken

Låter som en väldigt härlig sommarkväll!!



Vad bra att jag kunde kolla in hur du gjort med dina hissgardiner i vardagsrummet, det ser nämligen precis likadant ut som hos mig, dörren är precis bredvid fönstret utan någon vägg emellan. Det såg ju jättefint ut!!! Jag tror att jag ska provsy ett par gardinkappor av en restbit jag har och testa och hänga upp och se hur det blir. Jag vill ju inte att det ska bli mörkt!

Jag hade också hundbesök igår, fast den hunden ville inte sova, utan ut igen och gå på promenad. Jag försökte muta med godsak, men det dög inte. Och sedan såg jag årets första igelkott som var ute och tassade!! Mysig avslutning på kvällen!

2008-06-03 @ 12:10:23
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Jenny

Japp dörren vart bra, ett jäkla lyft! Nu e de bara dörrfodren kvar! =)

2008-06-03 @ 13:52:27
URL: http://katiinka.blogg.se/
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Hej Anna!



Jag brukar göra bildsökningar på Google, den där kronan fann jag när jag sökte efter clipart crown, tyckte den var fin att ha på en kudde kanske..?



Många kramar från Jenny



<3

2008-06-03 @ 20:24:12
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Hannis

Låter som en mycket skön dag!

Jädrans rent ut sagt vilka loppisfynd du gjort!!

Sånt är kul!

Och snyggt blir det med vit färg=))



Kram Hannis

2008-06-03 @ 20:53:45
URL: http://www.hannishem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback