Helgen förbi

Ja då har helgen "svoschat" förbi i all hast! Det har varit tvättning av bil, husvisning och kalas bland annat! En salig blandning med andra ord :)

I fredags efter jobbet var jag och mamma till Plantagen och fyndade litegranna på rean. Mamma köpte 2 st träd som hon ska plantera i den nya delen av trädgården, där de sågade ner en bamsestor Lind som stått där i alla år. Nu ska där planeras för ett växthus samt trädplantering m.m.

Lördagen hade Hjalle och jag bokat in oss på biltvätt på en biltvättsfirma. Vi hade tid 11.30 och då skulle det ta ca 1 timme för dem att tvätta våra bilar både invändigt och utvändigt. Under tiden gick jag och Hjalle till Mc Donalds och åt lunch tillsammans med alla andra småbarnsföräldrar och glada barn, som hoppade i studsborgen och slogs om färgerna på Mc Donaldsballongerna *ler*.

Vi blev mätta och belåtna och länmnade stället utan att varken ha provat på studsborgen eller bråkat om någon ballong....fniss! Vi gick vidare till ÖB en sväng och handlade på oss lite av varje och sen gick vi tillbakla till tvätthallen där bilarna stod glänsande fina ute på parkeringen! Så himla lyxigt det känns att lämna in bilen och få den så fin tillbaka, skönt att slippa göra själv faktiskt. Jag har roligare saker att lägga min tid på :). Också luktade det godis i bilen när jag satte mig i

När vi hämtat våra bilar bar det av på husvisning här hemma i Valbo. Stor, lummig och fin gård på ca 2700kvm, men tyvärr var huset på tok för litet och trångt samt att det var en hel del åtgärder att göra på det så det blev inte "vill-ha-känslan" på just det här huset. Vi tackade och åkte vidare. Jakten fortsätter...

Hjalle åkte till en kompis och kollade fotboll och jag åkte vidare på loppisrunda! Gjorde en del fina fynd! Bland annat ett jättefint träfönster för en tjuga som jag sedan förvandlade vitt!




Hittde också 3 st Tilda-dockor, såå himla fina!!!


På kvällen kom min kära kusin Niklas förbi med en film så vi hade filmkväll med chips och ostkrokar!

Perfekt dag och perfekt avslut på kvällen!


Söndag var kalasdags i och med att Hjalle fyller 28 år idag måndag 29/9-08 - GRATTIS!!

Men igår hade vi kalas på hans kontor för släkten. Jag och Hjalle åkte dit till 12.00 och gjorde iordning med tårtor, bullar och kakor och dukade och allt sånt. Hjalles släkt droppade in vid ca 12.30 och det blev fikadags och paketöppning. De stannade nån timme och sen kom min mamma, pappa, syrran och hennes kille förbi lite senare. Då blev det fika och paketöppning igen!

Vi hade det jättetrevligt och Hjalle har fått det såå fint på sitt kontot. Tror att han har en liten inredninsgådra i sig ändå även fast den inte visar sig så mkt hemma...hihi!!

På eftermiddagen åkte vi till pizzerian och käkade en varsin pastatallrik och det var riktgit gott! Sen hem till Hjalles föräldrar och drack kaffe och sen vidare hemåt.

Jag var jättetrött, hade ont i huvudet och kände mig allmänt låg. Har känt mig lite låg den senaste veckan och har väldigt lätt till gråten och kan gråta för ingenting. På jobbet, hemma, ute på vift...ja när som helst känner jag att det klumpar sig i halsen på mig och jag vet inte varför. Bara allmänt låg tror jag. Tur att jag har min älskade som gör allt för att få mig att må bra, älskar dig!!

Söndagskvällen spenderades bara i soffan innan sängen kallade.


Måndag idag och ny vecka tar sin början. Jag är långledig, helgen plus måndag och tisdag den här veckan-superskönt ska jag berätta för er...hihi! Grattade Hjalle med lite presenter imorse. Han fick några extra godmorgon-pussar också *ler*. Sen drog han iväg till jobbet. Jag ska väl smyga ner på IKEA en sväng tror jag, skulle vilja köpa nåt mer till min älskling. Plus att jag skulle vilja göra nåt speciellt för honom ikväll, en fin middag eller nåt när han kommer hem från jobbet. Så jag måste klura vidare lite :)

Sen blir det besiktning för bilen 13.30 idag, håll tummarna att det går vägen!

Min arbetsvecka ser ut som sådan:

V.40
Måndag 29 sept: Ledig (Hjalle fyller 28)
Tisdag 30 sept: Ledig (hundvakt till Ida)
Onsdag 1 okt: 8.30-15.00 (utbildning)
Torsdag 2 okt: 12.30-21.00
Fredag 3 okt: 12.30-21.00
Lördag 4 okt: 12.30-21.00
Söndag 5 okt: 12.30-21.00

Kram, Anna


Kommentarer
Postat av: Sök och du skall finna

Äääälskar Tildor!



Vill ha, vill ha!



Ha en fin vecka!

Postat av: rost&rosor

Mc donalds ballonger är hemska de bara smäller och man blir rädd och barnen skriker och gråter, dessutom ogillar jag deras leksaker så jag brukar be dem ploka ur dem ur happymeallådorna.vad snyggt på det kontoret.Kul med husvisning,Valbo ligger det vid Kungsberget? Verkligen gulligt litet fönster du köpt. Kram Katta

2008-09-29 @ 10:35:09
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Vilken härlig & fullspäckad helg du haft! Jättefina saker du köpt..! Synd att huset inte var helt rätt för er, det är inte lätt att hitta nåt som stämmer till 100% alltid...men ni hittar säkert något snart!



KRAM, Jenny



<3

2008-09-29 @ 10:53:19
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Annelie

Vilka fina fynd -

Tilda - var jättesöta.

Kramis/Annelie

2008-09-29 @ 11:22:27
URL: http://www.betongsnackor.blogspot.com
Postat av: Tina

Grattis till Hjalle!!

Hoppas du hittar på nå skojigt att överaska han med!! Ha en skön dag i solen nu!! Själv ska man sätta sig och plugga nu.

2008-09-29 @ 11:55:59
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: anki.

Oj, jag hade visst missat detta inlägg! Grattis i efterskott till Hjalle!

Åh, det är inge roligt när du är ledsen, men jag tror också att hösten spelar in, precis som den gjort för mig. Tur att du har en massa glädjeämnen i livet som kan få dig att må bättre!

Å förresten...hur ska Hjalle ha möjlighet att inreda där hemma när du är överallt ;) hihi!!! Han är nog bara glad för det för ni har det ju så mysigt!!!!

KRAM KRAM!!

2008-09-30 @ 12:59:42
URL: http://ankibjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback