Panduro

Jag har beställt lite smågrejs från Panduro och i veckan kom paketet. Ååh det är alltid lika roligt och framförallt spännande att öppna paket, även fast man ibland redan vet vad som finns i, jag blir som ett barn på julafton...hihi!!

Det här beställde jag:


Men det bästa av allt var den här underbara adventsljusstaken som jag länge velat ha!! Den är grundmålad vit när man får den och om man vill kan man ju måla den röd på det här viset. Men jag kommer att ha min vit som ni kanske förstår*ler*.

Har tänkt köpa en sån här liknande adventsljusstake på olika inredningsbutiker men då har de ju kostat ca 400:- spänn och det har jag tyckt varit lite dyrt. Och vilken tur att jag inte köpt nån för nu på Panduro behövde jag inte betala mer än 139:- för den, vilket kap! Den bästa julprylen hittills kan jag ju lätt säga och det kommner bli svårt att toppa den här!


Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Fina saker du köpt, gillar verkligen ljusstaken!



KRAM & trevlig helg!



/Jenny



<3

Postat av: Ullis/Leva på landet

Ljusstaken var verkligen ett kap. Måste nog titta in på deras hemsida. Blir så sällan som jag är till Borlänge och deras buik. Kul present till mor. Klart att hom blev glad åt den personliga presenten.



Ha en bra helg!

Kram Ullis

2008-09-19 @ 21:06:54
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Lena

Å vilken fin ljusstake! Jag brukar inte gilla adventsljusstakar, och därför har vi inte någon framme heller. Men den där tål att tänkas på, och absolut i vitt!!!



Tusen tack för länkena om dina bilder, det var mycket bra att använda sig av där!



Trevlig helg!

Kram Lena

2008-09-19 @ 21:16:03
URL: http://lenastankeverkstad.blogg.se/
Postat av: rost&rosor

Jag förstår att det blev lite som julafton när panduropaketet kom.Har ju pandurobutiker nära mig så jag handlar där men det kan ju bli lite dyrt ibland då.Tycket den ljusstaken blir finast i vitt med.Kram Katta

2008-09-19 @ 21:50:08
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Länge sen sist...men tala om rena julafton! alla dina fina inlägg!! Du pysslar o pysslar...blir så avistihi över din energi!



Fick också hem paket från Panduro idag....man känner sig verkligen som ett barn när man sliter upp kartongen! Finns alltid något som jag glömt att jag beställde.fniss Minnet är visst inte det bästa.



Ha en skön helg!

Kram, Ulrika

2008-09-19 @ 22:07:37
URL: http://englahemulrika.blogspot.com
Postat av: Anette

Ja,visst är det roligt att få paket.

Tittade på en liknande ljusstake på Åhléns förra året.

Din var ju jättefin,kanske ska köpa en på Panduro.

kram anette

2008-09-19 @ 22:56:56
URL: http://glitterochmarsipan.blogspot.com
Postat av: Ofelias Hus

Jag måste helt klart gå in på deras hemsida, kul...och så fin ljusstaken är, kommer att bli jättefin i vitt.

Så roligt att din mammas kalas blev lyckat, visst är det kul när man kan umgås och trivas tillsammans med sina syskon, har själv 4 st härliga syskon som jag ofta genom åren valt att umgås med framför kompisar.



Kram och ha en härlig helg

Anette

2008-09-19 @ 23:00:35
URL: http://ofeliashusblogg.blogspot.com
Postat av: GÅRDSROMANTIK

Vilken härlig ljusstake och vilket fyndpris!



Klart den skall vara vit.



Kram Maud

2008-09-20 @ 06:58:28
URL: http://havsviken.blogspot.com
Postat av: Lotta

Hej

Panduro har jag aldrig handlat från, men nu ska jag gå och kolla deras sida. Finns så mycket där.

Vilken fin ljusstake, underbar.

Kram Lotta

2008-09-20 @ 07:56:49
URL: http://www.mittlivplandet.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Hihi, är det tankeöverföring på gång eller? Jag som just skrivit ett blogginlägg om att jag köpt min tilltänkta adventsljusstake!! ;-) Fast jag har redan börjat använda min, den är inte typiskt julig..

Men först ska man ha lite höst, det är en ljuvligt solig dag, så nu blir det cykeltur bort till Återvinningen innan det ska pysslas.. och städas i städskåpet.. (inte lika roligt, men det blir nog bra när det är klart!) Hoppas du har en härlig dag!

2008-09-20 @ 10:33:05
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: design i tid och rum

Hej och tack får titten! Jag brukar också gå runt på Panduro, och handla massor av deras fina papper. Som jag använder till strutar till julgran, eller till att bara hänga dem som dem är, och ger bort dem som present.Den ljustaken är så fint, jag har handlat något liknande fast vitt på Hemtex fåra året.Kram och ha en bra helg!

2008-09-20 @ 12:43:57
URL: http://www.designitidochrum.blogspot.com/
Postat av: rednoserunpet

hej hej

tack och svara till min inlägg. jag kann inte skriva så bra svenska, men pråta flytande nästan. hoppas jag gör inte så mycket fel om jag skriva.. jag hade en kille åm jag är 15 och denna älkar jag riktig.. så jag får lära mig svenska.. min mama bor efter kriegen med min far mor och mormor i sverige nästan 6 år so hun kan hjälpar mig mycket. och just nur tänkte vi och flytar med hela min famiel till norberg västmanland, men vi får inte såld huset här i tyskland. tuvär . så vi kann inte flytar.. men jag vill lära mig skriva och läsa riktig svensk , sä jag springa rund i blogvärlden och läsa så mycket ja kan. och det är kul och interesant åchså.. hoppas vi hörs

bettina

2008-09-20 @ 15:21:23
URL: http://rednoserunpet.blogspot.com
Postat av: Mallaco

Gud, va bra att du hittade en ljusstake för sånt vrakpris.

Ska kika in och kolla runt lite jag me=) Panduro är verkligen en toppenbutik.

ha en skön helg!!

2008-09-20 @ 19:36:51
URL: http://mallaco.blogspot.com
Postat av: Anonym

Va kul med panduro paket... nu är ju hösten och vintern snart här då behöv det pysselgrejjer... adventsljustaken är fin jag har en sån fasst med el... köpte jag förra julen den ska bli kul att få plocka fram.

2008-09-20 @ 23:01:37
URL: http://frokensidenskar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback