Andra Advent - vackra julmånad

Andra advent idag som sagt - huamej vad tiden går snabbt! Kom ihåg att stanna upp och njut av denna julemånad också medan ni hinner *ler*

Här nedan ser ni min och mammas hemmagjorda adventsljustake i vitmålad betong. Blev riktigt tjusig!



Här nedan är mitt lilla hyacintarrangemang på köksbordet. En gammal vacker träkruka/hink där jag har dekorerat med glittriga kottar, gnistrande stenar och kanelstänger. Vid sidan om har jag satt fast ett litet ljus i en gammal ljushållare på det vackra vita/nötta stenfatet. Den vackra boken "julesangbog" köpte jag hos Madame Nyberg förra året - så vacker! Ni kan i min kölkssoffa skymta 2 vackra julkuddar som jag har vunnit på Tradera av en jätteduktig kvinna som syr upp otroligt vackra kuddar! Den röda kudden vann jag till förra julen och linnekudden med broderiet God Jul vann jag häromdagen - så nöjd!

 

Så här ser det ut i mitt köksfönster just nu. Jag väntar hem ett par jättevackra vita julgardiner med knytband och rött monogrambroderi på. Kommer bli så vackert tror jag! Den lilla söta granen med kottar på ser otroligt verklig ut och känns som en riktig gran men det är det minsan inte *ler* Fick klämma och känna flera gånger i butiken för att bli övertygad om att den inte var riktig...hihi! Kan ni gissa vart den är köpt?! Jo faktiskt på Ica Maxi för 169:-!! Som ni kan se har jag redan påbörjat pyntningn av julgran mini - kottar + hjärtan i fattigmanssilver samt ett rostigt hjärta bla.


Såhär blev min julgrupp på byrån i vardagsrummet. Vitmossa och de vackra glittriga kottarna gör mkt - tänka sig att det inte behövs mer för att det ska bli så vackert! Betongfatet som krukan står på har min mamma gjort till mig, vackert!


Sista jularrangemanget är min röda amaryllis som får stå på min brudkista vid fönstret i vardagsrummet. Älskar krukans patina! Ska även köpa mig en vit amaryllis också.

 

Ha nu en riktigt njutfull söndag och andra advent mina kära vänner!!!


 

 


Kommentarer
Postat av: Tina

Ja herregud att det redan är andra advent. Helt sjukt vad tiden rinner iväg. Snart kommer ju tomten. ;-)

Postat av: mamma millan

Vilka vackra blomster arr..gillar spec den med allt fattigmanssilver!!

Så caker adventsljustake din mamma gjort..säger bara WOOW!!!!



Kram goa du♥

2009-12-06 @ 23:33:20
URL: http://mammamillan4.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Oh, I´m in looove i den där ljusstaken i betong! Nu blir jag så nyfiken, i vad har ni gjutit den för att få den formen och mönstret?

Jag har också tänkt göra mysiga arrangemang med mossa och hyacinter, men så kom snön och marken frös.. dåliga tider för mossplockare.. ;-)

2009-12-07 @ 15:37:23
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Stina

Hej, behöver hjälp med inredningstips till vår matsalsdel, älskar vitt och gammalt, men måste kombinera med detta nya och moderna! Har du några tips? http://stylebyme.myshowroom.se/inredningshjalp-snalla/



Postat av: Elin´s Shabby Romantic

Vad mysig julpyntning! Visst kan man fynda på Ica Maxi:) Själv köpte jag den fina vita tomten!



Ha en mysig fortsättning på veckan! Kramar Elin.

2009-12-08 @ 10:36:30
URL: http://www.elinsshabbyromantic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback