Tankar Om Åren Som Kommer & Går

I dagarna som gått, närmare bestämt den 3:e februari fyllde kära systeryster år!! Hjalle och jag åkte hem till henne och grattulerade på eftermiddagskvisten och fick gott fika och hade trevligt! GRATTIS till ännu ett år!

Och snart är det min tur, närmare bestämt den 17:e februari *blinkblink*.
Tänk, vart tar åren vägen?! Blir lika förvånad varje år.. Och nu har jag verkligen lite småångest för åldern för varje år funderar jag febrilt på hur många år jag egentligen fyller.. Är det 26, 27, eller 28?? Har ju ingen koll på åldern längre. Trodde aldrig det skulle bli så att jag glömde bort min egen ålder när jag hörde mamma berätta att "vänta du bara tills du blir äldre, då får du fundera på hur många år du egentligen är, du får räkna från det år du är född för att få fram det rätta årtalet som du levat" *ler*

Helknasigt!! Det är väl så att jag har blivit "äldre" nudå och den milda seniliteten börjar visa sig i små drag *fniss*

Nåja, jag tror iaf att jag ska fylla 28 år och varje år tycker jag att det låter så mkt att fylla på med år efter den dagen man fyllt 20. Jag ska liksom bli mer och mer vuxen och med det ska väl fler och fler vuxenpoäng plockas men jag vet inte om det hittills har varit så stora poäng plockade för min del. Inga barn än så länge iaf och inget hus eller vovve. Blir jag verkligen 28 när mina vuxenpoäng närmare ligger runt 20 *ler*

Kan ju iaf komma med att vi letar hus sen ca 1 år tillbaka, men det har liksom inte "klickat" än och då är det inte så mkt att göra åt just den poängen även om jag mer än gärna vill åt den just nu!

Barnen verkar det som att vi väntar med, tror att det blir hus först och sen kanske barnen också trillar in :) Om man nånsin blir vuxen nog att våga ta det steget men det hoppas jag på.

Jaa...vad mer? Är nöjd med tillvaron och hoppas på att få hålla på lite mer med mitt skapande i olika former, det mår jag såå bra av och det gör mig glad!

Nåja, här kom lite sena kvällstankar om just mina år som kommer & går...

Men innan jag ska fira att jag påbörjar ännu ett år så ska jag och Hjalle ta in på hotell i Tällberg och bo flott och ha det gott och mysa i massor! Vi ska närmare bestämt bo i en svit med bubbelpool och öppen spis på det vackra
Hotellet Åkerblads!

Ibland måste man få lyxa till det i tillvaron också *ler*


Kommentarer
Postat av: anki.

Åh gu va härligt det låter!!! Blir det nästa helg lr? Hoppas ni får det tokmysigt!



Ja jag har inte heller koll på hur gammal jag är, visst är de konstigt!! Att man måste tänka efter hur gammal man eg är...

kram kram!!

Postat av: Hannis

Åldern spelar ingen roll!

Det viktigaste är ju att man trivs med livet=))



Hoppas att ni får en mysig hotelvistelse!



Kram Hannis

2009-02-06 @ 21:12:54
Postat av: Sandra

Haha det märks då sannerligen att du & anki är sjuuukt mycket äldre än mig eftersom jag har stenkoll på ålder och sånt. :P Men ang. vuxenpoängen, innan 30 känner jag ingen stress (den dag jag fyller 30 och fortfarande varken har pojkvän-hus-barn - hemska tanke) och du ska iaf vara glad att du har ett långvarigt förhållande och är sambo - är inte det vuxenpoäng om något?! Nä 20-åren kan man ta det piano och njuta av att vara så "ung" :).

2009-02-07 @ 11:58:05
URL: http://sanderstedt.blogg.se/
Postat av: Fröken Fräken

Jag kan säga som så att ju fler år man kommer efter 30 desto mer lugnar man ner sig, och tänker inte så mycket mer på vad man "ska" och "inte ska" ha gjort vid en viss ålder. Man är ju precis den man alltid har varit inombords, oavsett vad passet säger. Själv har jag ju valt en annan väg och bryr mig inte så mycket om vad alla andra gör!



Låter som att ni kommer att få en härlig helg, särskilt jämfört med mig...

2009-02-07 @ 18:48:32
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Ullis/Leva på landet

Man får grattulera lite i förväg då för efterosm jag är så gammal lär jag väl glömma bort det nrä du fyller, s. Har för längesedan tappat bort hur gammal jag är man får som sagt räkna efter. Tänk att du ska till mina trakter på en liten avkoppling. Maken jobbar på hotellet granngårds med Åkerblads.

Ha en bra helg!

Kram Ullis

2009-02-07 @ 19:17:41
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Annelie

Hoppas ni får det mysigt..

Vi var 29 när vi fick vårt första barn och köpte hus i samma veva och vi har hunnit få 3 barn så ni hinner...

Kramar/Annelie

2009-02-07 @ 23:53:39
URL: http://betongsnackor.blogspot.com
Postat av: Ullis/Leva på landet

Vill bara tala om att jag har fått något så fint på posten här om dagen. Blev supernöjd och alla på jobbet tyckte att det var så snyggt. Håller som bäst på att skriva ner din adress för det är fler som är sugna på dina halsband.



kram Ullis

2009-02-12 @ 18:18:35
URL: http://levapalandet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback