Min vecka

Nu är det söndagkväll och veckan lider mot sitt slut. Hjalle har ju spenderat den här veckan i Las Vegas och väntas åter hem till mig på tisdag veckan som kommer. Han och jag har pratat med varandra via ett program som heter iChat och det är toppen!!! Jag både ser och hör honom och han ser och hör mig. Så vi har pratats vid några gånger den här veckan och han har berättat om Las Vegas och visat lite bilder osv. Han är där med en kompis och som det låter så har de det kanonbra därborta, om än något varmt!! Nog för att vi här hemmai Sverige avnjutit många dagars rejäl sommarvärme och sol från en klarblå himmel och värmande grader på ca 30 plus  i solen så har faktiskt Las Vegas haft det snäppet varmare. Herregud, jag som tycker denna värme är mer än nog, puh!!!

Jag längtar faktiskt lite efter min älskling, det blir liksom lite tomt här hemma på kvällarna då jag har kommit tillbaks efter att ha varit på vift under dagarna/kvällarna hela veckan. Det finns liksom ingen famn att kura upp sig i och ingen som kramar eller pussar mig godnatt. Det känns tomt och det är bra att längta!!! Jag är jätteglad att Hjalle kommit iväg till Las Vegas eftersom det varit ett ställe som han har velat uppleva och nu gör han det och det glädjer mig att han kommer iväg utomlands även fast inte jag gör det pga av min flygrädsla... Jag blev erbjuden att få komma med till Las Vegas med biljett betald och allt men eftersom jag fortfarande sittter ensammen här hemma så förstår ni att jag inte nappade på det erbjudandet....haha! GALENPANNA!!! Hatar att vara flygrädd, jag och Hjalle skulle få uppleva så mkt underbart tillsammans i andra länder och det skulle jag jättegärna vilja men rädslan är för stor tyvärr. Enda sättet vore om jag var totalt "knockad" och vaknade till när vi landat..haha!

Nåja, kanske går det att jobba på så Hjalle får med mig någon gång :)


Nu tänkte jag att jag skulle summera min vecka:


Måndag:

Hjalle åker redan klockan 04:30 mot Arlanda och jag sover vidare för att sen åka och jobba från 7:00-15:30. Efter det åkte jag vidare hem till mor och far som har fått rå om mig mkt den här veckan *ler*. Hela veckan har bjudit på strålande sol, klarblå himmel, ca 30 grader och riktig sommar!!! Lovely!! Jag blev bjuden på mat och stannade kvar tills kvällen då jag åkte hemåt och pysslade och donade lite innan jag gick och lade mig.

Tisdag:

Jobbade först mellan 7:00-15:30. På måndagen blev jag återigen hembjuden till mamma och pappa nu på tisdag för att äta tillsammans med dem och det tackar jag för. Det finns väl inget tristare än att behöva äta själv.. Jag kom att spendera hela tisdagskvällen hemma hos mamma, pappa och Nippe igen. Var ute i trädgården och njöt och hade det underbart i mina älskade föräldrars sällskap!!!

Onsdag:

Jobbade 12:30-21:00 och hann inte med så mkt hemma innan det var dags att åka till jobbet. Tror till och med att jag sov ut till strax efter klockan 09:00. Efter jobbet fanns det inte mkt mer tid än att åka hem och äta kvällsmacka, kika lite på tv och sen sova.

Torsdag:

Jobbade 7:00-15:30. Åkte sen hem till mamma och pappa igen och njöt av finvädret ute i trädgården. Det är faktiskt ingen hit att sitta hemma i en lägenhet när det är sommar, sol och finväder. JAG LÄNGTAR EFTER HUS & TRÄDGÅRD!!!
Så det är så härligt att få komma hem till mina föräldrar och bara vara, det njuter jag stort av *ler*
Mamma och jag åkte iväg på den lokala loppisen en sväng men det blidde inga fynd. Nån av dagarna tidigare i veckan var vi också ner en kortis på stan och strosade lite. Spenderade kvällen där innan jag sen åkte hemåt igen för att få se fram emot 3 dagars ledighet! Fredag, lördag och söndag har jag varit helt ledig och vilket väder sen!!! Det har faktiskt känts som att jag haft en minisemster dessa dagar, toppen!

Fredag:
Var som sagt ledig den dagen och den började med att jag pysslade lite med smyckestillverkningen. Sen frukostade jag och donade lite här hemma. Men sen vid ca 12-tiden åkte jag och hälsade på
Anna-Lena i butiken Madame Nyberg och hon bjöd på kaffe och tilltugg, så himla trevligt sällskap den där tjejen *ler* Det kom att bli så att jag blev kvar till strax efter 14:00 och de timmarna hos dig Anna-Lena får jag tacka för, hade görtrevligt!!

Gick in på blomsteraffären intill och köpte mig en pelargon, en "Apple Blossom". Ska bli jättespännande att se hur den ser ut när den blommar ut. När klockan blev 14:30 kom jag hem igen och då blev det till att packa för jag skulle ju åka hem till syrran och spendera fredagseftermiddagen/kvällen med henne och Anders och sen sova över och bara umgås med mn älskade systeryster *ler*. Packade ihop det nödvändigaste och for hem till dem till ca 15:30. Jenny och jag åkte och handlade lite och sen vidare och köpte lite blommor att plantera på min balkong, kände att jag ville ha några fler. Har fått en hel del av mamsen och tänkte sen komplettera lite själv med sånt jag mer ville ha. Efter det åkte vi tillbaks hem till syrran där Anders hade kört igång grillen.

Vi satt under ett partytält och avnjöt en härlig grilltallrik med hamburgare och strips! En underbar sommarkväll, med världens bästa sällskap och god mat, min fredag had inte kunnat bli bättre! Sen drog Anders iväg till en kompis och jag och Jenny var ute i trädgården och donade lite, solade och sen blev det en promenad runt byn med en av hästarna. Vi gick väl in vid 20:00-tiden och då vispade vi grädde och åt ananas, persika och grädde, hur gott som helst! Vi kollade på filmen "Vi hade iaf tur med vädret - igen" men vi tyckte inte att den var särskilt rolig. Men den är sedd nu iaf.

Vi gick sen upp på övervåningen där vi internettade lite, jag tog en dusch och vi kollade på tv en liten stund innan vi somnade strax efter midnatt.

Lördag:

Eftersom min syster både har hästar och är morgonpigg av naturen så gick hon upp ca 04:30 och gick ut i stallet och rådde om hästarna. Några katter kom och lade sig vid mig och det var så mysigt :). Jag hade tänkt sova vidare en stund men det kunde jag inte, solen strålade in och det var en härlig morgon att vakna upp till så jag blev faktiskt piggelin, härligt att få känna sig pigg så tidigt på morgonen! Jag knäppte på tv:n och kikade en stund innan jag klädde på mig och gjorde mig morgonklar. Jenny, jag och Anders åt sen frukost ca 06:30 - rostad macka och o´boy, yummie!!

På lördagen skulle Jenny och Anders åka och titta på en hund i Huddiksvall, en 6 månader whippet-hane. Och syrran ville att jag skulle följa med så det hade vi bestämt att jag skulle göra. Så vi drog nog iväg vid ca 07:00 och jag lämnade av min bil hemma i Valbo och sen drog vi vidare mot Huddiksvall med Jenny bakom ratten och Anders slumrandes i baksätet...hihi! Det var inga problem att hitta hem till hundägarna och vi var där klockan 09:00 en solig lördagmorgon. Vi fick komma in och se alla hundarna de hade, därav Seven som han heter som de skulle kika på. Vi pratade lite och efter ett tag gick vi ut på promenad. Det slutade med att vi var kvar i hela 3 timmar, och när det var dags att åka hemåt igen så hade vi ytterligare en medpassagerare och Jenny och Anders hade blivit matte och husse *ler*

Här är en bild på Seven när han precis har anlänt till sitt nya hem, aptiten verkar det då inte va nåt fel på *ler*

(Kika in på min systers blogg så får ni se mer av Seven!)

Seven som han heter verkade vara en underbar hund i sitt sätt och det sa bara klick med en gång sa min syster. Äntligen har de hittat den familjemedem de så länge sökt efter och jag är så glad för deras skull!! Nu har jag både syrrans och mamma och pappas vovvar att gosa med emellanåt *ler*

Vi stannade till och åt en glass och gick en liten runda med Seven men sen bar det av mot mer kända trakter igen, nämligen till mitt kära Valbo där de släppte av mig och sen for de vidare hemåt Sandviken och Storvik. Jag kom hem 14:00 och hade lovat Anna-Lena att stansa ett hjärta på ett armband tills på lördagen så jag åkte till henne i butiken och lämnade det. Och i gentjänst fick jag ett armband i kedjelänksmodell att designa och styla så som jag ville, tackar! Har redan stansat ett hjärta med texten A hjärta (symbol) H på, ett riktigt kärleksarmband blev det...hihi!

Jag drog sen iväg till Köpis en sväng där jag lämnade tillbaks ett par skor som var för små då jag hade bytt ut dem mot ett par som passade bättre. Sen kände jag att jag absolut inte ville spenderade denna soliga sommardag hemma i lägenheten så jag åkte hem till mamma och pappa- IGEN...haha!!! Hann med att njuta av sol och underbart sällskap och mamma och jag åkte till Bernö och jag köpte med mig blommor och jord hem för jag skulle plantera på balkongen på lördagskvällen hade jag tänkt mig. Mamma grillade lite kyckling och gjorde strips som vi sen mumsade på ihop med potatissallad och det var ju kanongott! Ca 20:00 åkte jag och mamma till min mormor och morfars grav och planterade blommmor och när vi sen kom tillbaks hem till mamma och pappa var det dags för mig att tacka och åka hem till mig. Lördagskvällen var det inte mkt kvar av men jag hann med att plantera en hel del blommor ute på balkongen denna ljuva, svala lördagskväll. Det blev kanonfint! Får ta lite bilder sen och visa. Kikade sen lite tv innan jag somnade i min kära soffa i vardagsrummet.

Söndag:
Det är dagen idag och den börjar lida mot sitt slut även den. Det har varit Ockelbo Marknad hela helgen och jag och mamma hade bestämt att vi skulle åka dit idag. Jag gjorde mig klar här hemma och åkte till mamma och pappa till strax före 09:00 och hade med mig fil och flingor och åt frukost när jag kom. Sen färgade mamma håret på mig, mörkbrunt och det blev sååå himla bra!!! Sen åkte vi till Ockelbo Marknad till strax före 12:00 och vi strosade igenom den på ca 3 timmar. Soligt värre, en hel del folk men ingen trängsel och mat och några fynd. Bla 2 par mjukbyxor, ett par mörkturkosa sköna "foppa-tofflor", några krukor och det bästa, en vit stor fågelbur i trä för ynka 180:-, det ni!!! Kommer bild sen!

Vi var nöjda med marknadne och det är alltid mysigt att gå på den om somrarna, det är liksom lite tradition och det känns som att sommaren har börjat när man varit på den på nåt konstigt vis...haha! Vi kom hem strax efter 15:00 och då åt mamma, pappa och jag lite glass sen började de spika upp panelen på garaget som de håller på att bygga. Jag lade mig i min solsäng och solade lite och Nippe sprang runt och busade och låg bredvid mig och vilade om vartannat. Vi hann sen med lite jordgubbar och jag åkte hemåt ca 19:30 och när jag kom hem vattnade jag mina blommor på balkongen som såg ut att haft en varm dag. Sen påbörjade jag detta inlägg som nu även det verkar lida mot sitt slut. Jag ska bre mig en kvällsmacka och dricka ett glas o´boy och sen bara ta det lugnt :)

Veckan som kommer ger mig en hel del jobb, jag är bara ledig på torsdag. Jag har 2 veckor kvar att jobba innan jag går på semester och det ska bli såå härligt!! Och sen kommer ju Hjalle hem på tisdag också, gud va jag kommer att överösa honom med pussar & kramar när jag ser att han är hemma när jag kommer hem efter jobbet. Åh vad jag längtar, ska bli grymt mysigt att få ha honom hemma hos mig igen *ler*

Hoppas ni alla har haft en lika underbar helg som mig!!

Nu tar vi nya tag in i denna vecka som kommer!


Tack Kära Mamma, Pappa och Syster för att ni har rått om mig så hjärtligt hela veckan!! Jag älskar er till tusen *ler*



Kommentarer
Postat av: Ullis/Leva på landet

Låter som om du haft en riktigt bra vecka fast Hjalle varit borta och att du jobbat en hel del. skönt att det inte är så långt kvar till semestern. Vilken otur att du är så flygrädd och inte kan följa med.



Hoppas att du får en bra vecka!

Kram Ullis

Postat av: Anonym

hej jo vi gjorde det nyss hade glömt bort det men vi har nordea så det kanske tar nån dag

2009-07-01 @ 22:19:12
URL: http://nize.blogg.se/mittliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback