Stegnummer

Nu har min vita stege fått nummer på sig och texten blev ju verkligen pricken över i:et på min vita dekorationsstege! Jag är helnöjd om jag får säga det själv*fniss*

Just det här exemplaret kommer att säljas i butik! Sen gör jag mig en egen stege av virket som är kvar i mammas snickarboa *ler*


Den här romantiska klockan med snirkligt ställ köpte jag hos Madame Nyberg för ett tag sen för mitt presentkort. Äntligen har jag en klocka i vardagsrummet och inte tickar den sådär högt så man blir störd heller.


Dessa små, små vaktelägg fick jag av Anna-Lena på Madame Nyberg, visst är de söta?! Det vita ägget är ett gåsägg och det har jag köpt hos Jessica med gårdsbutiken Tant Elwira här i krokarna :)


Anna-Lena hade ju After Noon Tea - bjudning i butiken förra söndagen och jag tog med mig
Anki som tesällskap *ler*. Men te och kaffe är inte så mkt min grej så jag drack iskallt vatten istället - helt perfekt...hihi! Till det bjöds nybakade scones, snittar med kyckling samt morotskaka. Det var dukat med cafébord på vinden och det var sååå jädrans mysigt så ni kan inte ana! Synd bara att jag inte tog med mig kameran. Men klickar ni in er till Anna-Lenas blogg MadameNyberg så kan ni få se några bilder, dock misslyckades fotografen totalt med bilden som jag fastnade på...haha!!


Sen vill jag även berätta att förra fredagen så åkte jag hem till min kära syter Jenny för att spendera kvällen och sen sova över där och bara rå om min lillasyster och få umgås med henne, hon är min allra bästa vän!!! På kvällen lagade vi hamburgare och strips och mumsade på det. Vi hade hyrt film och köpt masor av godis och satt i vargdasrummet och myste medan brasan spred värme och mysigt sken - så himla avslappnande och mysigt!!!

När det sen var dags att byta om till sovkläder var Jennys sambo Anders så snäll att han bytte ut sin sängplats mot soffan bara för min skull så jag och Jenny skulle kunna få babbla massor i sängen innan vi sen somnade.
Klockan var väl ca 21.30 när Jenny och jag kröp ner i deras säng och knäppte på tv:n. Men nå tv-tittande blev det egentligen inte för vi låg och pratade om allt möjligt ända tills klockan blev nästan 00:00!!! Och det ni är ett väldigt rekord för min syter som är en riktig morgonpigg människa som druttar i säng och somnar betydligt tidigare än så i vanliga fall *ler*.

Men vi fick prata ordentligt och det var så mysigt och välbehövligt att få umgås som förr i tiden då vi båda bodde under samma tak och sov över i varandras rum emellanåt :)

Lördag morgon kom och Jenny klev upp 06:00 efter att klockan hade ringt. Det var dags för henne att rå om hästarna som ville ha frukost. Jag drog mig kvar ett tag i sängen men gick sen till nedervåningen av huset och där låg också Anders kvar i soffan och sträckte på sig. Vid ca 07.00 satt vi vid köksbordet och åt frukost och tittade ut över trädgården där vi såg massor av olika pippi-fåglar leta mat. Mornarna är inte längre mörka utan ljuset tänds redan vid ca 06.00-06.30 nångång vilket är oerhört uppiggande och otroligt välbehövligt! Även dagarna blir längre då ljuset inte släcks förrens efter 18:00 på kvällen. Vi går mot ljusare och piggare tider!!!

Efter frukost latade Jenny och jag oss i varsin soffa i vardagsrummet och åt godis och bara myste in lördagsmorgonen. Vid ca 09.30 frågade Jenny mig om jag ville hjälpa till att måla hennes "walk-in" skafferi som hon och Anders byggt i köket och det ville jag såklart! Vi haffade varsin målarpensel och målade träväggen inne i skafferiet och det blev såå fint! Kommer verkligen bli supermysigt när det blir färdigt.

Efter skafferimålningen åkte vi vidare till lilla inredninsgbutiken Anna&Lotta i Kungsgården. Där blev det ett saxköp till Ninni :)

************update**********

Kvällen idag har spenderats hos mamma och pappa där vi åt pizza *yummie*
Sen blev vi kvar och pratade några timmar och hade det väldigt trevligt, tack för den lördagkvällen! Nu är jag och Hjalle hemkomna och jag har hunnit möblera om lite i vardagsrummet, flyttade på ett litet bord samt på min vita dörr. Nu ska vi leta nåt skoj att se på tv:n innan vi blir så trötta att sängen kallar.

Trevlig lördagkväll!!!




Kommentarer
Postat av: Ullis/Leva på landet

Jättefin blev din stege. Så härligt du hade det med din syster. Tänk vad härligt attni bor så nära. Har tyvärr inga syskon.Min kusin och jagvarsoomsystrar men hon dog för 15 år sedan och det känns verkligen tomt.



Ha en skön helg!

Kram Ullis

Postat av: Petra

Vd mycket fint du visar, stegen är ju fantastisk och klockan är hur fin som helst.

Jag blir tårögd när jag läser om dig och din syster, vad härligt att ni har sådan nära relation. Jag är ensambarn, trist, har nu två små som jag hoppas kommer att uppskatta varandra mycket!

Ha det bra,

kram Petra

2009-03-15 @ 00:55:56
URL: http://villanoystu.blogspot.com
Postat av: Hannis

Läcker stege!!!

Duktiga du!



Fint med nära kontakt med syster.

Vet inte vad jag skulle göra utan mina syskon!



Ha en skön dag//Hannis

2009-03-15 @ 10:32:17
URL: http://www.hannishem.blogspot.com
Postat av: Nina

Vad fin stegen vart.



Kul att kunna ha en sån relation med sin syster. Man ska ta vara på all tid man kan, med sina nära och kära.

Kramar

2009-03-15 @ 19:22:45
URL: http://doren8.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tjah :D Aa de är sjukt att man klickade in sig på nya grannens blogg hehe muttrar om det fortfarande varje dag att det är lite små coolt. Skulle vara kanon om man kan få komma in å kika blir ju lättare att bestämma sig för vad man ska ha då :) .



Kram

2009-03-15 @ 19:52:13
URL: http://nize.blogg.se/mittliv
Postat av: lina

åh va mycket härliga bilder det var här:)

2009-03-15 @ 21:05:06
URL: http://linahelena.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hejsan Levinda!

Vilken underbart fin stege! Se vad text gör mycket =)

Och dagen med din syster verkar ha gjort gott =)..

Kram Erika

2009-03-15 @ 21:39:50
Postat av: Fröken Fräken

Jättefin stege, nu känner jag ju pressen på mig att ta tag i och snickra ihop en stegen jag också, vilket jag har tänkt göra sedan förra sommaren..!



Härligt med att ni är så familjekära! Jag har ju bara en bror, som är ganska många år yngre än jag, så det blir inte samma sak. Och man kan ju inte precis påstå att vi har samma intresse för att pyssla och greja.. Men syskon är ju trots allt syskon!!

2009-03-15 @ 21:46:12
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Maria/Vitating

Hej Vännen!

Åhh det var länge sedan jag tittade in här,måste länka dig så jag inte missar dina inlägg :-) Tack snälla för din rara kommentar om filmreportaget! Jag blev jätteglad!!! Tack, tack, tack!!!

Kram Maria

2009-03-15 @ 22:36:23
URL: http://www.vitating.blogspot.com
Postat av: Lia

Stegen är jättefin!

Har du skrivit siffrorna för hand eller är det ett slags tryck?

Oavsett hur du har gjort är det jätte fint.

Precis i min smak.



Kram Lia

2009-03-15 @ 23:27:29
URL: http://minnielie.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Hej vännen!

Burgi som jobbade i butiken i lördags sa att det var in en tjej med en stege, då förstod jag att det var du.

SNÄLLA, kom in igen.

Den ser ju jättefin ut.

Kram-Kram

2009-03-16 @ 11:40:32
URL: http://madamenyberg.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Vilken fin stege. Får se om jag lyckas få kära maken att snickra en till mig. Annrs får jag väl bege mig ut i snickarboa på egen hand. Ha en skön helg

mvh anna-lena

2009-04-05 @ 11:30:12
URL: http://drommaravsilver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback