Husbilsutflykt

I måndags som var denna vecka (idag är det söndag) så var jag ledig efter helgens jobb och jag, mamma och Nippe åkte iväg på en husbilsutflykt till skogen!

Vi stannade till på en mack och handlade lite och var på plats i skogen strax efter 09:00 en solig måndagmorgon, jättehärligt! Det enda som hördes var fåglarnas kvittriga sång och naturens andra magiska prassslande ljud *ler*

Det här kände vi båda två skulle komma att bli en alldeles underbar dag, mitt ute i naturens lugn.

Mamma började med att parkera husbilen på den lilla plätt som finns på detta ställe.


Sen gick vi till ett ställe och klättrade omkring på stenarna där det en gång har forsat vatten, men inte nu. Nippe följde ivrigt med och tyckte det var väldigt spännande att stå på stenavsattserna och kika ner...hihi!


Efter lite lek på klipporna gick vi tillbaks till husbilen och tog fram picknickmöblerna och dukade upp med gotta! Åh vilket härligt väder och ännu mysigare att få sitta och fika och sola mitt ute i skogen *ler*. Tyvärr var det en hel del hästmyror som trampade ikring lite överallt så det är därför vi fick sätta oss så nära ut mot grusvägen...hihi! Men det är ju så i skogen, där lever andra varelser och det är bara att acceptera och bete sig efter deras villkor :)


Vi satt och solade till framåt ca 11:20 då vi bestämde oss för att promenera längs med Naturstigen som var alldeles bakom husbilen. Sagt och gjort, mot Sherwoodskogen!!!

Spännande, spännade!! Som ni kan se upptäckte Nippe vatten och han tyckte det var skoj att plaska sig lite blöt om tassarna *ler*


Mitt ute i skogen hittar vi efter ett tags promenerande denna koja. Inne fanns bord och bänk och möjlighet att tända en eld, supercharmigt!


Sen när vi kom tillbaka upptäckte vi att vi hade varit på promenad på Naturstigen i ca 1,5 timme! Det var verkligen en uppfriskande promenad :). Men när vi kom "hem" till husbilen igen var vi hungriga så mamma lagade mat, makaroner och köttbullar på burk, yummie!!!

Vi satt i husbilen och mumsade på maten, sen läste vi tidningar som vi hade köpt med oss. Efter det blev både jag och mamma lika sömniga som Nippe så vi vilade en liten stund.


Efter vilostunden hade klockan tickat på till närmare 15:00 och vi bestämde oss för att brumma vidare till nästa plats vilket blev Medskogssjön mot Ockelbo. Där stannade vi bara till för en glasspaus i solen...hihi! Sen åkte vi vidare till nästa mysiga ställe där vi stannade till och fikade, herregud man gör ju inte annat än äter och mumsar gott på sånna här utflykter *fniss*

På det sista stället lyckdes jag få till den här fina bilden på vår älskade lilla voffsning Nippe!


Sen var det dags att fara hemåt igen vid ca 17.30-tiden, efter en heldag på vift i skogen. Jag hade en underbar dag som gav mig sååå mkt energi och glädje som jag levde på resten av veckan på jobbet!

TACK för en underbar dag mamma och Nippe!!!



Kommentarer
Postat av: Ullis/Leva på landet

Vilken underbar dag ni verkar ha haft. Nippe är ju så otroligt söt.



Ha en bra vecka!

Kram Ullis

Postat av: Jenny

Åhhh så härligt ni verkar haft det!!! =)

2009-06-01 @ 14:37:04
URL: http://katiinka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback