En plats för avkoppling



Piffade om lite i min dagbädd samt på hyllan ovanför dagbädden för nån dag sen. Quilten är vändningsbar och jag hade den vita sidan synlig tidigare men nu vände jag så den mjuka, behagliga beiga sidan fick synas istället och det blev faktiskt mkt bättre. Hela hörnan känns finare!


I den vita träbacken som syns lite granna på symaskinsbordet har jag mina vackraste inredningsmagasin så jag enkelt kan norpa åt mig ett exemplar och gosa ner mig i min dagbädd från Jeanne Dárc! Så glad att jag har den *ler*

I tisdags sken solen också, lika som i måndags, wonderful!! I måndags var jag och Hjalle ute på en rask promenad vid sjutiden på kvällen och det var 15 grader varmt! Det kändes som en ljum sommarkväll, riktigt skönt var det!!

På tisdagen åkte jag till syrran på eftermiddagen. Vi gick ut på en solig skogspromenad med vovvarna vilket var jätteskönt! Sen lagade vi mat ihop. Det blev hemgjorda potatisklyftor i ugn och stekt kyckling med sallad och lite annat gott! Yummie var det!

Jag tog också ut balkongmöblerna och planteringsbordet till balkongen i måndags, ska bli roligt tt få göra lite fint där också.

Njut på!!




Kommentarer
Postat av: Fröken Fräken

Och här myses det på ser jag, härligt! Själv börjar jag bli lite less på min soffhörna efter att ha varit parkerad i den i snart fyra dagar, så snart krävs rejäl förnyelse här. När man ligger hemma märker man ju allt som man vill göra om..

Postat av: ninni

Hej

Så mysigt du har det i din lilla hörna!!!

Kram o ha en fin valborg.

ninni

2010-04-30 @ 18:08:35
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: Fru Inredning

Åh så fint du har det där i hörnan:)Riktigt mysigt.



ha en bra dag.

Kram Kristina

2010-05-09 @ 13:52:17
URL: http://fruinredning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback