Helgen

Lördag
Gårdsloppis blev det som planerat i lördags igen hos syrran!! Men den här gången i garaget då regnet hängde i luften och då vågade vi inte plocka ut allt på gräsmatan som sist. Men garaget blev ju kanoners!!!

Vi hade mkt besök hela dagen, ända från 10-16. Bland annat besök från vänner och bekanta men även familjer från Italien pch Polen kom på besök vilket ju var hur häftigt som helst...haha! Att de har hittat till lilla Bro i Storvik?! Det var massor av loppisar i Storvik i lördags så det var en riktig folkfest, supermysigt och trevligt! Anki och Tina kom förbi med Ebba och Max och vi tittade på hönsen och tupparna och klappade dem till och med! Även kaninera blev gosade med av alla barn som kom och hälsade på oss på loppisen under dagen *ler*

Blev av med grejer och tjänade pengar. Ingen dålig hobby det här inte när man tjänar pengar på den :)

Det blir Gårdsloppis igen lördagen den 14 samt 21 augusti!!


Söndag

Söndagen blev en "Jag & Hjalle dag" hela dagen. Det var jättemysigt! Dagen började med att jag vaknade redan klockan 07:00 och klev upp och gjorde lite nytta. Hjalle sov nog till 11 eller nåt och till vår glädje sken solen den här dagen och då gäller det att ta vara på den!

Vi bestämde oss för att åka till Utalnäs och äta lunch på fiskekrogen vid vattnet, där har de alltid så god mat! Vi kom dit till 12:00 då de öppnade och vi satte oss vid ett bord i solskenet. Jag beställde en fläskfilemedaljong med potatis, grönsaker och någon jättegod salsa till. Det var verkligen yummie!! Hjalle beställde fisk.


Vi satt och njöt av fint väder, god mat och självklart trevigt sällskap *ler*. När Hjalle smuttade sitt kaffe kom det 2 st äldre herrar som skulle spela för gästerna där några timmar. De slog sig ner och den ena spelade gitarr och den andra dragspel. Det höjde ju verkligen stämningen rejält och det var riktigt trevligt! Bara det gjorde att vi stannade kvar ett tag till :)

Sen gick vi ut på udden och kollade ut över havet. Det är verkligen vackert - tänk de som får bo så fint!



Vi åkte vidare till Engesberg och jag åt en kulglass på uteserveringen där vid herrgården. Mys!! Vidare åkte vi sen till Elgiganten och sen hemåt där Hjalle rensade lite i sin garderob. Vi åkte sen till Hjalles föräldrar där vi rensade ut lite grejer som jag kunde få ta till loppisen.

Vidare sen in till Gävle igen där vi stannade till på Waynes och åt en varsin sallad, sen gick vi till Filmstaden för en biokväll där vi såg filmen "Inception". Den fick dåligt betyg av både Hjalle och mig så om ni undrar så rekomenderar inte vi filmen iaf! Men vi fick sitta och kramas i soffan längs bak i 2,5 timme iaf och det är ju alltid värt nåt...hihi! Det är det som är så mysigt med bio, att man sitter ihopkrupna och får mysa lite också! Sen om det är en bra film så blir det ju ännu mer toppen!!

Nöjda och belåtna med en härlig dag tillsammans kom vi hem vid 21-tiden då vi gick på den tidiga föreställnigen. Stannade till på affären och köpte lite gotta också som vi mumsde på framför tv:n hemma sen. Somnade rätt tidigt, säkert vid 11-tiden.

Måndag

Jag igår måndag var jag också ledig, lika som idag tisdag. Men imorgon onsdag börjar min arbetsvecka och jag kör på ända till söndag! Igår var jag förbi syrran en sväng efter lunchtid och dumpade lite grejer till loppisen. Var duktig och rensade lite mer i förråden nere i min källare och hittade en hel del mer att sälja faktiskt!

Jenny bjöd på hembakt och saft och vi tjattrade ett tag innan jag åkte vidare till mamma och pappa vid ca 15-tiden. Följde med mamma på en promenad med Nippe och Norpan i solskenet vilket var härligt. Väl hemma sen åt vi lite glass och jag följde sen med mamma och handlade och passade själv på att handla lite så jag har här hemma, perfekt! Sen fick jag stanna kvar på kvällsmaten vilket blev kyckling i sås och ris, hur gott som helst! Tack!

Idag ska jag göra ugnspannkaka och äta syrrans goda hemgjorda hallonsylt till det, den var så jäkla god!!!


Hon är så jädra duktig och bakar massa gott och kokar sylter och saft och massa gott som vi i familjen har turen att få ta del av, tack syrran!!!

Idag tisdag ska jag städa lite och håller även på att tvättar. Sen har jag 3 tidningar att njuta av också, härliga dag!



Kommentarer
Postat av: Hannis

Kul med loppisen!

Och att det kom så långväga besök dessutom.

Träffade tyska turister på en loppis i somras som sa att besöka loppisar när dom var i Sverige var ett måste.

Dom tyckte att det fanns så mycket fint så att det borde vara dyrare=))



Fin bild på dig vid vattnet!



Kram Hannis

2010-08-04 @ 05:29:38
Postat av: ninni

Hej

Va roligt att det går bra på era loppis!!!

kram o ha en fin dag.

ninni

Postat av: Fröken Fräken

Du verkar ha blivit av sälja-på-loppis-bacillen! ;-D Jag ser framför mig hur du springer runt och försöker hitta saker att sälja istället för att köpa. Kul att det går så bra!



Och så blir jag ju alltid imponerad av dig som stiger upp så tidigt som kl 07 när du är ledig. Det händer nog aldrig här!! ;-D

2010-08-05 @ 20:36:54
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Ullis/Leva på landet

Vilken härlig helg du verkar ha haft. Tror att du har blivit riktigt loppisbiten;) Visst är det lika kul att sälja som att köpa. Det blir rejält rensat nu då.

Kram Ullis

2010-08-05 @ 23:35:30
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Katta

Vad fin eran loppis ser ut och vad roligt att folk kom. En sån utsikt skulle ju verkligen inte vara fel att få bygga ett hus vid, vatten är ju så härligt att bo vid med. Gillar texten på syltburken :) Kram Katta

2010-08-07 @ 11:22:08
URL: http://rostigarosor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback