Underbara lediga dagar!

Åh nu har jag avnjutit massor av ledig fritid sen torsdag 13:30 då jag lämnade jobbet för helgens ledighet!

Direkt efter jobbet i torsdags åkte jag hem till mamma. Hon och jag samt vovvarna begav oss ut på en 3 timmars promenad i solskenet och värmen som kommit tillbaka efter några dagars mulet väder vilket var härligt! Promenaden tar i vanliga fall ca 1 timme i vanlig rask takt, men eftersom Nippe har brutit benet får han inte gå fort utan måste gå lugnt och då går det som sagt var liiite långsammare. Men då får man mer mysig tid tillsammans i skogen istället vilket är härligt! Mamma hade tagit med picknick, hon hade lite ananaspaj kvar som jag bakat för nån dag sen. Den avnjöts med vaniljvisp och en festis för min del som inte dricker så mkt kaffe om det inte behövs :)

Vi hittade en mysig övergiven (tror vi) stuga där vi stannade till och fikade, hur mysigt som helst!



Mamma delade ut lite godis åt Nippe & Norpan så de hade att göra ett tag. Tjockisar till spindlar fanns det gott om under trappan, tur att de för det mesta håll sig därunder *ler*



Vi kom hem vid 17-tiden efter en jättehärlig eftermiddag i skogen, tack så mkt för den mamsen! Jag hade bestämt träff med Anki den kvällen så åkte dit till ca 18:oo och blev bjuden på pannkaka! Sen lektes det massor med Ebba i lekstugan, vi hade picknick i trädgården och hoppade runt på studsmattan lekandes apor...hihi! Mamma Anki fick snällt titta på från gräsmattan då hon bär på lillebror i magen *ler*. Snäll som hon var bjöd hon dock aporna på lite svartvinbär emellanåt :)

Det blev så småningom sovdags för Ebba och en godnattpuss delades ut, gullplutt! Mamma Anki läste saga och sen satte vi oss i soffan och mumsade en varsin glassbåt och lite daimchoklad medan vi pratade bort några timmar och kollade igenom en hel del fotoalbum från förr i tiden, det var verkligen en nostlagisk kväll! Jag stannade kvar till närmare 23-tiden och när jag kom hem svalde jag ner 2 alvedon och stupade i sängen och somnade bums efter en intensiv men otroligt rolig och mysig dag!

På fredag var jag ledig och hann med att göra lite nytta hemma och uträtta lite ärenden på Valbo Köpcentrum. Åkte hem till Jenny senare på eftermiddagen då vi hade bestämt att jag skulle sova över i vanlig ordning då vi skulle ha Gårdsloppis igen på lördagen, alltså igår. Vi bakade lite gott som vi skulle sälja och åt korvstroganoff och ris samt plockade upp lite mer grejer på loppisborden och prismärkte lite. Vid 22-tiden gjorde vi kväller och hoppade ner i sängen och kollade lite på tv innan vi så småningom slumrade in.

Vaknade av väckarklockan kl 7:00 på lördag morgon och sträckte lite på oss och klev upp. Det åts frukost och vi donade lite på datorn och sen öppnade vi upp portarna till Gårdsloppisen i garaget där vi gjorde iordning inför öppningen kl 10:00. Ställde upp de nya grejerna lite snyggt på borden och såg till att allt var prismärkt. Folket började droppa in klockan 10:00 med jämna mellanrum och den här gången var det lite ojämnt på tillströmmningen. Det var tillfällen då det var folktomt men sen kom de i klungor och det handlades för flera hundra vilket ju vi tyckte var skoj! Solen den gassade och det var minst 27 grader i skuggan! Det var så klibbigt och fuktigt och för att inte tala om hur stekhett det var ute, att vi allra helst satt kvar inne i skuggan i garaget där det var lite svalare. Vi hade många trevliga besök och för varje gång vi har loppis slår det mig att jag tycker det är supertrevligt och mysigt och vill ha det nästa lördag igen...hihi! Vi har nästa lördag planerad för loppis och sen tror vi säkert att det blir fler gånger, skojjigt värre! Dels får jag och syrran jättemycket kvalitetstid tillsammans och vi gör något som vi båda tycker är skoj. Vi bakar och grejar och har
jättemysigt ihop!



Vi slog igen portarna till loppisen kl 17:00 och var rätt nöjda med den dagens pengaskörd också *ler*


Jag tackade för mig och åkte hem till ca 18-tiden. Jag och Hjalle gjorde tacos och sen kikade vi på film. Jag blev sådär överpigg på kvällen och grejjade och fejjade ända till ca 03:00 då jag bestämde mig för att försöka sova, slumrade in i soffan ca 30 minuter senare efter att under sena natten ha gått igenom en gigantiskt hög med inredningstidningar som jag sparat länge, nu åker det mesta iväg till loppisen nästa helg!

Idag har det varit söndag
, med några minuter kvar inann midnatt. Jag vaknade vid 9-tiden och jag och Hjalle åt frukost därefter. Sen åkte han till sina föräldrar och hälsade på. Jag började städa här hemma och fick lite nytta gjord idag också, skönt! Passade på att rensa ut ännu mer grejer ur skåp och på andra förvaringsställen, fattar inte att det kan rensas ur mer från vecka till vecka...haha! Men roligt att loppisen får nåt nytt!

Åkte sen till mamma till 14-tiden. Pappade jobbade och mamma höll på att snickra på vedboden. Jag hade med mig lite pyssel (till loppisen!) som jag satt ute i gröngräset och målade vitt medan solen värmde mig, härliga sommardag! Vovvarna var ute de med så jag passade på att sno lite gostid med dem också, älskar att borra ner mig i deras gosiga päls och söta ansikten *ler*

Vid 15-tiden avnjöt vi en Sibylla lunch med 2 grillade och mos, hur gott som helst! Satt ute i trädgården och njöt av finvädret ett tag. Jag åkte sen vidare till Jenny vid 17.30 tiden för att dumpa av de grejer som jag rensat ut hemma igen. Hade även glömt lite grejer hos henne igår som jag plockade med mig hem nu.

Kom hem till 19-tiden igen och Hjalle hade med sig en MAX-burgare som mumsades vid halv åtta. Vi knäppte på en film och kikade på den till ca 21.30 då vi åkte en sväng med bilen. Hamnade på Hemköp och köpte russin.

Nu är klockan så pass mycket att det var sängdags för mig för ett bra tag sen egentligen, börjar jobba 7 imorgon bitti.

Snart är det fredag igen och jag och Jenny får ha lite "pyjamasparty" och tjejkväll och sen är det lördag och Gårdsloppis igen, vi längtar redan!

Hoppas ni med haft en lika härlig helg som mig, tillsammans med människor som gör en GLAD!








Kommentarer
Postat av: Carro

Hej Kusin!

Den turkosa ögonskuggan har märket kubiss och är köpt på dollar store i Sandviken :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback