Änglavingar sprider ljus och värme

Jag gjuter vackra kupade änglavingar vilket gör de perfekta som ljuslykta för värmeljus! Målar dem sen i vit färg. De är jättevackra och otroligt mysiga tycker jag. Har gjort 2 st till mig själv och sålde några på julmarknaden.

Nu fortsätter fredagsmyset *ler* Jag ligger i soffan och kikar på tv och bara tar det lugnt, har en känsla av att jag kommer att sova på soffan inatt ockå...hihi! Tycker det är så mysigt ibland!

***************************

Idag har jag varit ledig och spenderat dagen precis som jag själv velat, härligt! Har varit på Valbo Köpcentrum och inhandlat några julklappar vilket känns skönt. Har bra koll på vad som ska handlas så jag känner ingen julklappsstress!

Sen har jag spenderat eftermiddagen med mamma och vovvarna Nippe och Norpan. Nippe var ju och opererade bort metallplattan han haft i benet sitt sen han bröt det i somras. Så nu är han bandagerad igen och ska ta det lugnt i 4 veckor. Så vi låg på madrasser framför brasan hela bunten idag och myste massor!

För övrigt är det pappas födelsedag idag också men han har jobbat hela dagen så vi får ta firandet imorgon istället - Grattis Pappis!

Hoppas ni alla njutit och fortsätter njuta av er fredag *ler*




Kommentarer
Postat av: ninni

Du det såg mysigt ut där framför brasan,varmt och gott.

Kramis

ninni

Postat av: vintageRetroPrinsessa



vilka vackra änglavingar du gjort :)



ha det finast

2010-12-11 @ 21:17:34
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: wivi

Vilka söta vingar du gjort..hel mysiga!!

och vad kan vara bättre än att ligga framför brasan och gosa....



Ha det bra!!

kramwivi

Postat av: MiaMaria

Hejsan!



Vilka söta vingar!



Önskar dig en skön advent!



MiaMaria


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback