Livet som gräsänka

Igår måndag var jag som sagt var gräsänka första dagen av närmare 14 då Hjalle är i Las Vegas på jobbmässa + semester.

Jag tog en promenad till Anna-Lena och kom att spenderade några timmar med henne i butiken
Madame Nyberg. Den måste ni absolut besöka om ni har vägarna förbi här i Valbo/Gävletrakterna! Supermysigt belägen i ett gammalt handelshus och massor av vacker inredning ryms därinne samt en väldigt trevlig butiksinnehavarare som alltid bjuder på ett glatt leende och ett trevligt sätt!

Det var rätt lugnt i butiken så vi kunde sitta ute och njuta av det sköna vädret och ta en långfika. Mysigt. Tack för sällskapet Anna-Lena och för att du hjälper till att ta hand om mig när jag nu är ensammen...hihi!



Och här kan vi se glada Anna-Lena bakom disken efter att jag snällt bad henne posera lite till...f´låt ;)



Lite bilder från butiken:


Senare på eftermiddagen åkte jag hem till mamma och pappa och hälsade på. Låg ute i skuggan och läste massor av tidningar och bara tog det lugnt. Blev bjuden på mat av mina snälla föräldar. Tur att jag har så många snälla omkring mig som gör att jag känner mig mindre ensammen om dagarna :). Nog för att jag tycker om att vara själv, men det är skönt att veta att sällskapet finns då jag känner för det, så tack för det! Åkte hem ca 19:30 och kollade på tv. Slumrade till i soffan och gick sen och la mig vid 00:30. Det är då jag märker som mest att Hjalle är bortrest, när jag ska lägga mig ensam och sova. Det är såklart mycket mysigare att ha någon att sova bredvid, som ger mig en godnattpuss och en kram när jag vaknar *ler*. Så nu får vi längta ett tag efter varandra och sen när vi ses igen blir det kramkalas som det alltid brukar bli när han varit bortrest! *längtar*

I söndags var Hjalle och jag hos hans föräldrar och grillade lite och satt ute och mumsade gott och vi spelade lite utomhuspingis. Bland annat såna bord säljer Hjalle genom sitt företag Spelbord som även säljer massor av biljardbord, fotbollsspel med mera! Superroligt :) Jag gillar airhockey väldigt mycket, tycker det är hur kul som helst...hihi!


Jag strosade runt i gröngräset lite och hade det skönt.


Idag tisdag
skiner solen åter igen och jag kan då absolut inte klaga över mitt semesterväder! Sol, värme och sommarkänsla vareviga dag, så underbart!
'

Jag ska hem till  min syster till 11:00 och vara hundvakt åt hennes 2 vovvar så hon och sambon kan åka iväg på en liten dagsutflykt till Bollnäs för lite shopping och mys. Hoppas ni får det trevligt, vi ses sen! Jag kommer att köpa med mig massor av tidningar så det blir sola och slappa av för hela slanten idag i systers trädgård. Några vändor i vattenspridaren kanske det också blir om värmen blir outhärdlig *ler*.

Imorgon onsdag ska jag besöka Ninni på eftermiddagen.

På torsdag ska jag vara hundvakt åt lille Norpan då mamma och pappa ska ta med sig Nippe till djursjukhuset i Strömsholm igen så de för röntga benet på honom och se om allt står rätt till. Förhoppningsvis gör det det och de får komma hem igen :)
Jag åker till Jenny och tar en promenad med vovvarna och tar del av lite sällskap där.

På fredag ska jag lämna in Hjalles bil på tvättning. Snälla karln som lånar ut sin nya Audi A5 Sportback till mig, så betrodd bakom ratten är jag minsan!! Haha, jag njuter varje gång jag sätter mig och kör den här finingen till bil :)


Sen ska jag umgås med syster Jenny och vi ska baka lite och jag sover över där. Vi tänkte grilla lite på kvällningen och bara mysa, ta nån promenad och kanske hitta på nåt annat skoj! Kanske ett kvällsdop?!


På lördag
är jag väl hos syster ett tag och kansek en sväng till mamma och pappa.


Söndagen är ännu oplanerad men det verkar som att jag blir rätt sysselsatt hela denna vecka iaf!

Imorse väcktes jag vid 7-tiden av att telefonen ringde. Det var Hjalle i andra änden som sa att de nu hade kommit fram till hotellet i Las Vegas och att allt gått bra. Skönt att höra! Nu kommer vi höras på iChat via datorn ungefär 1 gång om dagen vilket är ett jättebra sätt att hålla kontakten på!

Näe nu ska jag äta lite frukost och ta mig an dagen :)





Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh jag älskar airhockey!!!!

Jo om loppis, jag vill gärna stå, blev tiggt med v 29 men sen nån lör, A jobbar ev v.31..sen känner jag att jag har dålig koll just nu. Men jag är ju inte hemma heller :)

kram kram

2010-07-14 @ 07:43:37
Postat av: Ullis/Leva på landet

Det ser ut som om du håller dig sysselsatt i alla fall medan kärleken är borta. Vilken tur att vi ska till Valbo snart för då måste jag bara besöka butiken. Blir väl en sväng till Ikea också kan jag tro.



kram Ullis

Postat av: Katta

Men å vad trevligt att han åker på smester och låter dej ta hand om bilen, den skulle jag med gladeligen glida runt i :D Om jag någonsin kommer förbi Valbo igen skall jag absolut besöka Madame Nyberg det ser så fint ut och jag har sett så mycket fint hos Ninni därifrån med. Vilket mysigt hus dina svärföräldrar har med.Fortsätt njut av din egentid, Kram Katta

2010-07-15 @ 10:38:01
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Va gullig du är, vännen.

Tack för alla fina ord.

Alltid lika trevligt när du

kommer på visit. Å extra-tur när

vi hinner sitta ner och kaffe-surra lite....

Kram-Kram och ha det bäst.

Vi Ses snart!

2010-08-06 @ 18:45:40
URL: http://madamenyberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback