Solen fortsätter stråla!

Här hos mig skiner solen och jag vaknade upp med ett leende och blev hur pigg som helst med en gång, underbart!! Nu har solen strålat i över en vecka och jag har verkligen känt mig extra glad, pigg och sprallig på jobbet denna jobbarvecka. Skönt när man blir sprudlande glad och fylld av energi!


Nu på morgonkvisten har jag hunnit med en dusch, knäppt på tvättmaskinen och just nu sitter jag vid datorn och poppar musik och kikar runt på alla fina bloggar :)

En ledig måndag kan inte börja bättre...hihi! Efter veckans hårdpass är jag nu ledig idag och imorgon och jag ska försöka njuta så mkt jag bara kan! Det blev inte direkt sämre av att nyaste numret av "Drömhem & trädgård" damp ner i brevinkastet nu på morgonen, ännu mera njutning!


Lovade ju i förra inlägget att visa lite mer av det jag shoppade sist. Det är ytterligare en till konstgjord liten snittblomma, den här i formen av en vit ros. Jag har placerat den på min vackra bricka där jag har några olika ljuskällor som jag brukar tända varje kväll, riktigt mysigt!



Tänk att de kan göra så verklighetstrogna blommor nu för tiden! Jag har nog aldrig köpt snittblommor tror jag för jag mår bara dåligt när jag ser dem stå och dö... Det är inte deras naturliga miljö att bli avklippta och stå i en vas med vatten och vänta in döden! Så usch, jag har aldrig gillat att köpa hem buketter i och med detta...haha!


Men då är det ju tur att det finns lika vackra alternativ! För visst skulle inte DU kunnat gissa att den här blomman var fusk om jag inte avslöjat det för dig?!


Apropå solen så är den välkommen mer än på ett sätt, nämligen att det går att ta mycket vackrare bilder nu när det är så ljust! Det blir otroligt vackra bilder i och med att solen strålar in och ger ett sådant magiskt och vackert ljusinsläpp i bilderna, eller vad säger ni?!


Ha nu en riktigt härlig dag och njut massor av solen!!

I nästa inlägg kommer jag att visa mitt köksfönster där jag shoppat något nytt!


 


Kommentarer
Postat av: Lilla Kullan

Så vackert, säger jag bara. Fina saker och möbler.:-) Kram Stina

Postat av: Helena

Hej Anna, hur mycket porslin köpte du??? :-)

Visst var det väl snyggt? Prisvärt tyckte jag!



Du har en award att hämta hos mig. Njut av den, det är du värd!



kram Helena

2010-03-16 @ 02:01:07
URL: http://franskaliljan.blogg.se/
Postat av: Marielle

Fina saker du inhandlat, njut av din lediga dag!

Marielle

2010-03-16 @ 10:45:49
URL: http://husnr14.blogspot.com
Postat av: Linda

Så sant, man kan INTE tro att det är en fejkblomma! Kul att de är så naturtrogna, verkligen...tack för din söta kommentar också...spännande att få se nästa inlägg :)



Kram du söta!

2010-03-16 @ 12:09:27
URL: http://lindasvitalantliv.blogspot.com
Postat av: ninni

Hej

Men så trevligt du har det i vardagsrummet,fin liten blomma du har köpt.

kram

ninni

2010-03-16 @ 13:05:47
URL: http://hagagarden.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Solen väcker även mig nu om mornarna.. fast än har jag inte genomgått den metamorfos som krävs för att jag ska vakna sprudlande glad ;-) Nä, morgonen är inte min bästa tid!...



Jag har inte riktigt lika drastisk syn på snittblommor, men jag tycker att det känns trist att köpa hem något som vissnar så fort... krukväxter är min grej!

2010-03-16 @ 19:01:25
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej! Vad fint du har det,såg att du lämnat kommentar hos Annas vita hjärtan om de urfina gardinerna. Dom finns på Owe janssons du som bor i valbo också bra pris dessutom.

Ha det bra Ninna

2010-03-16 @ 21:21:41
Postat av: Helena /Franska Liljan

Grattis! Nu har du ett SUPERSNYGGT porslin!!! Kul att du gillade shoppingtipset så mycket att du rockade loss med 700 kr!!! Du visar väl här på bloggen (eller mailar mig) en bild på gobitarna... Här hos oss var allt slut innan jag fick tag i nåt :-(



STOR kram Helena /Franska Liljan

2010-03-16 @ 23:35:07
URL: http://franskaliljan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback