Lycklig fredag

Den här bildkavalkaden nedan beskriver min känsla i fredags när mitt underbara gäng var hos mig - LYCKA rakt igenom!

 

Tack för att ni kom och förgyllde min dag och gjorde mig varm och glad i hela kroppen :)

Anki & Ebba spenderade flera timmar med mig på förmiddagen och det var supermysigt, ni är för goá...hihi!

Vi hoppade i sängen, lekte kuddkrig, gjorde spännande "under-sängen-kryp" och åt lite låtsasfrukost med kycklingarna efter det - kanoners!


Det letades också efter snorkråkor på rymmen, men va lugn, vi hittade dem!

Jag hade köpt chokladkakor vilket nog var mamma Ankis största skräck ;) Men för min del tycker jag faktiskt att det kan va rätt trevligt med snorkråkor på rymmen och lite chokladfingeravtryck här och var ibland, som en påminnelse om alla glada stunder det fört med sig *ler*


*************Senare under dagen***************


Lyckliga fredagen fortsatte i samma glädjerus som tidigare!

Jag blev jag bjuden på lunch hos mamma så det nappade jag på förstås...hihi! Åkte dit när mina fömiddagsgäster for vidare på andra äventyr! Mamma var barnvakt åt min lilla kusin Hugo så det blev lite barnkanalen på tv ett tag - inte emig emot, jag är en riktig nörd på barnprogram...haha! Tycker det kan vara riktigt mysigt emellanåt *ler*

Klockan 17:00 var jag och Hjalle samt mamma och pappa bjudna hem till syster Jenny och hennes Anders för att äta smörgåstårta och lite goa cupcakes till efterrrät! Vi var kvar ett par timmar hos syrran innan det var dags för oss gäster att åka vidare hemåt.

Tack för den goda smörgåstårtan samt efterrätten men framförallt för sällskapet - TACK syster Jenny för den trevliga fredagseftermiddagen/kvällen!!


Som ni nog förstått vid det här laget var min fredag verkligen en av de bästa - en riktig toppenfredag med världens bästa sällskap!! Åååh vad jag mår bra när jag får vara med dem jag tycker om, jag känner hur hela kroppen spritter och leendet sitter som gjutet i ansiktet *ler*

Hjalle och jag åkte och hyrde 3 filmer på kvällen och den vi hann med att se igårkväll var faktistk bra, Moon hette den.


Idag är det lördag och jag har spenderat tid hos mamma och pappa. Mellan ca 9:30-15:30. Vi var till Ockelbo Marknad och kikade. Köpte 14 par strumpor för 100:-, riktigt billigt!! Hittade också ett par rosa benvärmare, älskar benvärmare!! Har haft det i stort sett varje dag till mina leggins denna vinter, har inte gått i jeans en endaste gång tror jag...haha!

När vi sen kom hem satt vi ute i solen och fikade munkar! Senare blev det en titt på en ny loppis i stan samt pizza hos mamma och pappa sen. Trevlig lördag också som ni kanske märker *ler* Gårdagen var varm och fylld av strålande solsken och blå himmel samt dripp-dropp från taken - är det måntro våren som är på väg?!

Idag satt mamma och jag ute i solen och NJÖT! Det var riktigt varmt och skönt. Nippe tyckte det var skönt han med *ler*. Pappa myste på i garaget han med sina bilar!



Jag ÄLSKAR er alla!!!!

 





Kommentarer
Postat av: anki.

Ebba är nog inte omöjlig på att komma tillbaka när som helst till dig (med eller utan mig) haha hon har pratat om hur ni lekte!! Elle ja, jag vill också så klart =)

Ja de var en riktigt härlig dag, och det verkade som att din fortsatte lika!!! Gött med en sån här härlig helg!!!

Massor med kramar!!!

Postat av: Anonym

Tack så mycket! Vi svävar på moln här hemma nu och allt känns så himla bra :)

2010-03-07 @ 17:17:03
URL: http://nize.blogg.se/mittliv
Postat av: Tina

Hej Anna!!

Å, vilken glädje jag känner av ditt inlägg!! Vilken underbar helg du haft & vilken sann kärlek & glädje!!!

Hoppas du haft en fin Söndag & att du får en fin Måndag!!!

Varm kram Tina ♥ ♥ ♥

2010-03-07 @ 19:39:19
URL: http://www.tina-livetrhrochnu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback