Världens Härligaste Söndag!

Idag har solen strålat från alla håll och kanter och jag har varit ute och njutit i stort sett hela dagen med mina goa familjemedlemmar - UNDERBART!!! Hoppas ni med njutit massor och fyllt på energin inför den kommande arbetsveckan som stundar.

Just nu har solen smitit bakom ett moln så jag skyndar mig in och gör ett inlägg för att sen förhoppningsvis få gå ut och njuta lite till på balkongen. Det enda som grämer mig just nu såhär i vår/sommartider är att jag inte har en trädgård, det stressar mig lite att behöva sitta i en lägenhet eller på mini-balkongen istället för att kunna knata ut barfota i trädgården å påta efter att man ätit frukosten *ler*. Men den drömmen håller jag starkt fast vid och tror stenhårt på att mitt drömhus står mitt framför näsan på mig inom snar framtid!

Dagen började med att jag och Hjalle åkte ca 10 minuter från där vi bor för att hämta hem en byrå som jag hittade på Blocket i fredags. Utlagd för 700:- men jag fixade hem den för 500:- och kände mig nöjd med det! Det är en lite nättare byrå men ändå riktigt tung och rejäl, med antikvit/beige färg och väldigt romantisk i sitt utförande tycker jag. Jag tänkte att jag skulle ha den i badrummet men det visade sig att den byrå vi har där faktiskt passar bättre just där. Så jag har möblerat om och den nya byrån blev visst ett nattduksbord och med den romantiska stilen passar den bra in just där - det blev väldigt bra trots ändrade planer :)

Sen åkte jag och Hjalle vidare hem till hans föräldrar där vi köpt med oss Västerbottenostpaj som vi avnjöt med härlig sallad ute i trädgården, det var verkligen en ljuvlig stund!! De höll på för fullt i trädgården samt med vårstädningen i huset, det är många som påtar och gör vårfint i trädgårdarna nu, ser så mysigt ut. Längtar tills den dag jag med får vårstäda trädgården...hihi!

Vi umgicks i solen ett tag och jag och Hjalle hann med ett parti pingis på bordet han har ståendes i deras trädgård, skitenkel och rolig sommaraktivitet!

När klockan blev ca 13:30 så hade vi tagit oss hem till mina föräldrar där vi också stannade och umgicks nån timme och njöt av vädret. Syrran och Anders kom även dem en stund och hälsade på. Mamma och pappa har jobbat stenhårt med att göra en ny och större uteplats där de lagt marksten och gjort så jädra fint!! De är verkligen duktiga mina föräldrar, så stolta över dem att de verkligen KAN allt!! Vi satt på den nya uteplatsen som snart är färdig och det kommer bli ett härligt ställe att hänga på om somrarna, bara poolen som fattas nu...hihi! Medan mamma och pappa jobbade vidare tog jag och Hjalle en promenad i solen och njöt. Framåt 15:30-tiden eller så begav vi oss hemåt igen då Hjalle skulle hem till en kompis för att kolla på fotboll. När jag kom hem möblerade jag med byrån och sen satte jag mig ute på balkongen och njöt för fulla muggar! Första gången nu i vår som jag sitter ute på min egen balkong och njuter, det var riktigt härligt!

Och det är just mitt söndagsmys som får illustrera söndagsbilden i
fabriken idag!

En liten pensée som inväntar plantering samt negerbollar och iskallt vatten! Där satt jag och lapade sol och var helt avslappnad, gottade mig med negerbollar (ja det heter faktiskt så från början!) och svalkade mig med iskallt vatten! Så ljuvligt!!!

Och mitt söndagsfynd - byrån!
(annonsfoto - jag får ta en egen bild sen när jag fått till det ordentligt)


Jag stod ju på loppis igår lördag med syrran och vi hyrde 2 bord. Det var väldigt dåligt med folk där den gången - det förstår man ju när det var kanonfint väder även igår. Till och med så dåligt med folk att många packade ihop sina grejer och gav upp redan 1 timme innan stängningsdags. Men trots den dåliga tillströmningen så kammade jag ändå hem ca 1000:- (före bordshyra på 150:-) så det får jag ju va nöjd med!! Byrån blev ju faktiskt helt GRATIS, hihi!! Jag blev kvitt massa grejer som bara legat och skrotat i mina förråd och så fick jag den här fina möbeln, inte fy skam det inte :) Loppis is the shit!!!

I fredags lagade Hjalle mat åt mig och vi hade en jättemysig kväll med gott vin till. Min helg har med andra ord inte kunnat bli bättre än den varit!


Nu ser jag att solen åter tagit sig fram bakom molnen därute så nu måste jag skynda ut och njuta lite mer!

Hoppas ni med haft en lika härlig dag ute i solen idag!!



Kommentarer
Postat av: Ett rött monogram

Det är en jättefin byrå, ett kanonfynd. Och vilken fin helg vi fick, vi har också fikat ute idag. Härligt varmt i solen.

Ha en fin påskvecka

Kramar

AnnaMaria

Postat av: Fröken Fräken

Den byrån var verkligen såå fin!! Här har vi också haft soligt. FÖrutom varje gång som jag gått ut och tänkt sitta ute och njuta, då har solen påpassligt gått i moln..

2011-04-17 @ 20:17:05
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Anna

Back at you =)



oj vilken härlig helg du med har haft

NAJS !!!



ha det nu bästigast

2011-04-18 @ 11:28:43
URL: http://mittval.blogspot.com
Postat av: ninni

Hej

Det ser ut som ni haft en underbart fin dag,gott men chokladbollar.

Kram o ha en fin dag.

Ninni

2011-04-19 @ 15:21:13
URL: http://hagagården.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback