Kärlek i tusenfalt!

Idag är det söndag och jag har jobbat måndag- söndag den här veckan med undantag i onsdags då jag var ledig. Annars har det varit jobb och åter jobb som har gällt för mig hela veckan.

Varje dag den här veckan så har ju min Hjalle trollat ihop en överraskning åt mig som jag fått påminnelse om på datorn och sen letat på, jätteroligt! Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger hur himla gulligt och kärleksfullt jag tycker det är att han gjort nåt sånt bara för mig, jag känner mig verkligen älskad!



Påminnelsen i torsdags sa åt mig att gå och leta i Hjalles arbetsrum i barpelaren och där fann jag den här trevliga överraskningen! Det svarta är en iskkubslåda. Jag som har sagt att vattnet inte blir iskallt här i huset, en islåda är ju hur pefekt som helst! Åsså favoriten Toblerone, mums! Sen vill han visst att jag ska vara duktig och borsta tänderna (jag brukar kunna vara slarvig med det om kvällarna när jag är trött) med den rosa snygga tandborsten som är väl utvald i storlek S, han vet att jag inte gillar stora tanborstar, de bara river och gör ont i tandköttet..haha! Åh va genomtänkta små presenter han har hittat på, det finns en tanke bakom varje grej jag har fått. Min Älskling känner mig så väl ler*


I fredags sa påminnelsen åt mig att det fanns nåt trevligt i glasögonfacket i bilen och där trillade de här roliga sakerna ut! Ett rosa läppsyl vilket passar mig perfekt för jag går aldrig någonstans utan läppsyl, det är nåt jag alltid vill ha med mig..hihi! Också fick jag en rolig PEZ-maskin med massa goda pez-tabletter som jag satt och pillade i maskinen, tryckte ut och mumsade i mig...hihi!



I lördags hittade jag den här överraskningen i bakmaskinen efter att ha läst påminnelsen på datorn. En fin ladyshaver som Hjalle tyckte jag skulle ha istället för engångshyvlarna som jag kör med. Jag är inte så mycket för att lyxa till det, funkar det så funkar det men min Älskling tycker visst att jag ska lyxa till det lite med en riktig tjejhyvel..hihi! och rosa förstås! Fick även den här dagen några godsaker i form av Kinder-ägg som är så roliga! Tack gubben!



Idag söndag när jag kom hem från jobbet och slog på datorn fick jag vända om och gå tillbaka till bilen igen där dagens överraskning tydligen skulle vara gömd i bagageutrymmet! Där hittade jag en tidning, min favorit "Drömhem & Trädgård" samt mumsiga Bilar!!! Åååh vilken perfekt söndagsgåva efter att ha gått av veckans 6-dagaraspas!! Min Älskling vet då vad jag behöver *ler*

Jag är så himla kär i Hjalle men efter den här totala överraskningsveckan så är jag ju bara totalt tok-kär!!! Vill bara krama och pussa på honom en massa och inte släppa taget på lääänge!!! Åh vad det ska bli underbart att se honom igen!!


Måste ju bara skryta lite om att jag glider runt i Hjalles snygga Audi A5 nu när han är i Vegas :-) Så jäkla skön att köra och så jädra snygg!!!


Så, nu har jag skrytit lite till om villken UNDERBAR Älskling jag har *ler*. Ibland FÅR man skryta utan att det anses fult...hihi!




Kommentarer
Postat av: Annica

Halloj:)



Vilka härliga överraskningar! Han är omtänksam din kära!!



Kram Annica



Postat av: Emelie

Åh vilken go´bit! Blir nästan tårögd

Håll hårt i honom.

Kram

2011-07-19 @ 12:38:59
URL: http://www.vitsockerbit.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback