Köket!

Hej alla rara!!

Hoppas ni mår bra, det gör jag! Fejjar och grejjar och står i härhemma så det står härliga till, det är roligt jobb! Hjalle håller på att bygga IKEA-förvaring i vår klädkammare, det kommer bli så bra så! Själv så har jag fått ordning på köket och såhär ser det ut vid matbordet just nu:


Jag trivs verkligen i mitt nya kök och Hjalle trivs bättre i det här köket han med för den delen! Det är för det första fyrkantigt och inte smalt och avlångt son i lägenheten. Det här köket känns mer som ett riktigt, vuxet kök som man lätt kan bjuda in gäster i, det gillar jag *ler* Det är en härlig känsla i köket, även fast det inte är superstort så känns det luftigt och tillräckligt rymligt och vi får plats med precis det vi behöver :-) Gardinen fick jag åka och köpa ny då mina gamla hissgardiner inte passade eftersom det här fönstret är större än vad vi hade i lägenheten. Men inte gjorde det mig nåt att behöva åka och shoppa lite...hihi!


Jag fick till och med en liten plats över där jag ställde mitt vita symaskinsbord och pyntade lite fint med blommor och en spegel! Nyaste numret av Jeanne d´Arc Magasinet får ligga framme som finläsning!

Det var allt jag hade att bjuda på för denna gång, en liten sneakpeak i köket! Mer bilder lär ju komma med jämn ström ju mer vi kommer iordning så håll utkik som vanligt om ni vill se mer :-)

Ni får hålla tillgodo med mina mobilbilder så länge, har inte börjat använda mig av systemkameran än, den finns liksom inte till hands lika enkelt som mobilen gör.

Förresten så kan jag avslöja att Gårdsloppisen hos syrran igår lördag blev väldigt lyckad! Vädret var ju kanon och tokvarmt! Härligt att få spendera en heldag ute då, inte helt fel det inte...hihi! Vi hade det supermysigt och härligt på gården och det kom besökare med jämn ström och jag sålde bra så det va inte alls fy skam! Blev av med en del grejer men fick en hel del fina saker kvar som vi packade ner igen och förvarar dem i syrrans garage tills det är dags för nästa Gårdsloppis på lördag den 23:e juli!

Fortsätt nu njut av sommaren så ska jag njuta med min Älskling de sista timmarna innan han åker till Las Vegas tidigt imorgonbitti!





Kommentarer
Postat av: Emma

Vilket snyggt kök! Symaskinsbordet var ju bara så fint gjort!

Ni hade mycket fint på loppisen!!(Jag och syrran var dom första betalande kunderna, om du inte kände igen oss.. =)

Kram Emma

Postat av: Hannis

Så himla fint!

Ser så ljust och fräscht ut.

Blir lite avis på den stora ytan=))

Det är något jag skulle vilja ha, ett riktigt stort kök!



Kul med loppisen och att det gick bra.



Njut så mycket det går nu!

2011-07-12 @ 10:58:28
URL: http://www.hannishem.blogspot.com
Postat av: Lotta

Ja ni har verkligen fått till det i köket, mysigt och gästvänligt! Kram Lotta

2011-07-12 @ 20:09:28
URL: http://http://lottaspresentbod.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback