Sang & Loppisdag!

Jag har köpt en världsfin Retro Radio från Clas Ohlson för ynka 299:-! Den ser ut som svindyra Roberts Radio men som ni vet är ju Roberts liiite dyrare om man säger så! Den här heter Sang och jag är jättenöjd med min fina radio! Ljudet är kanon för att vara en bärbar radio, inte sådär skränigt som det kan vara utan mkt bättre faktiskt. Den här lilla sötnosen kommer bli en perfekt kamrat i mitt kök samt pysselrum :-)

 

Jag vet att det är många i bloggvärlden som köpt sig just denna Clas Ohlson variant och nu kan ni lägga till mig i listan också...hihi!! Har trånat efter den ett tag nu men inte kommit mig för att dra till Clas Ohlson men så i förrgår var min Hjalle så snäll att han slank in och köpte den åt mig, tack!!



Idag lördag ska jag och syrran iväg på loppisturné!! Det är massor av loppisar i krokarna idag, på självaste pingstaftonen dessutom! Vi ska besöka Spikfabrikens loppis här i Valbo, de har ordnat loppis utanför Valbo Köpcentrum, det är bakluckeloppis i Forsbacka och sen drar vi till Sandviken där de har MegaLoppis i Göransson Arena! Det kommer bli en jättemysig samt rolig dag tillsammans med bästa syster, en kanondag väntar mig :-) Också vaknar jag upp till ytterligare en solig och varm dag - det är härligt!!

Jag och mamma tittade in på en loppis i torsdags och då såg jag en sak som jag var ooootroligt snabb att roffa åt mig!

Nämligen denna juvel:


En otroligt fin rustik svart gjutjärnsljusstake!! Och på lappen stod det ynka 50:-! Den är verkligen hur tung som helst! En rejäl pjäs och jag är riktigt glad att jag hann på den :-)


Idag hoppas jag på fler fynd från alla loppisar vi ska besöka. Fyller plånkan med massa sedlar och småpengar utifall att...hihi!


Igår var det fredag och jag var ledig. Åkte hem till världens goáste nyblivna 4-åring på kalasfirande! Vi lekte ute i solen och fikade massa gott! Tack för en mysig stund!


Sen åkte jag hem till mamma och pappa och la mig på min solsäng och bara njöt av dagen!!! UNDERBARA SOMMAR :-)

Mamma sällskapade mig när hon kom hem från jobbet och sen låg vi bara där och slappade länge och väl..hihi! 16:30 drog jag hemåt och jag och Hjalle åkte till MöbelHuset i Gävle för att kolla soffa igen. Eventuellt har vi hittat soffan vi är ute efter och kan beställa, det beror på om vi hinner få den levererad innan leverantörerna tydligen hade helstängt under sommaren. Vi får vänta till måndag, då får vi veta.

Nu önskar jag er alla en fin och härlig Pingstafton!!





Kommentarer
Postat av: Anki

Hittade du nåt idag? Vi var till köpis & Göransson men jag hittade då inget alls. Tack för att du kom på kalas, sorry att jag blev så trötter, mitt huvud har planerat och planerat alla kalas om och om igen. Kramar!!

Postat av: Mia & Emma

Hej! Åh att vi missade alla dessa loppisar idag. Vi shoppade kläder istället.

Hittade ni nå? Var de nå bra loppisar?



Har ni bestämt nå datum för era loppisar?



Kramar systrarna virrpannor

2011-06-11 @ 21:31:24
URL: http://Systrarnavirrpannor.blogspot.com
Postat av: Ett rött monogram

Den radion är så fin, och priset är toppen. Snällt av din Hjalle och köpa en radio till dig. Så fin ljusstake du köpte, hoppas gårdagens tur var lika bra.

Solig kram

AnnaMaria

2011-06-12 @ 09:09:19
URL: http://ettrottmonogram.blogspot.com
Postat av: ninni

Hej

Har du också blivit med en radio,ja dom är himla fina och så billiga,var på go väg och köpa en roberts radio och det var tur det att jag inte han göra det,dom är lite dyra tycker jag.

Kramar i sommar värmen

Ninni

2011-06-12 @ 09:35:30
URL: http://hagagården.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback