Min Myshelg!

Jag tjuvstartade helgmyset med att besöka min goa vän Ninni på fredagen. Åkte dit med några stora butiksbakade bullar till 11-tiden och vi slog oss ner vid köksbordet och mumsade bulla, drack kaffe och snackade massa skit! Precis en sån där skön tjejträff med massa babbel om ditten och datten, trist och glatt och allt däremellan. Tror vi behövde det båda två xtra mycket just nu så det var skönt! Vi satt kvar vid bordet länge och väl och när klockan närmade sig 14:00 bestämde vi oss för att åka till butik Madame Nyberg en sväng. Sagt och gjort och där blev vi bjudna på ännu mer kaffe och gobit...hihi! Stannade ett tag och sen skjutsade jag hem Ninni. Stort tack för den dagen min vän!!

Sen åkte jag vidare hem till mamma och myste vidare med henne och vovvarna, åh mina små älsklingar...hihi! Sen följde mamma med mig på Rusta, Dollarstore och ÖB för jag hade en "tråklista" som jag var tvungen att bocka av. Såna där hygienartiklar och massa sånt trist som måste inhandlas emellanåt :) När vi var klara kunde jag dock bocka av hela listan, skönt! På hemvägen beställde vi en "tjockpizza" och åkte hem och mumsade! Jag stannade ett tag till men sen till kvällen var det dags för mig att åka hemåt. Hjalle var ute med killarna den kvällen och släntrade in vid 23-tiden och jag hade fram tills dess kollat tv och bara slappat och haft ensamtid vilket jag gillar mellan varven...hihi! När Hjalle kom hem var jag så trött så jag somnade rätt omgående utan att vara nåt vidare roligt sällskap till han, sorry!




Igår lördag stod jag på Spikfabrikens Loppis här i Valbo mellan 10-15 och min syster sällskapade mig hela dagen vilket var jättemysigt!! Hon hade bakat baguetter med tonfiskfyllning i som hon hade med sig till oss och det var så jädra gott!! Tack för det! Det var rätt mkt folk hela dagen och jag är nöjd med försäljningen. Allt blev inte sålt så en hel del fick ju följa med tillbaks hem igen vilket ju alltid är det tråkigaste med loppisar för man vill ju helst bli av med allting...haha! Men det blir fler loppisgånger -var så säker!!!

Till gårdagskvällen hade jag och Hjalle bokat bord på Högbo Brukoshotell så vi åkte dit till 19:00. Det första som gjorde oss besvikna var att de inte hade vår bokning i sina papper!! Herregud... Men så ordnade de lite besvärat ett litet bord i ett hörn åt oss ändå men känslan och bemötandet man fick av personalen var att det hela blev lite besvärligt och att vi nog var lite i vägen ändå. Det var jättetrångt mellan borden, knappt så man kunde gå mellan dem utan att peta rumpan i näsan på dem vid bordet bredvid, supertrångt verkligen!

Jag skippade förrätten och beställde in en varmrätt, pasta med bacon som verkligen var skitgod!!! Den njöt jag av. Hjalle tog en förrätt, toast med skagenröra och sen nån köttgrej till varmrätt. När vi var mätta beslöt vi oss för att prova deras omtalade dessertbuffé och lyxa till det rejält! Det var säkert 30 olika desserter i små söta glas och små miniskålar, jättesött verkligen! Och allt var såå gott!! Jag åt bla, mannagrynskaka med lingon och grädde, creme brulé, hallonmarshmallows, små minikakor, olika choklader, tuttifruttisorbet, mangosoppa, nån banan/choklad grej med maräng och ja, massor av mer!!! Jag blev så himla mätt på desserten men man kan ju inte ge upp i första taget när det är så gott och dessutom kostar en slant..haha! Som tur var hade ju jag och Hjalle presentkort där som jag fick i födelsedagspresent så det utnyttjade vi det mesta av på denna middag. Lite pengar kvar plus att jag har ett till presentkort :)

När vi skulle betala tog de dryga 200:- för mkt betalt utan att veta om det så jag och Hjalle som hade koll på siffrorna sa till och så rättade de till felet, men utan att be om ursäkte eller på nåt vis vara trevlig. De var säkert stressade i personalen för det var knökfullt med folk men deras bemötande och känslan man fick var riktigt dåligt och otrevligt nästintill. De hade verkligen inte koll på nånting. Vi kände oss inte välkomna utan som att vi var ivägen och den känslan vill man ju egentligen inte betala 1000 spänn för så det var lite trist. Tur att maten var god! Men de pengarna kan man spendera bättre faktiskt. Vi är glada att vi har provat på det men bestämde oss för att inte käka där på en lördag nå mer för det var på tok för mkt folk och för livat för vår del, vi vill ha lugn och ro och lite behaglig musik när vi käkar :)  Vi ska prova på frukosten de har där också nångång samt lunchen, tror det passar oss bättre.

Vi blev kvar från ca 19:00-21:00 och sen var vi så jädra trötta och hade lätt huvudvärk båda två så vi åkte hemåt och somnade väl rätt snabbt i soffan sen har jag för mig...haha!! Man börjar bli gammal tror jag :)


Imorse (söndag) vaknade jag nog vid åtta-tiden och började röja på en gång! Plockade ihop alla loppisgrejer som blev kvar sen igår och gömde undan dem, det mesta fick plats nere i källarförrådet faktiskt så nu står inte det i vägen. Sen skrubbade jag av diskbänken/diskhon i köket  samt handfatet/toaletteb och sen körde jag igång med dammsugning av lägenheten och lite annat plock. Skönt att ha det gjort nu så har man hela dagen framför sig :)

Solen skiner och det är jättehärligt väder! Tror jag ska locka med mig Hjalle till Owe Jansson en sväng och sen kanske vi kan ta oss en promenix i solskenet!

Ha en härlig dag kära vänner!!!

Det här får bli mitt söndagsbidrag till
fabriken - kika in där för mer söndagsbilder!





Kommentarer
Postat av: Mia

Synd att vi inte hade vägarna förbi, annars hade vi hälsat på, vid loppisen.

Gillar den loppisen :) Där kan man göra fina fynd!



Visst är efterätts buffén häftig?! Mitt jobb var där för några år sedan på konferens. Synd att personalen var otrevlig.



Kram Mia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback