*Hyllan på plats och vad har ni för er*

Hej alla rara bloggisar därute!

Hoppas ni har det gott hemma i höstmyset :-)

Kanske ni pysslar, tänder massa ljus, kurar upp er i soffan och myser framför en film eller två, ni kanske letar fram filtar och raggisar, gör höstfint på farstubron, höststädar trädgården samt kanske börjar förbereda lite inför advent och jul???

Har jag nån gissning rätt?
Vad gör just DU under hösten - nu är jag nyfiken :-)


Själv så gör jag just lite av varje av det jag skrev ovan. Det finns så mycket jag vill hinna med nusåhär till hösten, det är en mysig tid då man ju spenderar större delen av tiden hemma och där finns ju rätt mkt att poa med om man säger så så nu får NI allt berätta vad ni roar er med när hösten kommer :-)

Själv fortsätter jag med att visa er mitt vardagsrum eftersom det är här det händer mest just nu :-) Det börjar ta form mer och mer! Här i dagarna tog jag mod till mig och borrade upp den vita hyllan ovanför soffan och se det blev ju faktiskt rätt bra på första försöket..hihi!

Nu tror jag faktiskt att jag känner mig rätt nöjd med den här halvan av vardagsrummet. Den andra halvan har vi inte fått till riktigt än. Står några möbler kvar där som vi ska försöka placera någon annanstans så den sidan får ni se när den ser bättre ut för ögat...hihi!


En annan vinkel från rummet - våran träkista passar perfekt till den här stora soffan! Och den slukar ju massor som ni kanske kan förstå :-) Det jag brukar förvara här i är massor av ljus!!! Ibland blir det även nån tidning samt lite pysselsaker som slinker ner, beroende på vad man sysselsätter sig med i soffan för dagen :-)

 

Hyllan blev dekorerad med min fina lilla träljuslykta, ett vitt träfönster, några ljusstakar i mässing som jag målat vita och sen placerat ljuskoppar i, det skiner ju så vackert! Jag placerade även 2 st stenrkrukor i mindre modell på varsin ände och "planterade" 2 st plättar i luften i dem. Ja....planterade och planterade....plättarna är faktiskt fuskisar, som ni vet diggar jag konstgjorda (se lättskötta) blommor som ser otroligt naturtrogna ut och det gör just de här!


Som ni kanske redan har noterat från de andra bilderna så har jag spikat upp ett gammalt fönster på väggen samt hängt upp min kära ljuskrans med rosor på - den lyser verkligen ljuvligt. From nu får den hänga med hela hösten och vintern!

 

Näe nu ska jag nog poa runt lite här hemma - en ledig dag är såå skööön *ler*

 

 



Kommentarer
Postat av: Hannis

Ser hur mysigt som helst ut!

Hyllan satt som en smäck=))

Kul med platser som man kan göra om lite på när man känner för det.



Hösten är faktiskt min favorittid just för att jag kopplar av på ett skönt sätt då.

Pysslar, läser och gömmer mig under filtar med massor av kuddar runt omkring!

Ingen stress då inte=))



Mys på nu!

Postat av: ninni

Halloj

Du undrade om tyget,jag har helt vanligt linne tyg.

Kram så ses vi på fredag.

Ninni

2011-10-26 @ 14:32:41
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: dalkullan

Julpyssla är något jag redan kommit igång med :) Sedan är den en allmän perfekt årstid för mysiga pysselkvällar :)



Inredning blir det en del av också, vill gärna tapetsera, måla och fixa när man inte är ute och rör sig lika mycket längre så blir jag väldigt kreativ inne :)

2011-10-26 @ 21:26:30
URL: http://dalarum.blogg.se/
Postat av: Ewa

Hyllan blev ju bara sååå bra!! vilket mysigt vardagsrum du fixat <3

Här pysslar jag så gott jag kan, promenerar o "tar in hösten" i färger o dofter...o planerar advent o jul...

Sköt om dej o stooor kram

Ewa

2011-10-26 @ 21:46:29
URL: http://hemmahosewa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback