Nyårsafton 2011

God Kväll och Välkomna till det nya året 2012!!!!
Jag önskar er alla ett Gott nytt År med många fina upplevelser!

Nyårsafton jobbade jag ett dagskift. Sen bar det av till mamma och pappa dit även Hjalle, Jenny och Anders kom. Mamma bjöd på sin smarriga smörgåstårta som hon alltid gör på nyår och det var sååå gott! Sen lirade grabbarna lite biljard medans vi tjejer och vovvarna la oss tillrätta framför brasan i öppna spisen och myste, underbart! Kikade på Ronja Rövardotter på tv, det var länge sen man såg den men oj så mysig den var!

Jag och Hjalle åkte hem till ca 17:30 tiden och inväntade Jenny och Anders som skulle komma efter att de varit hem en sväng till sina vovvar. De kom ca 18:30 och då började vi spela Xbox Kinect som vi spelade på hela kvällen! Gud så roligt och vad vi skrattade...haha!


Grabbarna "åker" skidor och Jenny och jag garvar vid sidan av :-)


Och här gäller det att luta sig åt rätt håll så man tar sig igenom portarna! Hej å hå va det gå!!! Jag å Jenny "åkte" lite skidor vi också, det tar bra på benmusklerna...haha! Spelade lite tivoli också, skoj!

Strax efter 20:00 smet jag och Hjalle in i köket  för att laga till lite mat. Vår speciallasagne med spenatplattor, bacontärningar stekt i vitlökscremefraiche och babyspenat. Varva det med plattorna, lägg sedan på tomatsås med basilikasmak och toppa med riven ost och köttbullar och in i ugnen ca 20 minuter! Servera med krispig sallad, såå gott! Vi mumsade oss mätta sen fortsatte spelandet! Eftersom jag varit vaken sen 06:00 och och jobbat sen 07:00 så var jag trött den dagen. Jenny och Anders var tvungna att tacka för sig och åka hem till sina vovvar innan 00:00-slaget så de inte skulle bli rädda för alla fyrverkerier.

TACK för att ni ville fira nyår med oss!!!

Jag lade mig på soffan 23:30 och småslumrade fram till tolvslaget. Hjalle plockar fram fina glas att skåla med men jag sa lite smått halvvaken att "skit i det - jag orkar inte..." Men han fixade lite läskeblask i varsina glas och såg till att jag kom upp så vi kunde skåla in det nya året tillsammans, om än lite trötter...hihi! Kollade lite på fyrverkerierna utanför men sen gick jag och la mig ca 00:20 eftersom jag även skulle jobba dagskift, med början 07:00 även idag på Nyårsdagen.


Nyårsdagen klev jag upp 05:50 och åkte till jobbet till 07:00. Det var väldigt lugnt på jobbet och vi gjorde inte många knop. Precis sådär slappt och mysigt som en Nyårsdag ska va hade vi det. Dagen gick snabbt förbi och när passet var slut tackade jag för mig och åkte hem. Först en sväng till mamma och pappa där jag sällskapade dem framför brasan i öppna spisen. Vilken mysfaktor det är *ler*. Lilla rara Nippe lade sig på golvet bredvid mig där jag låg bland kuddar och plädar och somnade på min arm. Jag tror faktiskt att jag slumrade till ett tag också, jätteskönt. Stannade kvar och fikade lite med mor och far och åkte hem till kvällen. Då åkte jag och Hjalle till hans föräldrar och åt lite mat och var kvar en stund. Sen hem och knäppte på en film och tog det lugnt.

Nu är jag ledig i 2 dagar vilket känns underbart skönt! Imorgon ska jag gå en sväng på Köpis med mamma och förhoppningsvis fynda lite julsaker till superbillig peng...hihi!


Nu är det ju julpynts-rea överallt och jag har faktiskt redan fynda lite:


Den här fina vita julstjärnan "Sensy" från StarTrading har jag köpt på Coop nu i dagarna. Otroligt vacker! Jag har köpt mig 2 st för 160:-, ordinariepris 560:-!!! Vilket toppenfynd va?!


Såhär lyser den i mörkret.

Jag älskar att köpa julsaker på rean såhär efter jul-...hihi!

Och jag är en den som definitivt suger så länge det bara går på karamellen "jul" *ler*. Granen och pyntet får stå framme och förgylla och mysa till vår tillvaro länge till *fniss*. Jag älskar när granen tindrar, julstjärnan som lyser sådär behagligt i fönstret och ja - hela julkänslan drar jag på så länge det bara går! Det är en magisk känsla på nåt vis och ett obeskrivligt lugn som infinner sig och det tycker jag mycket om. Som ni förstår slängs alltså inte julgranen och julsaker ut dagarna efter jul - ALDRIG!! Granen kommer tindra åtminstone 1 vecka till här hemma!


*Hoppas ni fått en fin början på det nya året och att ni får många fina stunder med detta år*






Kommentarer
Postat av: Sonja

Vad roligt ni ser ut att ha haft det! Stjärnan var jätte fin. Kul att fynda... Ja, det var så kul att ses idag och vilka fynd vi gjorde på Madam Nyberg!!!

Ha det bra. Kram Sonja.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback