Borta bra men hemma bäst - välkommen in!

Ja det uttrycket kommer nog alltid stämma :) Det är ALLTID skönt att kliva in i sitt eget hem! Första intrycket av ett hem är ju hallen och det sätter sinnesstämningen för hur man upplever det att kliva in i någons hem. Jag försöker hålla min hall rätt "lugn" om jag kan uttrycka mig så. Den ska vara behaglig att stiga in i, hemtrevlig och välkomnande!

Så välkommen in i min hall:

Den här stora spegelbyrån är perfekt i hallen. Den rymmer mycket av det som behövs precis sådär innan man kliver utanför dörren. Några välkomnande blommor och behgligt sken från lamporna tycker jag ger en skön känsla. Ombonat vill jag ha det. Byrån hade från början vanliga träknoppar i samma beiga kulör men jag bytte ut dem mot stora glasknoppar och det har jag aldrig ångrat.


En liten påminelse sådär innan jag kliver utanför dörren och tar mig an världen! "Kom ihåg att njuta av dagen". Så sant, så sant!


En bok ligger alltid på plats ifall jag kommer på nåt jag måste köpa från affären eller bara nån idé som ploppar upp sådär hastigt eller något annat som jag måste skriva ner på momangen :) Och en skylt som säger "A smile is the prettiest thing you can wear". Det tänker jag ofta på, att ett leende gör sig så vackert på en människa och det blir trevligare för andra människor att prata med en om man ler och är glad och positiv. Det skulle jag nog säga att jag är, en väldigt glad och leende person :) Man blir glad av att le och andra blir glada av att se människor le, det smittar med andra ord av sig så kom ihåg det :)

VÅRMARKNADEN

Ja nu har ju vårmarknaden jag stod på svischat förbi. Att det alltid ska gå så fort! Jag skulle vilja stå flera dagar :) Tycker det är såå roligt att stå på marknad/loppis - jag längtar redan till nästa gång! Var och när det blir vet jag inte riktigt men jag längtar! Här kom Hjalle och hälsade på och smygfotade mig innan jag hann se honom. Jag ser väldigt fundersam ut...hihi!


Här är mitt bord med mina betonggrejer. Dekorationsplattor att ha i trädgården i olika varianter, trädgårdsvättar, fåglar, turturduvor m.m. Försäljningen gick riktigt bra för mig och det var jätteroligt att så många gillade mina betongdekorationer!! TACK ALLA som kom och handlade hos mig! Jag hade även ett bord med "loppis"prylar, det var inredningsprylar som jag inte längre använder och då passade jag på att sälja av det och även de prylarna gick åt som smör - jätteskoj!! Bredvid mitt bord kan ni skymta Sonja som jag sällskapade med och hennes döttrar.

Efter marknaden packade vi ihop och sen åkte vi hem till våran vän Ninni som hade invigning av sin gårdsbutik samma dag! Det bjöds på bubbel och en stor bricka uppdukad med frukt och annat gott! Vi stannade ett tag och grattade och firade öppningen av butiken med henne!


Hennes butik heter
Hagagården Inredning och finns i Hagaström, en liten bit utanför Gävle. Ni måste kika in, hon har såå myket fint!




Kommentarer
Postat av: ninni

Å va rolikt med lite trevlig sällskap,jag kokar kaffe!!!!!!!!!!!!

Kram

Ninni

Postat av: Sonja

Hmmmm, jag på ett foto... Du var fin iallafall. Vad kul att din försäljning gick så bra. Jag hoppas på bättre tur nästa gång... Ha det bra så hörs vi.

Kram Sonja.

2012-05-03 @ 11:04:38
URL: http://hammarsbacken.blogspot.com
Postat av: Sussi

Hejsan



Vilken vacker hall du har!!!

Tack för tipset nu vet jag vad jag ska skriffa på min griffeltavla. Nu blir de att bytta



Tack för de fina bilderna

Sussi

2012-05-03 @ 15:36:10
Postat av: Hannis

Lugn känsla fick jag av bilderna från din hall!

Så ska det vara när man kommer hem eller när någon hälsar på.



Vad kul att det gick bra på marknaden!

Kram Hannis

2012-05-03 @ 18:50:05
URL: http://www.hannishem.blogspot.com
Postat av: Nettan

vad fint du har gjort i din hall...men du verkar ju ha så fint överallt! Min hall behöver en liten uppryckning ......:)

Åh vad jag önskar att jag kunnat åka på marknaden/loppisen...men det kanske blir fler gånger?! Jag tyckte betongsakerna såg jättefina ut o hade absolut shoppat nåt!

Hoppas du får en fin helg!

Kram/Nettan

2012-05-04 @ 19:44:31
Postat av: Anonym

Det ser ut att vara kanonfina grejer, jag ska hem till en tjej i slutet på maj och vi är ett helt gäng som ska gjuta, Har du nåt bra tips?

Ha en fin dag

Kram Eva-Lena

2012-05-05 @ 11:37:06
Postat av: Nikaia

vad sött!!

2012-05-05 @ 17:58:39
URL: http://nikaia.blogg.se/
Postat av: ninni

Hej Anna

Hoppas helgen varit bra och kommer att vara,här blir det tacos mys idag med hela gänget.

Stor kram o ha det så gott.

Ninni

2012-05-06 @ 09:21:51
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: Petra

Härlig känsla i din hall, fint pysslad och riktigt välkomnande! Din byrå med spegel är fantastiskt vacker och små detaljer som de söta knopparna gör väldigt mycket för helheten.

Ha en fin dag! Kram Petra

2012-05-06 @ 10:48:51
URL: http://torpliv.blogspot.com
Postat av: a

Så himla kul att det gick bra med försäljningen :)

kram

2012-05-07 @ 23:38:54
URL: http://homemadebyanna.blogg.se/
Postat av: a

Glömde ju säga att du har verkligen lyckats få till det bra i hallen

kram

2012-05-07 @ 23:40:28
URL: http://homemadebyanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback