Ljuva tulpaner

I söndags köpte jag mig en vackert blekgul tulpanbukett med mig hem efter att ha varit och hälsat på hos mamma och pappa. Bara en liten bit frå deras hus ligger en stor handelsträdgård, där kan man lätt hitta nåt fint att ta med sig hem *ler*
Buketten fick till en början stå på köksbordet men nu har den bytt rum och står numera på vardagsrumsbordet istället. Vi spenderar liksom mer tid där...hihi! Färgen är krämigt blekgul och riktigt fin! När jag packade undan julen så sparade jag några fattigmanssilverkulor för jag tycker de är så vackert vintriga och glittriga och vinter är det ju än så de får hänga kvar ett tag till!

 Den vackra ljuskronan har jag rätt nyligen skruvat upp ovanför köksbordet och den tindrar så mysigt. Den kommer från underbara Chic Antique och har stått bortglömd på min vind i 1,5 år, fy skäms! Men nuså ger den mitt hem xtra ljuvlighet!  Se så vackra prismor det är i kronan. Det svarta/rostbruna bryter av fint mot allt det vita. Mitt bord har återtagit sin "träskrud" efter att linneduker har jag täckt det under julhelgerna. Tycker mycket om mina träplankor på bordet!
 

När den här buketten har gjort sitt måste jag nog fort införskaffa en till av nåt slag.  Blomster livar faktiskt upp hemmet avsevärt, det blir mer levande och hemtrevligt då förstås *ler*
 
Idag hade jag för övrigt en riktigt rolig dag på mitt jobb då jag verkligen var i mitt rätta element och i mitt essé kan man säga! Jag fick möblera om i matsalen och stöka och böka bäst jag ville och det blev en ny mysig tv-hörna som alla tyckte väldigt mycket om! Åååh va roligt det var att få kånka möbler än hit och än dit! Svettigt och lite tungt emellanåt men när man tycker nåt är skojigt så struntar man blankt i det och kör på tills man blir klar!
 
Hoppas ni alla haft en bra vecka hittills och att resterande dagar blir toppen! Här har solen strålat från en härligt blå himmel hela veckan och det har verkligen gett otroligt mycket energi och glädje - UNDERBART!! Och nu är det till och med ljust när jag åker hem från jobbet kl 16:00, helt fantastiskt makalöst skönt!! Tänk att man glömmer bort hur underbar den där känslan är varje år och man blir lika glatt överraskad varje gång ljuset kommer  tillbaka efter vinterdvalans mörker.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Du har så väldigt fint hos dig! Håller med dig om att det är riktigt härligt att ha tulpaner hemma, eller någon liknande blomma, det är vardagslyx!
Fantastiskt fin lampa du har, den blev nog väldigt glad när den fick komma ner från vinden, gissar jag =) Ha en härlig vintertorsdag!

Postat av: Jenny/Jema

Härligt med tulpaner & ljuskronan är ju jättefin!

:)

2013-01-24 @ 18:37:56
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Monica Westlund

Hejsan
Såg att du ville ha kudden fr miljögården, självklart skickar jag den om du bet för portot.
Du har nu min mailadr så skicka mig din adress så ska jag ta reda på fraktkostnad o meddelar dig den + kontonr där du kan sätta in pengarna.
Ha en fin helg
Kram
Krusidullan

2013-01-26 @ 11:40:26
URL: http://hemmahoskrusidull.blogspot.com
Postat av: Änglajord

Halloj!
Vill bara tacka för underbar fin inspiration! Ha en fortsatt fin vecka! Kram Karin!

Svar: Tack!! Va roligt att kunna inspirera :) Hoppas du med haft en fin vecka!
Levinda

2013-01-29 @ 18:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback