vacker dag

Uschamej! Hjalle och jag var hem till hans föräldrar en sväng men så skulle de till att äta surströmming (Hjalle och jag har varit på MAX idag) men då kunde vi faktikt inte stanna kvar för det luktade så fruktansvärt illa!!! Blää!! Vi ska tillbaka till Hjalles föräldrar om ett tag och fika lite.

Solen skiner och det är en "nästan-sommardag" idag och var det igår med. Härligt och jag blir glad och lättsam i sinne *ler*.

I fredags jobbade jag mellan 10:30-17:15. Men det var slut på barn redan 16:30 och jag kunde sluta då. Det var bara 8 st barn på vår avdelning och vi hade mysfredag. När jag kom satt alla barnen ihopkrupna i soffan och tittad på tecknad film, "Hitta Nemo" och mumsade popcorn!. Det var en riktigt mysig fredag i regnrusket. Vi tittade också på Nalle Puh med de barn som var vakna fter maten. De flesta sov.  Jag hade en jättemysig fredag och det känns än mer härligt när barnen spontant kommer och vill krypa upp i famnen på en och kramas. De är för underbara!

Barnen gör ju en verkligen otroligt glad och man ler så stort inombords. Och det sättet de resonerar och svarar och tänker och är, allt är så spontant underbart *ler*. Och även fast barnen är så små ser man så tydliga personlighetsdrag som alla skiljer sig olika från varandra *ler*. Så roligt att se ett barn utvecklas och vara i sin egen lilla person *ler*. Mysigt värre!

Jag åkte hem till mamma och pappa efter jobbet  och inväntade Hjalle som kom och hämtade mig vid 17:30 eller nåt sånt. Han hade varit på nån slags sponsorgolftävling med TV4 och lirat. Han fick en t-shirt, en keps och en nyckelring med Tv4:a loggan...haha! På eftermiddagen skingrade sig molnen och solen tittade fram och värmen med den. Sen i fredags och hela helgen har det varit strålande väder. Hösten kommer snart... Den är fin den med *ler*.

Igår lördag vaknade jag 8:30. Tina hade lust att gå på Köpis lite senare vid 14-tiden. Vid 11-tiden åke jag hem till mamma och pappa och knäppte lite bilder på Mustangen för pappas entusiastförsäkring. Mamma och pappa höll på att rusta i hallen. De har satt nytt tak och igår höll de på att lägga golv när jag kom, det kommer bli lika fint som resten av huse t*ler*. De är fantastiskt duktiga och händiga och kan så mycket. Jag är stolt över dem, beundrar dem för deras kunnnande och de är båda mina förebilder. Älskar er!

När jag tagit bilderna åkte jag hem och Tina kom strax efter 14:00. Vi åkte ner på Köpis och igår hittade jag hur mycket som helst! Jag köpte allt som allt 5 plagg eller om det var 6! Och om tiden räckt till har jag lätt kunnat stannat kvar och provat lite mer och säkert kommit därifrån med ännu mer *ler*. Men det var nog bra att Köpis stängde när det gjorde så jag inte blev helt ruinerad..hihi! Jag är verkligen inne i en "Shoppaholic-period" nu och kan handla hur mklt som helst!

Både mamma och Hjalle fyller år den här månaden så det är väl bäst att jag spar lite slantar till en varsin  present åt dem med *ler*. Tina och jag var kvar tills det stängde kl 17:00. Jag köpte med mig lite lördagsgodis inför kvällen också, gott! Följde med Tina hem till Gävle en sväng där jag ficki köpa hennes vita höstjacka för en billig peng. Den gillade jag mycket och jag behövde en höstjacka riktigt akut just nu så det blev perfekt! Vi åkte från Tina kl 18:00. Hon släppte av mig hos Sjösse där Hjalle var och kollade på fotboll. Jag åkte hem med Hjalle och Tina åkte vidare till Mattias.

Hjalle och jag åkte hem och lagade mat. Det blev stekt  fläskkotlett i marinad, strips och potatissallad, hur gott som helst när det väl fick avnjutas ca 1 timme senare. Vi kollade på filmen "Chaos" igår och den var rätt bra. Kvällen innan tittade vi på "16 Blocks" som jag också gillade. Vi har också sett en film som heter "Freedomland" och den gillade jag också. Har haft flyt nu med filmval =).

Inatt sov jag på soffan. Var vaken till ca 02:15 igårkväll för jag fastanade på Tradera där jag bjöd på lite kjolar =). Mamma har ju fastnat i Tradera-träsket och nu är det väl min tur..haha!
Vaknade 10:00 på soffan och Hjalle åkte och kollade på en innebandymatch. Vi hade bestämt att vi skulle ta en städdag idag så jag började städa lite efter några bitar godis och tv-tittande. Hjalle kom hem och hjälpte mig och bar ner massa grejer till förrådet och dammade i lägenheten. Jag dammsög och torkade golven och nu käns det riktigt fräscht, härligt!

När vi städat färdigt åkte vi in till Max och sen hem till hans föräldrar, resten är berättat.

Nu väntar Hjalle väldigt otåligt på att få sitta vid datorn så jag ska avsluta mig här och nu!


Kommentarer
Postat av: Tina

Kul att du gilla jackan. =)

2006-09-11 @ 08:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback