KingStrikePin

Fredags var en rätt fartfylld dag. Först jobbade jag mellan 10:00-16:00. Åkte direkt hem till Johanna och hämtade upp henne för vi skulle ju på personalfest i Gävle 18:00. När jag hämtat upp henne åkte vi hem till mig där jag gjorde mig iordning och hann med en raggardusch, haha! Johanna kollade på lite roliga bilder på datorn hon =). Vi åkte iväg och kom till KingStrikePin till 18:00. En libanesisk restaurnag där vi skulle äta en 8-rätters meny och däremellan både spela minigolf, curling och discobowling. Vi var 8 st från jobbet som kunde närvara och det var väl lite synd att inte fler kunde komma men vi som var där hade en otroligt rolig kväll måste jag säga, hellyckat!! Vi fick sätta oss till bords vid ett dukat bord där det var dukat med en massa små kalla rätter a´la libanesisk stil. Servitören kom och berättade om maten och serverade oss sedan lite varmare rätter som han också berättade om och hur man skulle äta dem för att på bästa sätt avnjuta smaken och kryddorna. Vi hade det jättetrevligt och sen kom servitören och sa att det var dags för minigolf och curling.

Vi gick till det rummet där vi skulle spela och så satte vi igång. Curling spelade vi på en konstgjord plastmatta men det gled på bra ändå och var riktigt kul! Men jag skulle gärna ha spelat mer och längre för precis när man kom igång var det slut och vi skulle lira lite mingolf. Det var en 7-hålsbana och vi hade delat upp oss i 2 grupper; killarna mot tjejerna såklart! Curlingen vann killarna och minigolfen blev det lika poäng. Vi skrattade och hade det skitkul och när vi var klara gick vi tillbaka till vårat bord där en annan servitör kom och serverade oss varmrätten som bestod av köttfärs-fläskfile-och kycklinggrillspett som var supergott det med. Maten var till min förvåning god och jag kunde äta av allting även om jag inte gillade precis allting så smakade jag. Det var mkt grönsaker och rotfrukter typ och nyttig mat kändes det som, typ som lite vegetarisk mat förutom grillspetten. Det var en rolig smakupplevelse och när vi hade avnjutit varmrätten så var det dags för bowlingen som var det roligaste av allt!! Killarna vann där också men det har ju ingen betydelse. Jag fick strike 2 ggr och hade en fin serie faktiskt, det gick väldigt bra och det var huur kul som helst! Mörkt var det med neonljus och musik så det var verkligen en festlig stämning i bowlinghallen.

Det var fler grupper än vi som var där så vi samsades vid banorna och det var ju bara kul att det var fler folk där! Efter bowlingen var det dags för desserten som var nån slags geleaktig citronkaka och libanesiskt kaffe, där gillade jag ingetdera vidare mycket. Efter desserten var vi alla rätt trötta och nöjda med kvällen så vi tackade för en rolig kväll och åkte hemåt vid 22-tiden. Hela alltsammans hade tagit 4 timmar vilket var alldels perfekt. Nog för att jag skulle vilja bowla mycket längre och det är ju huuur jäkla kul som helst! Det måste jag göra om för det är så kul i grupp!!

Hjalle kom och hämtade mig och när vi kom hem var klockan ca 22:20 och jag var jättetrött efter en väldigt intensiv dag där jag inte hunnit vila nåt alls mellan jobb och fest. Så Hjalle och jag gick och la oss 23:00 denna fredagkväll för jag var verkligen döstrött men dödsnöjd med kvällen *ler*.

Lördag började jag inte förrens 15:00 så jag fick ju sovmorgon. Men eftersom jag somnade så tidigt i fredags så klev jag upp 7:30 på lördagen för jag kände mig utvilad och pigg. Hjalle åkte in till kontoret och skulle komma hem senare så jag kunde ta bilen till jobbet. Hjalles syrra var visst på besök här så hon och jag åkte till Köpis vid 12-tiden och vi strosade där till ca 14:00 då jag var tvungen att åka hem och äta innan det var dags att dra till jobbet. Hjalle hade lagat mat åt mig när jag kom hem så jag mumsade i mig den och åkte till jobbet till 15:00. Den kvällen var det Johanna, Alfonso och jag som jobbade. Det var en lugn och rolig kväll och på kvällen kollade vi på Melodifestivalen som denna delfinal hölls i Gävle. Men vi hann inte se hela eftersom vi slutade 21:00. Jag åkte till Gävle och hämtade Hjalle vid Cheers där han hade varit med några kompisar och käkat. Vi åkte till GävleBro och tankade bilen och sen köpte vi med oss lite godis hem *ler*.

I lördagskväll kollade vi på film och kom inte i säng förrens alldeles för sent på natten, nämligen kl 01:00 och jag skulle börja 7:00 på söndagmorgon...suck... Skyll sig själv!!!

Söndag
morgon och klockan ringde 05:40. Jag orkade inte kliva upp så jag snoozade till 06:00 vilket var skönt men jag hann inte med nån frulle. Jag hade tidigare under natten drömt en så hemsk dröm där både pappa och Hjalle var helt emot mig. Jag fick känslan av att de inte gillade mig, inte brydde sig om mig, de ignorerade mig och svarade bara nonchalant på vad jag hade att säga och hånlog åt mig, precis som mobbing!!! Usch vad jag tycker det är jobbigt med den här drömmarna. Där mina närmaste anhöriga ställer sig emot mig och inte tycker om mig eller bryr sig om.. Det är det hemskaste jag vet och jag drömmer dessa drömmar rätt ofta och vaknar upp störtgråtandes. Och inte kan jag sluta gråta med detsamma heller för känslorna är såå verkliga och starka. I söndagsnatt klev jag upp och fattade att det var en dröm men jag kunde inte sluta gråta. Gick på toaletten och kissade och gick sen och la mig igen, gråtandes.. Men jag slutade till sist gråta. Usch.. Det måste ju va det som jag är mest rädd för här i livet eftersom jag drömmer så mycket starka drömmar om det. Att min familj och mina närmast anhöriga inte tycker om mig eller min person. Att de inte tycker att jag gör rätt eller bryr mig tillräckligt mycket om.. Att jag gör en massa fel och sånt... Att jag inte är tillräcklig i mig själv... Så hemskt att drömma att folk tycker att man gör massa fel i sitt agerande fast det enda man hela tiden vill och försöker är att göra rätt och verkligen få andra att må bra.. Åsså uppfattas det helt fel av min familj som inte alls tycker att jag är som de tycker att jag ska vara. De tycker i mina drömmar att jag är helt känslokall och gör allt fel, när jag gör allt för att göra allt rätt... Konstiga och jobbiga drömmar. Där jag inte är värd att bry sig om eller ens lägga märke till. Ignoreras av alla med ett hånleende. Oduglilg, otillräcklig, oönskad och oälskad...Usch! 

Jag åkte till jobbet till 7:00 och jobbade med Johanna och Anna idag. Dagen flöt på bra och jag höll mig sysselsatt hela tiden så jag inte skulle känna mig så trött vilket jag var. Men vid 13-tiden började jag dock känna mig väldigt trött och gäspig och jag hade svullna ögon av alla salta tårar som runnit där tidigare den natten.

Jag slutade 14:30 igår söndag eftersom jag tog ut min friskvårdstimme. Åkte hem till Jenny och vi gick ut och promenerade i 45 minuter. Mellan 14:45-15:30. Det är så skönt att Jenny bor så nära jobbet för jag kan lätt slinka hem till henne och hälsa på sådär emellanåt vilket känns väldigt bra. När vi hade promenerat klart åkte jag hem till mamma för hon skulle klippa och färga mitt hår. Hon toppade det och klippte av lite längre lugg så jag får lite kortare etapper i luggen så det blr lite spret. Luggen var lika lång som håret innan och den bara hängde rätt ner och jag hade den ofta bakom öronene och det såg så trist ut så jag tyckte mamma skulel klippa av lite vilket hon gjorde och det blev jättebra. Tack mamma för det.

Åkte hem vid 17:40 tiden och Hjalle stod och väntade på parkeringen och vi åkte direkt hem till hans mamma och pappa där vi blev bjudna på söndagsmiddag. Kött och potatis med sås och grönkålspaj. Det var jättegott. Men jag kände mig verkligen jättetrött och kände av att jag hade fått alldeles för lite sömn den natten så vi åkte hem vid strax efter 19-tiden. Vi låg i soffan och kollade på lite teve men gick och la oss före 22-tiden.

Idag är det måndag och jag är ledig. Hjalle har tagit bilen till jobbet och kommer väl hem vid 17-tiden skulle jag tippa om han inte åker och tränar. Jag sov vidare till ca 10:00 och har inte gjort så mycket av dagen än så länge. Värmt på en låda mat så jag är mätt i alla fall. Funderar på en tripp till Köpis eller så blir det bara lugnt här hemma istället.

Förresten, i torsdags förra veckan startade inte våran bil, suck! Hjalle skulle ha den till jobbet vid 7:30 men den startade inte för det var för kallt, -20 grader var det då och hade varit många minusgrader ett par dagar. Batteriet orkade inte och Hjalle fick skjuts in med en polare. Hjalle och jag försökte knuffa igång bilen men det gick inte och inte en enda person erbjöd sig att hjälpa till!! Herregud va är det med folk idag?!  Man låtsas hellre att inte se något än att se och behöva hjälpa till. Ungefär den mentaliteten som rådde där och då, blir så arg!! Jag hoppas verkligen innerligt att jag hjälper till om jag ser personer i behov av hjälp. Men pappa kom iallafall och lyckades starta min bil med hjälp av startkablarna. Jag åkte då hem till pappa med detsamma när bilen väl var igång. Kom hem till pappa till 9:00 och jag var där tills jag började jobbet 15:00 den dagen. Och sen dess har bilen inte strulat igen som tur är och jag hoppas verkligen att vädret inte blir så kallt igen då jag varken har garage eller motorvärmare i min bil vilket verkligen suger under kalla vintrar...

Nepp, nu ska här inte slösas bort mer av min lediga tid framför datorn..haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback