Kvällstid

Avslutar kvällen med lite bilder från vardagsrummet samt från balkongen där jag har tänt ljus i mörkret. Så himla mysigt!


Idag var jag hem till mamma och pappa efter jobbet och då hade pappa köpt 4 st biobiljetter till mig och Hjalle, vi älskar ju att gå på bio så stort tack kära pappa!!! Mamma och pappa var i full fart med att såga ner syrénhäcken för de ska låta den växa upp på nytt. Förresten så har de låtit kapa stora trädet, en lind som alltid stått på gården. Men nu är den borta och där ska planeras för härlig trädgård!

Igår stannade jag kvar en längre stund hos mamma och pappa efter jobbet. Lånade tvättstugan och tvättade undan lite kläder och sen fick mamma och jag syn på en hallonbuske när vi poade i trädgården så då blev det hallonplockning!
Sen visste vi om ett annat ställe nere vid ängen där det också fanns hallon så vi fortsatte dit och plockade vidare. När vi sen kom tillbaka hem blev det hallon med vaniljglass och en skvätt grädde, mums va gott och vi njöt av en riktig sommarefterrätt!

Hjalle och jag spenderade kvällen hemma hos hans mamma och pappa eftersom det är pappa Olas födelsedag idag, hurra!! Det var fler släkt och vänner på plats och vi hade det jättetrevligt, så himla mysigt hemma hos dem. Vi satt ute på verandan och åt massa gott; hemlagad pizza, bröd, fruktsallad med glass, vaniljbullar och gotta! Hjalle slog på stort och köpte en platt-tv till far sin och brädade därmed alla andra gästers presenter...haha!

Musses matte var också på plats och jag gav henne fotot på Musse som jag lagt ut här på bloggen, hon blev så glad att hon grät för hon tyckte det var ett sånt fint foto. Det var härligt att kunna bidra med den bilden på honom.

Vi stannade från ca 19:30- strax efter 22:00 och sen blev det lite kvällsmys här hemma. Jag jobbar ju kväll imorgon så har ingen brådis med att lägga mig vilket känns skönt för jag är inte ett dugg trötter än!


Kram på er mina härliga vänner därute!

Kram, Anna


Kommentarer
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Vilka MYSIGA bilder !!!



: )



Kram, Jenny



<3

Postat av: Annica

Finns det något mysigare än att tända ljus i mörkret:)



Härliga bilder!



Kram Annica

2008-07-22 @ 23:50:54
URL: http://lodahls.blogspot.com
Postat av: Ellas Inspiration

Va mysigt det ser ut! Härlig blogg du har.



Kram Karin

2008-07-23 @ 09:58:02
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback