Julhelgsresumé

Här är det underbara quiltade överkastet som jag önskade mig av Hjalle i julklapp som jag fick peka ut på gårdsbutiken Tant Elwira här i krokarna!


Se så vackert gjord den är! Jag är så nöjd *ler*


På samma ställe fick jag även peka ut denna vackra glasskål på fot som jag önskade mig, den har jag velat ha rätt länge och nu äntligen finns den i min ägo...hihi!


Detta armband i silver med 3 st berlocker som Hjalle har valt åt mig fick jag också i en söt liten ask! Jag absolut ÄLSKAR detta armband *ler*


Och den roligaste julklappen var den här stilrena grejen, ett PLAYSTATION 3 med 2 st spel (fick några till under kvällen!!
Jag älskar att spela och under dagen blev det både bilspel och fightingspel..haha!!

Jag är inte bara snäll och söt...*fniss*



Sen fick jag även en prenumeration på Drömhem & Trädgård - helt perfekt!!!


TACK MIN ÄLSKLING för underbara julklappar samt för en ännu mer underbar julhelg!!!!


Av mor och far fick jag som sagt var den jättevackra glaslyktan på fot i fattigmanssilver. Fick även bla ett duschset från
BJÖRK & Berries från vårat alldeles egna HÖGBO, det kanske ni hört talas om?! Sen fick jag också ett gäng biobiljetter, jag och Hjalle ÄLSKAR att gå på bio och se film så biobiljetter är ett supersäkert kort i vår lilla familj :)

Sen fick jag en rejäl sedelbunt att sätta sprätt på så ett STORT TACK riktas återigen till mina föräldrar!!

Av systeryster
fick jag och Hjalle en jättefin korg fylld med massor av gotta! Hon hade bakat bröd, bullar och finska tortuja, mums! Sen fick jag ett presentkort på en av favvobutiken Madame Nyberg!


Och sist men absolut inte minst ett STORT TACK till alla andra som gav mig så vackra juklappar under dagen och kvällens gång *ler*


juldagen åkte jag hem till mamma och spelade lite data-spel med henne som hon och pappa fått av mig och Hjalle i julklapp. Det var riktigt bra! Spännande och finurligt, äckligt och blodigt och bara så "adrenalinboostande"!!!
Och det häftigaste är ju såklart att man spelar med surroundet på, förstå att det är bra läbbigt då...haha!

Spelet heter "The Suffering" och det hörs ju bara på namnet att det inte är att leka med*garv*




Hemma har jag även spelat "Dead Space" som jag fick under julaftonskvällen, ingenting för snälla flickor*ler*:



Under Annandagen tog jag det mest lugnt hemma. Kikade på film, mumsade gott och slappade. Hjalle var iväg hos en polare och kollade på massa fotboll.

Sen har jag återgått till jobbet under helgen som varit, jobbade lördag och söngdakväll. Gick bra det med och julstämningen råder än på jobbet, men godiset hade visst tagit slut fort så det blidde inget till mig :(

Idag måndag den 29:e december är jag ledig. Jobbar sen imorgon tisdag och på Nyårasftonsdagen. Sen är jag ledig Nyårsdagen, fredag, lördag coh söndag!

Må så gott!




Smyckestillverkningen är i full gång!

Jag vill tacka ALLA NI SÖTA som beställer smycken av mig! Det är ni som gör att jag kan fortsätta med det jag tycker mycket om, nämligen att skapa personliga smycken med stor betydelse så, TACK!!!

Några smyckesvarianter:



Här visar jag delar ur mitt sortiment, blanda som du vill och skapa ditt egna smycke!

Vid intresse kontakta mig på:

[email protected]




En juleklapp!

Ville bara passa på att visa en vacker julklapp som jag fick av mina föräldrar igår i ett vackert paket.

Jag fick nämligen den fina höga fattigmanssilver-ljuslyktan (kupan) på fot som jag nu ställt på min skavda beiga byrå där jag har samlat mkt av mitt fattigmanssilver. För övrigt går det åt väldigt många ljus om kvällarna här hemma som ni kan se...hihi!

Älskar att tända ljus! Det vackra skenet, värmen, den varma lugna känslan det ger samt dofterna om man väljer doftljus är så harmoniskt och som sagt, JAG ÄLSKAR DET! Tidigare har vi här hemma tänt kanel/vaniljdoftande ljus men den förpackningen är numer slut och jag har införskaffat mig äppeldoftande ljus den här gången, helt LJUVLIGT!!


Sist men inte minns vill jag berätta att jag hade en UNDERBAR, MYSIG och alldeles UNDERBAR JULAFTON igår med alla mina nära och kära!

Den spenderades med både min familj och med Hjalles familj och jag är så tacksam för att det funkar så bra att vi kan åka mellan båda familjerna och fira julafton samma dag och inte behöver fira med bara en av familjerna och sen den andra någon annan dag. Allt är så perfekt över jul så jag blir så lycklig!

TACK alla mina älsklingar för att ni gjorde min julafton helt MAGISK *ler*

Ha en god fortsättning på julhelgen!

P.S tipsar er alla om att ni kan kika in på
Mitt Tradera och ta del av det jag säljer där...hihi!


EFTERLYSNING!

Sist men inte minst vädjar jag snällt till alla er bloggare därute om att hjälpa mig med en bildsökning.

Bilden jag söker är denna:



Problemet är att bilden jag har är för liten och har för dålig upplösning så den blir inge bra på utskrift!

SNÄLLA HJÄLP mig hitta denna söta flicka i större format så blir jag jätteglad och lovar hjälpa er tillbaka då det behövs!




Merry X-Mas!!!

Idag var jag och Hjalle till "Köpis" (Valbo Köpcentrum) för att inhandla det sista. Lite mandariner och smått och gott att ha hemma. Vi var där vid 19-tiden och det var faktiskt väldigt lugnt för att vara dagen före jul. Inga köer och ingen trängsel, skönt.

På väg ut till bilen gick vi förbi inredningsbutiken "Divas Boning" där jag bara var tvungen att ta mig en kik för de hade 50% på en del av julpyntet. Och där ser jag dessa underbara vita, nötta metallbokstäver som tillsammans bildar "X MAS". Jag har varit jättesugen på dem tidigare men de har varit på tok för dyra tyckte jag, men nu på halva priset slog jag till direkt och jag är så glad och nöjd! Det får bli min julklapp till mig själv *fniss*

De passade perfekt på min vita dörrkarm tycker jag.

Så med denna bild vill jag passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL!!!!


Min julegran är klädd!

Det blev en traditionsenlig röd och guldig julgran i år. Har svårt för att låta allt vara vitt, under julen är det ju så mysigt att få ta fram varma färger och inreda med *ler*

Plus att min älskade sambo absolut insisterade på att jag måste ta in lite mer rött nu junder julen, han tyckte jag hade snålat på det och för han är julen RÖD...hihi! Och jag kan väl tycka att han har lite rätt i det för det blir ju väldigt mysigt med rött under jul *ler*


Det har blivit mkt pyssla och dona av här hemma dagarna som gått och mycket mysa av. Jag har även träffat vänner och familjen. Alla klappar är köpta och inslagna och nu bara väntar vi spänt på julaftonsmorgonen *ler*. Det ligger redan några paket under julgranen och det ska bli spännande att se vad som gömmer sig däri!

Men jag har redan fått 2 st julklappar av min älskling för de fanns i en gårdsbutik som Hjalle fick följa med till och eftersom det var sista öppetdagen före jul så fick jag peka ut vad jag önskade mig också köpte Hjalle det till mig. Och jag är såå nöjd, blev jätteglad! Men vad det är tänker jag inte avslöja för er förrens EFTER julafton...hihi!

Här är mitt lilla vita "hus" som jag dekorerat med en vacker ljusslinga:


Och såhär ser det ut ovanför min tv-hörna:




Ljuspåse med söta motiv!

Ny variant av ljuspåse, denna gång med underbart vackra änglabarn!


Samt dessa 2 motiv:





Mitt Kärlekshjärta

Nu har jag fått hem dessa nya hjärtan att stansa på!

Jag har gjort mitt egna lilla kärlekshjärta och stansat in min älsklings namn på *ler*

Även dessa hjärtan går att beställa och få valfri text stansad på - har 4 st i lager.
Såhär kan det alltså se ut när stansningen är klar:




Mitt vardagsrumsbord

Såhär ser min adventsljusstake ut som jag har på mitt vardagsrumsbord. Den fick jag förra året och den är underbar!
Bilden är som ni kan se gammal då det bara var 2:a advent vilket man kan se på att det endast är 2 ljust tända :)

På brickan bredvid adventsljusstaken har jag en vit krona med blockljus i samt en kotte som dekoration. Kotten har jag petat mossa i som ni kanske ser om man tar en noga titt *ler*. Tycker kotten blev väldigt fin med mossa i.


Min lilla gran har fått flytta till tv-bänken.




Happiness & Harmony

Stansningen fortgår här hemma i köket *ler*.

Denna gång blev det med texten "Happiness - Harmony"

Samt 2 st beställningar på namn-hjärtan:





Jul i vårt hem

Pyntandet fortskrider här hemma.

Såhär ser det ut i köket just nu. Det är stället i hemmet där jag vill att det ska vara den varma känslan som traditionsenligt röd jul ger *ler*.


Mitt öppna köksskåp med diverse grejer och pynt!


På min brödbytta i porslin har jag hängt ett juligt trähjärta och skrivit "mitt bröd" på.
Jag har även hängt en dekorerad kakform som jag själv gjort på porslinsknoppen.


I vardagsrummet kan jag dock vara lite mer sparsam på det röda men tar gärna in nån liten detalj även där *ler*

Igår blev jag så sugen på att ta upp JULGRANEN och sätta den i min nyfunna höga zinkhink som jag fyndade på loppis i förra veckan. Det är ju så sött att ha granen i en hink :). Hittade den söta julgransmattan på Coop för en väldigt billig peng och den älskade jag från första stund!

Hann inte med att klä granen igår och inte idag heller så det får jag ta till veckan...hihi! Nu längtar jag efter JULEN *ler*


Här på mitt lilla runda bord har jag fyndat en nygammal jättefin rund duk. Och Amaryllisen börjar slå ut nu, så vackert!
På bordet har jag julpyntat lite med den vackra lingonkransen jag fått av Ninni. Där ryms bla även en kotte, kanelstänger samt en väldigt vacker bok med julsånger, den ser sådär härligt gammeldags ut!

Men det vackraste av allt måste ändå vara naturen ute nu! Se ut genom mitt fönster - är det inte otroligt vackert med all gnistrande snö så säg?! Den lägger sig tung på granar och träd och de ser sååå vackra ut!


Ha en bra start på veckan imorgon, nu är det bara den kvar och sen är det jul nästkommande vecka ändå!!!!



Första beställningarna!

Åh va roligt!
Jag har haft mina smycken på bloggen sen igår, och idag har jag redan fått 3 st beställningar. Det känns verkligen jätteroligt att få skapa något personligt som har mening och betydelse för en annan människa, det gör mig glad :)

TACK ska ni ha!

Första beställningen är en personlig text med namnen på mammans 2 barn:
Jordan och Nikolina:

Sen har jag även fått 2 st beställningar på detta hjärta med texten
Amor Vincit Omnia:


Återigen vill jag ge mina första kunder ett jättestort tack för att ni vill beställa smycken av mig!

Hoppas ni blir nöjda och tack för att jag får sätta igång och träna på stansningen *ler*



Budskapsringar/affirmationsringar på väg in!

*Angel*


*Vänskap*


*Älskad*


*Tro Hopp Kärlek*


*Kärlek*


*Lev din dröm*


Jag väntar även in detta söta hjärta för stansning


Om du ser något du gillar av mina smycken som visas här på bloggen, men kanske vill ha dem komponerade på ett annat sätt så är det bara att hör av sig på [email protected] så gör jag ett halsband efter dina önskemål!



Amor Vincit Omnia

Idag har jag gjort mitt allra första stansade smycke!

Jag har valt ett silverpläterat hjärta och stansat in orden AMOR VINCIT OMNIA som passande nog till hjärtformen betyder "Kärleken övervinner allt". Kedjan är en försilvrad kulkedja.

Jag stansar även in personlig text om så önskas!

Tex dina barns namn!

"Amor Vincit Omnia"
Pris: 145:-


"Dream"
Pris:
110:-


"Believe"
Pris: 110:-


"Inspire/Dream"
Pris
: 120:-


"Hjärta/Love"
Pris: 120:-


Den personliga presenten eller julklappen! *ler*

Vid intresse kontakta mig på:

[email protected]

eller

via kommentarer.




TARIKA!

Måste bara få skryta lite om en vän till Hjalles familj som är med i Agnes nya video! Tjejen heter Tarika Wahlberg och är en jätteduktig dansare! Det är den här lilla söta tjejen med det krulliga håret ni ska kolla efter, och lägg namnet Tarika på minnet för jag är säker på att vi kommer att få se mer av henne i framtiden!

Hon har en enorm danstalang och sprudlar av energi!

Så ta och kika in Agnes nya video "Release me" med Tarika dansandes lite här och var *ler*

 


Mer TARIKA!
1.
2.
3.

Enjoy!

Vilken trevlig överraskning!

Jag har fått en award av Linda med bloggen "Nostalgi och Rosor"! Såhär lyder hennes motiveringskommentar:

"Och Anna med bloggen Levinda kan man annat än att vilja ha allt hon skapar, jag tror dessutom hon är klonad... jag förstår inte hur hon hinner med... *Ler*"



TACK så jättemkt för den fina awarden - jag känner mig hedrad *ler*

Kramis till alla där ute!

Julekök

Här har ni min megastora julstjärna som jag har i mitt köksfönster. Den ger ett otroligt varmt, behagligt och mjukt sken. Jag fyndade den på loppis för några veckor sedan och upptäckte när jag hängde upp den att jag tycker väldigt mycket om den!



Idag hade jag besök av både mamma och min kusin Johanna på seneftermiddag/kvällskvisten. Här vid bordet satt vi och pratade och fikade gott och myste i skenet av julstjärnan samt många tända ljus :)

Tack för besöket och för väldigt trevligt sällskap!

Kram, Anna


Jularrangemang


Här på en skänk i vardagsrummet har jag placerat en liten mini-en i en vit skavd kruka. Som dekoration har jag använt mig av stora kottar, ett ihoprullat papper med jultext samt kanelstänger som jag knutit ihop med spets. I enen har jag hängt en utav mina handgjorda "kakforms-hängare".

Kram, Anna


Min söta fönstergran!



Jag bara ÄLSKAR min lilla gran i säckväv, den är såå charmig :)

Den har blitt dekorerad med vit spets knuten i en rosett samt med ett dekorationshjärta med madonnamotiv.

Kram, Anna


Skyltar - Förråd



Här har jag gjort 2 st skyltar i grått där jag målat "Förråd" i vitt. Det är en beställning och jag hoppas köparen blir nöjd :)

Kram, Anna


Live every moment...

"Live every moment
Laugh every day
Love beyond words"


Kram, Anna


Julen smyger in


Till 1:a advent gick startskottet för julpyntningen här hemma. Än är det en hel del kvar innan jag får det riktigt som jag vill, och innan Hjalle får det riktigt som han vill *ler*.

Jag har hängt upp gröna julkransar på gardinerna och i fönstret hänger en ståtlig julstjärna! Nu har även en röd julstjärna kommit upp i fönstret, har allstå 2 st i mitt vardagsrumsfönster. Ljusslingor har jag både på fönsterbrädan samt slingrandes på min madonna som står på mitt lilla runda bord. Där samsas även lite ljus samt den vackra lingonkransen jag fick av Ninni. Jag har pyntat med rätt mkt kottar i mitt hem, en bamsekotte ser ni på mitt runda bord, de är så vackra de där stora kottarna tycker jag, söta! På ICA MAXi fyndade jag även den lilla granen som står i en liten säck på min fönsterbräda. Den föll jag för direkt! Har knutit lite spets på den.

Här är min Amaryllis i kruka! Har dekorerat enkelt med lite mossa samt med ett sött hjärta med motiv.



Mer får ni se en annan dag, nu ska här sovas *ler*

Kram, Anna


Pepparkaksbak!

I fredags eftermiddag samlades jag, mamma och syster Jenny hemma hos mamma för det årliga pepparkaksbaket inför 1:a advent. En tradition som hållt i sig ända sen vi var småttingar :)

Och det är lika mysigt fortfarande! Jag och Jenny vid varsin ände av köksbänken där vi skapar kakor i alla dess former, och mamma som kavlar ut degen och gräddar peppisarna - perfekt samarbete...hihi! Julmusiken på högsta hugg för den ultimata julkänslan, underbart!


Se så många goda peppsisar det blev! Gjorda av ett eget recept som mormor hade, det har nog hängt med länge. Supersmaskiga pepparkakor blir det kan jag lova :)

För övrigt har det ju firats 1:a advent i helgen och det har varit julmarknader än hit och än dit *ler*. Jag har haft en mysig helg och hunnit pynta en del, men om det får jag skriva och visa en annan dag.

Kram, Anna