Tack-Kort



Det här vackra kortet damp ner i brevinkastet imorse. Det är från en kund som har beställt halsband av mig.

Hon hade gjort detta kort och tackade för vackra smycken och för bra service!

Helt otroligt att hon tog sig tiden att skicka mig ett sånt vackert kort, det uppskattde jag verkligen. Jag är inte så bortskämd med att få små uppskattningsgåvor, jag fick tårar i ögonen av detta vackra kort samt omtanke från denna kund *ler*

Nu har jag det ståendes på min byrå i vardagsrummet så jag hela tiden kan bli påmind om att jag har en skyddsängel hos mig *ler*

Ta hand om varandra och visa att ni tycker om varandra!!!



Tada!

Min dagbädd är på plats och så även hyllan på väggen! Har bara dekorerat lite snabbt och sporadiskt för tillfälllet för att jag var så ivrig att ta ett första foto :). Jag kommer nog ändra många ggr på den hyllan och väggen...hihi!

Undra om jag skla lägga mig ner och läsa lite i min nya läshörna *ler*





Följ min blogg med bloglovin

Madonna



Ståtliga, vackra madonna! Den här tunga skapelsen köpte jag hos
Madame Nyberg igår för presentkortet jag fick när jag fyllde år, tackar ni som skramlade ihop till den här åt mig :)

Hon får för tillfället stå på min byrå där mkt annat också samlas...hihi! Tror det får bli en omdekorering där snart.

För övrigt fick jag mitt vita vitrinskåp sålt igår efter att ha förnyat annonsen på Blocket. Efter 10 minuter ringer en rar finländsk tant som jättegärna vill ha skåpet. Hon kunde först inte komma och hämta det förrens på lördag och hon frågade om hon fick köpa det då om ingen annan hunnit före, men hon ville såå gärna ha det! JAg vet känslan av att verkligen vilja ha något, senast den inföll sig var då jag köpte min dagbädd från JeAnne D´Arc  *ler*
Men efter en stund ringde hon igen, överlycklig över att ha fått hjälp så hon kunde komma och hämta det redan på kvällen sa hon för hon bodde alldeles i närheten.

Den rara tanten fick skaplig rabatt på priset  för jag ville ju ha vitrinskåpet väck och hon ville så gärna ha det men hade inte råd med summan jag tänkt mig. Så tanten blev så nöjd så och tackade mig så mycket för att hon fick pruta ner det så vi blev båda nöjda med det klippet *ler*. Roligt att skåpet kommer till bättre användning hos nån annan som verligen uppskattar det mer än vad jag gjorde.

Och ÄNTLIGEN börjar vardagsrummet ta form efter hur jag har tänkt att det skulle se ut med dagbäden på rätt plats, dvs där vitrinskåpet stått tills igår. Jag har ställt upp dagbädden på den tänkta platsen och det blev precis så bra som jag hade föreställt mig!! Nu håller jag på att måla en hylla som ska upp på väggen ovanför dagbädden, jag har har målat min egna vita dekorationsstege som står bredvid och nedanför stegen har jag en korg med tidningar i. Den här hörnan som jag nu håller på att skapa är definitivt en läshörna där jag kommer mysa mkt framöver för nu känns det "rätt" att ligga i dagbädden när den hamnat på rätt plats och jag ser ut över rummet samt ut från fönstret, myyys!!

Bild bjuder jag på när hyllan är uppsatt och dekorerad :)

Ha en fin dag!!



Första pelargonerna



Ja som ni ser har jag köpt mina första "pellisar" som får bo i mitt vardagsrumsfönster. Där verkar de trivas och det ser så vackert ut med lite levande blomster inomhus :)



Åh va underbart


Det som jag är så tacksam för många ggr om och som jag ofta tänker på är att jag har sån fin kontakt med min familj, vi umgås verkligen jättemkt tillsammans och det ger näring till min själ att få umgås med dem som står mig närmast hjärtat *ler*

Carpe Diem är ett så viktigt budskap - vi måste alla se till att "fånga dagen" innan den halkar ur våra händer.  Det är viktigt att leva i nuet, tänk på uttrycket mindfullness - lev här och nu.

Man ska ta vara på tiden man har och njuta av den och dela den tillsammans med dem man håller kär. Och jag är så glad för att jag verkligen har sån fin kontakt med min familj, vi umgås mkt och det glädjer mig :)

Idag har varit en underbar dag - det har varit vår i mina kvarter *ler*. Solen sken och värmde, jag svettades! Det droppade från tak och pippina sjunger in denna kommande årstid - våren.

Jag har gjort lite smycken några timmar på förmiddagen idag sen åkte jag hem till mamma och pappa. Mamma och jag satte oss på farstukvisten och njöt av solen, jag satte mig i strandstolen och läste dagstidningen och kände mig så lätt i sinnet, så glad, fylld av energi. En helt igenom härlig känsla -inget som tynger ner mig och inga tankar som gnager. Bar ren och skär lycka!

Pappa lagade mat och kom ut och hämtade oss när det var dags att mätta magarna. Makaroner och falukorv med morötter blev det, kanonfint. Sen var jag och mamma ute på en härlig solskenspromenad och vi gick omkring med leende läppar hela vägen och sa "Åh va underbart" flera ggr om...hihi! Idag infann sig den första vårkänslan totalt! Jag och mamma passade till och med på att avnjuta en varsin glass i pausen på promenaden, på en bänk utanför ICA med solen i våra ansikten. Jag kan inte förstå var denna härliga värme kom ifrån men jag klagar inte, jag är glad. Med andra ord har dagen idag varit en helt fantastiskt vårdag!! Hoppas på att få avnjuta många fler framöver!

Jag längtar efter att få börja städa upp ute på balkongen och planera lite för hur jag ska ha det då det är tid att bära ut utemöblerna och mysa till det även där. Jag har iaf kommit på att jag vill ha en smalare variant av planteringsbord där, det är min högsta önskan för balkongen denna sommar.

När mamma och jag sen kommti hem från promenaden gick vi ner i "Snickerboa" i källren och snickrade ihop en till stege - denna i en lite annorlunda tappning. Får se vilken jag gillar bäst sen och väljer att behålla *ler*

Igår ringde även Tina och hörde om vi kunde ses en stund, hon var på väg till Köpis med Max så jag åkte dit och vi sällskapade med dem nån timme där, trevligt!!!! Och Max tyckte det var jätteskoj att få brumma runt med barnvagen..hihi!! Gullunge!

Sen har jag finurlat och tänkt en hel del på vissa saker för min egen del framöver och planer som kan tänkas slå igenom inom den närmsta framtiden. Mer säger jag inte just nu men det är inte planer på att skaffa barn iaf för er som kanske tror och tänker det...hihi! 

Nu är det dags att sova lite, imorgon tänkte jag kliva upp vid 8.00 och jobba lite med smyckestillverkningen eftersom jag är ledig från jobbet, skönt! Ska även besöka Anna-Lena när hon öppnar butiken vid 11.


*Sov gottt alla mina trevliga vänner därute*


Stegnummer

Nu har min vita stege fått nummer på sig och texten blev ju verkligen pricken över i:et på min vita dekorationsstege! Jag är helnöjd om jag får säga det själv*fniss*

Just det här exemplaret kommer att säljas i butik! Sen gör jag mig en egen stege av virket som är kvar i mammas snickarboa *ler*


Den här romantiska klockan med snirkligt ställ köpte jag hos Madame Nyberg för ett tag sen för mitt presentkort. Äntligen har jag en klocka i vardagsrummet och inte tickar den sådär högt så man blir störd heller.


Dessa små, små vaktelägg fick jag av Anna-Lena på Madame Nyberg, visst är de söta?! Det vita ägget är ett gåsägg och det har jag köpt hos Jessica med gårdsbutiken Tant Elwira här i krokarna :)


Anna-Lena hade ju After Noon Tea - bjudning i butiken förra söndagen och jag tog med mig
Anki som tesällskap *ler*. Men te och kaffe är inte så mkt min grej så jag drack iskallt vatten istället - helt perfekt...hihi! Till det bjöds nybakade scones, snittar med kyckling samt morotskaka. Det var dukat med cafébord på vinden och det var sååå jädrans mysigt så ni kan inte ana! Synd bara att jag inte tog med mig kameran. Men klickar ni in er till Anna-Lenas blogg MadameNyberg så kan ni få se några bilder, dock misslyckades fotografen totalt med bilden som jag fastnade på...haha!!


Sen vill jag även berätta att förra fredagen så åkte jag hem till min kära syter Jenny för att spendera kvällen och sen sova över där och bara rå om min lillasyster och få umgås med henne, hon är min allra bästa vän!!! På kvällen lagade vi hamburgare och strips och mumsade på det. Vi hade hyrt film och köpt masor av godis och satt i vargdasrummet och myste medan brasan spred värme och mysigt sken - så himla avslappnande och mysigt!!!

När det sen var dags att byta om till sovkläder var Jennys sambo Anders så snäll att han bytte ut sin sängplats mot soffan bara för min skull så jag och Jenny skulle kunna få babbla massor i sängen innan vi sen somnade.
Klockan var väl ca 21.30 när Jenny och jag kröp ner i deras säng och knäppte på tv:n. Men nå tv-tittande blev det egentligen inte för vi låg och pratade om allt möjligt ända tills klockan blev nästan 00:00!!! Och det ni är ett väldigt rekord för min syter som är en riktig morgonpigg människa som druttar i säng och somnar betydligt tidigare än så i vanliga fall *ler*.

Men vi fick prata ordentligt och det var så mysigt och välbehövligt att få umgås som förr i tiden då vi båda bodde under samma tak och sov över i varandras rum emellanåt :)

Lördag morgon kom och Jenny klev upp 06:00 efter att klockan hade ringt. Det var dags för henne att rå om hästarna som ville ha frukost. Jag drog mig kvar ett tag i sängen men gick sen till nedervåningen av huset och där låg också Anders kvar i soffan och sträckte på sig. Vid ca 07.00 satt vi vid köksbordet och åt frukost och tittade ut över trädgården där vi såg massor av olika pippi-fåglar leta mat. Mornarna är inte längre mörka utan ljuset tänds redan vid ca 06.00-06.30 nångång vilket är oerhört uppiggande och otroligt välbehövligt! Även dagarna blir längre då ljuset inte släcks förrens efter 18:00 på kvällen. Vi går mot ljusare och piggare tider!!!

Efter frukost latade Jenny och jag oss i varsin soffa i vardagsrummet och åt godis och bara myste in lördagsmorgonen. Vid ca 09.30 frågade Jenny mig om jag ville hjälpa till att måla hennes "walk-in" skafferi som hon och Anders byggt i köket och det ville jag såklart! Vi haffade varsin målarpensel och målade träväggen inne i skafferiet och det blev såå fint! Kommer verkligen bli supermysigt när det blir färdigt.

Efter skafferimålningen åkte vi vidare till lilla inredninsgbutiken Anna&Lotta i Kungsgården. Där blev det ett saxköp till Ninni :)

************update**********

Kvällen idag har spenderats hos mamma och pappa där vi åt pizza *yummie*
Sen blev vi kvar och pratade några timmar och hade det väldigt trevligt, tack för den lördagkvällen! Nu är jag och Hjalle hemkomna och jag har hunnit möblera om lite i vardagsrummet, flyttade på ett litet bord samt på min vita dörr. Nu ska vi leta nåt skoj att se på tv:n innan vi blir så trötta att sängen kallar.

Trevlig lördagkväll!!!




Vinnaren är dragen!!

Japp nu är det dags att avslöja vinnaren av min smyckestävling som avslutades igår fredagen den 13:e mars!!!
Vinsten var ju ett silverpläterat hjärta där vinnaren själv får bestämma vilken text man vill ha stansad på hjärtat samt hur man vill ha det designat av dessa 3 varianter:


Tydligen så var det några av er som hade turen på er sida *ler*
Eftersom jag fick sån otrolig respons på min tävling har jag beslutat mig för att ge tröstpris till 2 st  förutom vinnaren. Dessa 2 personer är också dragna genom lottodragning så alla har haft lika stor chans på vinsterna.

Självklart skulle jag ju vilja ge ALLIHOP som varit med en slags "gottepåse" av nåt slag med fina tröstpriset, men det går ju inte riktigt så jag beslutade mig tillslut att ge tröstpris till åtminstone 2 st av er *ler*

Tröstpriset blir ett varsitt litet mindre hjärta där man kan få plats att stansa ca 5-6 bokstäver.
Såhär kan hjärtat se ut i ett halsband:


Och så det alla har väntat på.... TRUMVIRVELN!!!!!!!!! *föreställ er en låååång och nervös väntan där trumvirveln slår och slår*


VINNAREN  ÄR:
LENA med bloggen GucciMama
!!!!!!!!!!!

STORT GRATTIS TILL DIG!!!!!



2 tröstpriser går till:


SANDRA med bloggen SandrasHem
samt
CAMILLA med bloggen VitaDrömmarOchChoklad



STOR TACK till alla som ville delta i min tävling - det har varit jättespännande och skoj!!

Nu får vi se när nästa tävling blir av - det här var andra tävlingen i ordningen och jag kan tänka mig att ha fler i framtiden *ler*

För dig som inte vann vare sig tävlingen eller nåt tröstpris men känner att du kanske skulle vilja ha ett halsband ändå så är det bara att mejla mig på:

 [email protected]
 
så kan du lägga en beställning på ett personligt smycke!

För att få lite inspirationsbilder kan du besöka min kreativa blogg:
LevindaDesign

Fredag den 13:e

Ja...idag är det som sagt var fredag den 13:e...IGEN!!! Vi fick genomleva en fredag den 13:e i februari månad också som för min del gick smärtfritt förbi och dagen hittills har för mig varit en riktig kanonbra dag *ler* Så jag har faktiskt ingenting att klaga på när det gäller just denna otursfredag som den någon gång i tiden har blivit stämplad som. Men jag och en av de boende på jobbet satt och klurade på var och hur det hela började med att just denna fredag skulle innebära otur... Det enda vi kom fram till var att det sannolikt någon gång måste ha skett något riktigt otursbådande just en fredag den 13:e och att man sen var rädd för att samma sak skulle hända igen då detta datum återkom i almanackan igen.

Nåja, hur som helst har ingentig nånsin hänt mig en fredag den 13:e så särskilt vidskeplig eller skrockfull är jag inte :)

Däremot vill jag ju passa på att säga att slutspurten för min smyckestävling nu är på intågande! Bara några timmar kvar nu innan jag drar 1 vinnare kl 00:00 inatt!!! Vem som vunnit avslöjar jag någon gång under dagen imorgon :) Och eftersom ni nu är uppe i 268 tävlanden (ca) så känns det nästan som att jag vill ge ett tröstpris av nåt slag också eftersom jag har fått sån otrolig respons på min tävling vilket är sååå jätteroligt!!!

Kul att så många därute gillar det jag gör. Tack för alla era uppmuntrande ord - det gör mig såå glad :)

Nåja, hur som helst gjorde jag slutspurten på jobbet idag också - nu är jag ledig i 4 dagar - härligt värre!!!!

Efter jobbet idag åkte jag hem till mamma och vi gick ner i källarens "Snickerboa" och snickrade ihop en dekorationsstege av virke som jag köpte för ett tag sen, nu äntligen fick jag tid att snickra ihop den :) Roligt att få pyssla lite med mamma också *ler*

Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet så fler stegar ska snickras! När jag väl kom hem ikväll tog jag fram pensel och vitfärg och gav stegen ett lager färg och det blev kanon!!! Nu har jag snabbdekorerat den lite så ni får ett hum om hur den kan se ut och användas. Funderar på att texta nåt på den också - vi får se! Trist nog hade jag ingen fin ledig vägg att ställa den emot så den fick stå lutad mot den fula dörren i min hyreslägenhet :)




Ha en mysig fredag den 13:e alla mina vänner!!!!


Ett Stort Tack



Med denna rostavla (som hänger i mitt kök) vill jag tacka ALLA ER som hittills anmält ert intresse i min smyckestävling i inlägget nedan!!!

Nu är ni tävlande uppe i ca 100 st!!! Jag trodde ALDRIG att min tävling skulle locka så många tävlanden och jag tycker att det är jätteroligt att ni vill vara med och det ska bli såå spännande att få skapa det vinnande hjärtat när en vinnare dras kl 00:00 på fredag den 13:e!!!

Jag vill härmed också passa på att meddela att ALLA får vara med och tävla!! Även Ni som inte har en blogg och kan länka tävlingen vidare, ni berättar istället om tävlingen för minst 1 person till så är ni med  :)

Tävlingen pågår i 6 dagar till och det finns fortfarande tid att anmäla sig i inlägget "Tid För Tävling"!!

Ha nu en fortsatt skön och mysig helg!!!


P.S.
Nu kan ni även beställa personliga nyckelringar på

 
LevindaDesign!!





Tid för Tävling!!

Japp, nu blev jag sugen på att tävla lite!! Eller rättare sagt låta ER tävla lite här hos mig *ler*

Det ni tävlar om är ett silverpläterat hjärta som jag stansar in din personliga text på!!! Kanske barnet/barnens/sambons namn, ett betydelsefullt ledord i ditt liv, Carpe Diem, Harmony, Lycka m.m.

DU väljer helt själv din egen design på hjärtat!
Du kan få det "bankat" eller slätt, med svart text eller utan. Jag stansar även ÅÄÖ samt siffror och & -tecken!
I vinsten ingår även kulkedjan på 45 cm som ni ser på bilden!





Det enda DU behöver göra är detta:

1. Lämna en kommentar i detta inlägg om att DU vill vara med och tävla
2. Välj en av bilderna på hjärtana och länka till tävlingen i din blogg

Tävlingen pågår i 10 dagar, alltså tom fredagen den 13:e mars!

Då får vi se vem av er som är den mest lyckosamma och som tydligen inte drabbas av otursdagen *ler*
Jag drar 1 vinnare genom lottdragning!

Smycket skapas av mig och mitt egna märke LevindaDesign !

Vill du göra en beställning kan du mejla mig på:

[email protected]



Yankee - igen!

Idag var jag till favvobutiken Madame Nyberg och hälsade på Anna-Lena och hade turen att bli bjuden på fika och en pratstund, alltid så himla görmysigt :). Blev kvar närmare 2 timmar och tackar så mkt för sällskapet!

Och innan jag var på väg hem så kom Ninni som jag inte träffat på evigheter och det var roligt att vi stötte på varandra! Jag tiggde åt mig en fika hos henne efter jobbet på fredag så det ser jag fram emot, ska bli himla trevligt!

Självklart gick jag inte tomhänt därifrån *ler*. Eftersom jag kärade ner mig i Yankee Candles doft "Clean Cotton" sist jag var där så fick en till doftspridare följa med hem, nämligen denna:


Som ni kanske ser skymta i förpackningen så finns det trästickor där. De stoppar man ner i flaskan och så står de där och drar upp doften ur flaskan och sprider ut den i hela rummet, fantastiskt påhitt!!

Så nu har jag ställt den i mitt vardagsrum som hädanefter kommer att dofta nystädat varje dag i många dagar framöver utan att jag lyft ett finger!

Kan det bli bättre?!

Och på söndag är det "Afternoon-Tea" bjudning hos Madame Nyberg och det ser jag jättemkt fram emot!! Ska ta med mig Anki dit och äta lite scones och glutta i butiken :)

Och förresten så har Ninni med bloggen MormorElsie en tävling där ni kan vinna det här fina korset!!! Tävlingen avslutas den 15:e mars!! Gå in och tävla du med!!!

Klicka på bilden så kommer du till tävlingen!




Utmaning!

Jahapp!
Jag har blitt utmanad att anta den här lilla frågerundan av både
Syster Jenny samt av http://nordano.blogg.se/

Regler:

Det här är svårare än du tror!
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Anna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Amor
3. Flicknamn: Agatha
4. Pojknamn: Anton
5. Yrke : Astronaut
6. Färg: Aprikosfärgat
7. Klädesplagg: Adidas- jacka
8. Mat: Abborre med potatis
9. Sak i badrummet: Alla ljus
10. Plats/stad: Arvidsjaur
11. En orsak att vara sen: Att inte klockan ringde!
12. Något man skriker: Akta dig!!!
13. Film: Alla vi barn i Bullerbyn
14. Något man dricker: Apelsinjuice
15. Band: ABBA
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Allévägen
18. Bil: Aston Martin
19. Sång: Always on my mind (Elvis Presley)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Att spela fotboll

Sådär ja, jag fixade det även om det var lite klurigt...hihi!!

Jag väljer att inte skicka den vidare till någon speciell utan den som känner sig sugen på att anta utmaningen får göra det!!