Fredag den 13:e

Ja...idag är det som sagt var fredag den 13:e...IGEN!!! Vi fick genomleva en fredag den 13:e i februari månad också som för min del gick smärtfritt förbi och dagen hittills har för mig varit en riktig kanonbra dag *ler* Så jag har faktiskt ingenting att klaga på när det gäller just denna otursfredag som den någon gång i tiden har blivit stämplad som. Men jag och en av de boende på jobbet satt och klurade på var och hur det hela började med att just denna fredag skulle innebära otur... Det enda vi kom fram till var att det sannolikt någon gång måste ha skett något riktigt otursbådande just en fredag den 13:e och att man sen var rädd för att samma sak skulle hända igen då detta datum återkom i almanackan igen.

Nåja, hur som helst har ingentig nånsin hänt mig en fredag den 13:e så särskilt vidskeplig eller skrockfull är jag inte :)

Däremot vill jag ju passa på att säga att slutspurten för min smyckestävling nu är på intågande! Bara några timmar kvar nu innan jag drar 1 vinnare kl 00:00 inatt!!! Vem som vunnit avslöjar jag någon gång under dagen imorgon :) Och eftersom ni nu är uppe i 268 tävlanden (ca) så känns det nästan som att jag vill ge ett tröstpris av nåt slag också eftersom jag har fått sån otrolig respons på min tävling vilket är sååå jätteroligt!!!

Kul att så många därute gillar det jag gör. Tack för alla era uppmuntrande ord - det gör mig såå glad :)

Nåja, hur som helst gjorde jag slutspurten på jobbet idag också - nu är jag ledig i 4 dagar - härligt värre!!!!

Efter jobbet idag åkte jag hem till mamma och vi gick ner i källarens "Snickerboa" och snickrade ihop en dekorationsstege av virke som jag köpte för ett tag sen, nu äntligen fick jag tid att snickra ihop den :) Roligt att få pyssla lite med mamma också *ler*

Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet så fler stegar ska snickras! När jag väl kom hem ikväll tog jag fram pensel och vitfärg och gav stegen ett lager färg och det blev kanon!!! Nu har jag snabbdekorerat den lite så ni får ett hum om hur den kan se ut och användas. Funderar på att texta nåt på den också - vi får se! Trist nog hade jag ingen fin ledig vägg att ställa den emot så den fick stå lutad mot den fula dörren i min hyreslägenhet :)




Ha en mysig fredag den 13:e alla mina vänner!!!!


Kommentarer
Postat av: anki.

Åhh vilken fin stege!!! Jag har också tänkt snickra ihop en sån..i sommar som jag ev kan ha i badrummet! Nu blev jag sugen redan nu...

Jag har också haft en bra dag idag, så jag tror nog två fredagar den 13 i rad så här borde betyda tur =)

Trevlig helg, kram kram!!!

Postat av: Nettan

Vad kul att så många ville va med i din tävling !!

Du, stegen vart himla fin & dekorerat den snyggt med.

Bra jobbat... =0)

I helgen blir det vila för min del, har bihålsinflammation =0(



Trevlig helg !

Kram Nettan

2009-03-13 @ 21:12:09
URL: http://bjurtjrnsvillan.blogspot.com
Postat av: Ullis/Leva på landet

Har inte heller problem med att fredagen den 13:e skulle vara en oturs dag. Så fin din stege blev. Vi har en gammal jättefin stege i uthuset som jag vill ta in och måla, men den är makens bästa stege och han använder den jättemycket.



Ha en bra helg!

Kram Ullis

2009-03-13 @ 21:36:39
URL: http://levapalandet.blogspot.com
Postat av: Tina

Vilken fin stege!! Du kan du!!

2009-03-14 @ 08:00:39
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: tokmia

Så enkelt det ser ut.. bara fixa o måla lite..hihihi kan ju inte ens spackla o det behövs nu i mitt vardagsrum...;(

2009-03-14 @ 09:19:09
URL: http://tokmia.blogspot.com
Postat av: Olelsi

Fräsiga och praktiska stegar, tummen upp för dej!!



Kram Nettan i Hälsingland.

2009-03-14 @ 09:22:19
URL: http://olelsi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad fin stegen blev. har funderat på att köpa en men det går ju lika bra att göra en själv. Dessutom blir det nog bra mycket billigare :)



Ha en fortsatt mysig helg,kram Marie

2009-03-14 @ 09:47:15
Postat av: Annette

ÅÅH man blir verkligen inspirerad tillpyssel här på din sida:P Har en Marilyn tavla som jag gjort för ett bra tag sen som jag tänkt länge att göra om pga akvarellen inte blev bra sist.. Så kanske man skulle ta tag id et idag ochpigga upp sig med :)



Jättemysig sida har du!!



Kram Annette

2009-03-14 @ 10:46:58
URL: http://arom.blogg.se/
Postat av: Katta

Jag brukar inte anse fredag den trettonde som nån otursadag men igår åkte jag ur kön till ticknet när jag skulle boka biljetter till U2 två gånger och förlorade också budgivningen på en drömlägenhet så gårdagen känns nog allt som en äkta otursdag ändå. Vilken fin stege du gjort, den är ju jättebra till mycket.Kram Katta

2009-03-14 @ 11:16:17
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Petra

Gud så fin! VArt får du alla ideér ifrån?!

Spännande med tävlingen idag. =)

Kram på dig

2009-03-14 @ 12:03:19
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Helena

Vilken fiiin stege du har gjort! Den blev ju superbra!

Tack för titten inne hos mig, och välkommen tillbaka!

Ha en trevlig helg!

Helena

Postat av: Marina

Hej! Hörde att du bor granne med min dotter ;) skulle väldigt gärna vilja "klämma" lite på dina fina smycken. Jag frågade dottern om hon inte kan fråga om vi får komma in till dig och titta.

Min slöjdlärare tyckte att jag skulle bli silversmed så jag skulle vilja prova. Vi ska starta pysselkvällar också, har du lust att komma?

2009-03-14 @ 12:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback