Myspys


Idag har jag varit vovve-vakt åt Ida. Vi har haft det såå mysigt ihop! Legat bredvid varandra i soffan och kelat och vilat. Busat och varit ute och sprungit och lekt med pinnar!

Min goá vovvekompis!
Våra kära djurvänner sprider sån enorm glädje!

Kram, Anna

Silverkula




Igår var jag hos
Anna-Lena med butiken Madame Nyberg och frågade om hon fått hem några silver-julkulor. Och se vad hon tog fram från julgömman där bak i förrådet *ler*

En superfin kula som såklart fick följa med hem! Den pryder nu mitt gamla fönster jag har stående på min nötta byrå i vardagsrummet. Jag har också pysslat till några tändsticksaskar som får ligga lite dekorativt där med allt annat pynt...hihi!

Kramen!



Halsband för "den lilla flickan"




Finns här!

Kram, Anna


Födelsedagskalas

Igår blev det lite födelsedagsfirande för Hjalle.

Han fick lite presenter bestående av en tidningsprenumeration på AutoMotorSport i ett halvår samt en uppsättning vanliga tallrikar samt djupa. (STORA - 32 cm!)
Hans önskningar så *ler*




På kvällen gick vi ut och käkade på Church Street Saloon i Gävle. Mumsade på breast of chicken med potatochips eller nåt. Trevlig stämning, bra countrymusik och god mat!

Efter maten gick vi på bio och såg filmen "Tropic Thunder" vilket var en totalflopp enligt båda våras uppfattning. Den skulle väl vara rolig men den höll inte, det var faktsikt länge sen jag såg en riktigt dålig film men här kom den. Se den inte. Jag slumrade till under vissa stunder och då är det illa när det beror på tristess och inte trötthet!

Nåja, vi hade en jättetrevlig "dejt" hur som helst och kom hem glada och det var huvudsaken *ler*

Kram, Anna

Halsband "Made for an angel"



Finns här!
SÅLD!

Kram, Anna

Halsband "Big Heart"




Finns här!

Kram, Anna


Halsband "Believe"



Föregående halsband jag visade blev sålt på Tradera så nu har jag knåpat ihop ett till *ler*
Men den här gången har jag designat det med en "believe"-berlock samt ett litet hjärta med texten "made with love" vid låset.

Finns
r!
SÅLD!

Kram på er!
Anna


Blomma min blomma



Jag har dekorerat om på min beiga byrå i vardagsrummet. Köpte en blomma på min favvobutik Madame Nyberg idag och det kändes som pricken över i:et med en blomma där *ler*. Nu får vi bara hoppas på att jag får njuta av den ett tag också och inte råkar ta kål på den i förtid...hihi!

Halsband "Key to my heart"



Finns
här!
SÅLD!

Kram, Anna


Awards!

Jag har fått några awards under tiden jag har varit lite dålig på att blogga.

Men nu ska jag visa er!

Av Marlené med bloggen
"Leamarlenés...synål & tråd" har jag fått den här awarden:


Av tyska Bettina med bloggen http://rednoserunpet.blogspot.com/ har jag fått 2 st awards:


Tack så hemskt mycket för dessa awards, de gör mig så glad! Så roligt att folk därute uppskattar vad jag skriver och visar i bild, det är helt fantastiskt vilka snälla och urgoa tjejer det finns därute som bara ger massor av positiv energi som jag mår bra av.

Tack alla ni som besöker Levindas Värld!

Kram, Anna

Nr. 2



Här gjort en till 2:a med texten "2...som i Du & Jag"

Finns på
min sida på Tradera!

Helgen förbi

Ja då har helgen "svoschat" förbi i all hast! Det har varit tvättning av bil, husvisning och kalas bland annat! En salig blandning med andra ord :)

I fredags efter jobbet var jag och mamma till Plantagen och fyndade litegranna på rean. Mamma köpte 2 st träd som hon ska plantera i den nya delen av trädgården, där de sågade ner en bamsestor Lind som stått där i alla år. Nu ska där planeras för ett växthus samt trädplantering m.m.

Lördagen hade Hjalle och jag bokat in oss på biltvätt på en biltvättsfirma. Vi hade tid 11.30 och då skulle det ta ca 1 timme för dem att tvätta våra bilar både invändigt och utvändigt. Under tiden gick jag och Hjalle till Mc Donalds och åt lunch tillsammans med alla andra småbarnsföräldrar och glada barn, som hoppade i studsborgen och slogs om färgerna på Mc Donaldsballongerna *ler*.

Vi blev mätta och belåtna och länmnade stället utan att varken ha provat på studsborgen eller bråkat om någon ballong....fniss! Vi gick vidare till ÖB en sväng och handlade på oss lite av varje och sen gick vi tillbakla till tvätthallen där bilarna stod glänsande fina ute på parkeringen! Så himla lyxigt det känns att lämna in bilen och få den så fin tillbaka, skönt att slippa göra själv faktiskt. Jag har roligare saker att lägga min tid på :). Också luktade det godis i bilen när jag satte mig i

När vi hämtat våra bilar bar det av på husvisning här hemma i Valbo. Stor, lummig och fin gård på ca 2700kvm, men tyvärr var huset på tok för litet och trångt samt att det var en hel del åtgärder att göra på det så det blev inte "vill-ha-känslan" på just det här huset. Vi tackade och åkte vidare. Jakten fortsätter...

Hjalle åkte till en kompis och kollade fotboll och jag åkte vidare på loppisrunda! Gjorde en del fina fynd! Bland annat ett jättefint träfönster för en tjuga som jag sedan förvandlade vitt!




Hittde också 3 st Tilda-dockor, såå himla fina!!!


På kvällen kom min kära kusin Niklas förbi med en film så vi hade filmkväll med chips och ostkrokar!

Perfekt dag och perfekt avslut på kvällen!


Söndag var kalasdags i och med att Hjalle fyller 28 år idag måndag 29/9-08 - GRATTIS!!

Men igår hade vi kalas på hans kontor för släkten. Jag och Hjalle åkte dit till 12.00 och gjorde iordning med tårtor, bullar och kakor och dukade och allt sånt. Hjalles släkt droppade in vid ca 12.30 och det blev fikadags och paketöppning. De stannade nån timme och sen kom min mamma, pappa, syrran och hennes kille förbi lite senare. Då blev det fika och paketöppning igen!

Vi hade det jättetrevligt och Hjalle har fått det såå fint på sitt kontot. Tror att han har en liten inredninsgådra i sig ändå även fast den inte visar sig så mkt hemma...hihi!!

På eftermiddagen åkte vi till pizzerian och käkade en varsin pastatallrik och det var riktgit gott! Sen hem till Hjalles föräldrar och drack kaffe och sen vidare hemåt.

Jag var jättetrött, hade ont i huvudet och kände mig allmänt låg. Har känt mig lite låg den senaste veckan och har väldigt lätt till gråten och kan gråta för ingenting. På jobbet, hemma, ute på vift...ja när som helst känner jag att det klumpar sig i halsen på mig och jag vet inte varför. Bara allmänt låg tror jag. Tur att jag har min älskade som gör allt för att få mig att må bra, älskar dig!!

Söndagskvällen spenderades bara i soffan innan sängen kallade.


Måndag idag och ny vecka tar sin början. Jag är långledig, helgen plus måndag och tisdag den här veckan-superskönt ska jag berätta för er...hihi! Grattade Hjalle med lite presenter imorse. Han fick några extra godmorgon-pussar också *ler*. Sen drog han iväg till jobbet. Jag ska väl smyga ner på IKEA en sväng tror jag, skulle vilja köpa nåt mer till min älskling. Plus att jag skulle vilja göra nåt speciellt för honom ikväll, en fin middag eller nåt när han kommer hem från jobbet. Så jag måste klura vidare lite :)

Sen blir det besiktning för bilen 13.30 idag, håll tummarna att det går vägen!

Min arbetsvecka ser ut som sådan:

V.40
Måndag 29 sept: Ledig (Hjalle fyller 28)
Tisdag 30 sept: Ledig (hundvakt till Ida)
Onsdag 1 okt: 8.30-15.00 (utbildning)
Torsdag 2 okt: 12.30-21.00
Fredag 3 okt: 12.30-21.00
Lördag 4 okt: 12.30-21.00
Söndag 5 okt: 12.30-21.00

Kram, Anna


Min Lilla Bok



Ytterligare en till bok är stämplad - denna med lite bättre resultat...hihi!

Hjalle och jag har nyligen kommit in efter en ca 45-minuters frisk promenad i rask takt, så härlig luft! Igår var vi också ute på en kvällsprommis, men då i ca dryga timmen, hejja oss!

Kram, Anna


Min Lilla Idé-Bok



Idag var min älskling så snäll och gjorde mig en tjänst. Jag hade kollat ut en stämpelsats jag ville ha på Clas Ohlson och så frågade jag honom om han skulle kunna tänka sig att slinka in där när han ändå är i stan och jobbar.
Nemas problemas sa han, och idag kom han hem med min första stämpelsats i ägorna!

Tack så mkt älskling!

Testade mig fram lite hastigt och snabbt och såhär blev resultatet på ev av mina ide-böcker. Lite charmigt slarvigt tycker jag, men ska nog försöka vara lite mer noggran nästa gång...hihi!

P.S Var med och tävla på
Sofies blogg!!



Kram, Anna


Smycken-Levinda Design




Idag har jag tillverkat smycken-det var jätteroligt!

Jag har lagt ut dem på
mitt Tradera - det finns 1 halsband kvar,  ett gick åt redan inom den första halvtimmen, skoj!

Det kommer garanterat bli fler halsband och smycken framvör- det här vill jag lära mig mer om :)

Kram, Anna


Mer toa


Jag har pysslat lite mer inne på min toa och nu känns det mer som jag vill ha det tycker jag :).

För det första har jag bytt ut den vita tvättbrädan och istället ställt dit en omålad träfärgad/zinkfärgad tvättbräda. Den gör sig bra emot min lilla träfärgade margarinlåda där toarullen samt lite annat smått och gott får samsas..hihi!

Sen har jag dekorerat ena sidan med en krona samt andra ljusstakar för jag älsklar att tända ljus när jag duschar, det blir ett sånt behagligt och härligt sken.



Kram, Anna


Min lilla toa





Jahapp, såhär ser det alltså ut på min lilla toa. Som ni kanske anar är det en lite spräcklig våtrumstapet i beige-grön-rosa svag färg och inte världens finaste golv. Men eftersom jag bor i hyresrätt är det inte så mkt att göra åt saken förutom att göra det bästa utav det :)

Byrån införskaffades igår - fick ett impulsryck att ha en sån här på toan då Hjalle visade mig i helgen att han köpt en sån här till sin toalett på sitt kontor! Måste förresten få visa vad min darling har inrett vackert i "sin" (delas med några andra) kontorslokal :)

Kram, Anna

Idé- Bok



Såhär ser min alldeles egendesignade Idé-Bok ut! Här samlar jag allt som snurrar i huvudet. Bara att ta fram och läsa sen när man finurlar på vad man ska göra när man är pysselsugen *ler*

P.S. Var med och tävla hos
Lottaspace!

Kram, Anna


Brunt




Här på kortbänken bredvid min spis har jag har dekorerat med min trådkorg samt trådback som går i färgen brunt. Båda två har jag shoppat hos
Anna-Lena med butiken Madame Nyberg - mitt favvoställe!

Jag var där i lördags och umgicks ett tag. Blev bjuden på fika och hade det supertrevligt! Köpte även med mig lite tyg hem, perfekt att ha hemma nu till hösten och jag blir sugen på att pyssla och sy en massa :)

Sen åkte jag vidare till Spiken och gick på loppis där och hittade lite smått och gott! Träffade även på Ninni så vi åkte till Lillboden i Gävle och kikade och sen till Plantagen där jag köpte Eucalyptus. Väl hemma gav jag mig på att göra en girlang. Herregud va pillrigt och tålamodsprövande!

Lördagskvällen spenderades hemma med en film och lite gott :)

Och nu är nya veckan här och jag jobbar för fullt!

V.39

Måndag 22 sept: 7.00-15.30
Tisdag 23 sept: 12.30-21.00
Onsdag 24 sept:  8.30-15.00 (Utbildning)
Torsdag 25 sept: 12.30-21.00
Fredag 26 sept: 7.00-14.00 (tagit komp)

Kram, Anna

Vimpelhängare


Idag har jag sytt en vimpelhängare med 3 st vita vimplar med ängel/madonna-motiv. De är sydda på linnefärgad spets och är ca 80 cm.

Jag syr även upp på beställning om nån vill ha :)

Kram, Anna


Älskade adventsljusstake!



Sähär ser alltså min vita hjärt-ljusstake från Panduro ut, visst är den väl underbart fiiin!!! Jag är mer än nöjd och det här kommer definitivt vara det mest lyckade julköpet till mig själv känns det som *ler*. Jag kan bara berätta att jag inte ser den här som speciellt julig och därför kommer jag att ha den framme redan nu...hihi!!

Kram, Anna

Vänner

I fredags slutade jag 13.30 på jobbet - perfekt avslutning på veckan, tidigt och bra och ledig helg att se fram emot!

Jag åkte hem till Tina och hälsade på och busade med Max som blivit stora killen nu. Vi hade det så skoj så!! Stannade kvar till 16:45 och hann med att bli bjuden på massor av gott fika, tackar!!

Men 16:45 tackade jag alltså för mig och begav mig till nästa ställe, nämligen hem till Anki och Ebba!

Där började vi med lite kladd i mammas Elloskatalog eller liknande...hihi! Ritade hundar och katter och massa sånt. Sen hade jag sån tur att bli bjuden på mumsig matpaj, trevligt värre och himla gott, tack så mkt! Sen busade vi vidare och lekte och hade det superroligt tills klockan blev 19.00 och det var dags för Ebba att borsta tänderna och krypa ner och sova - lilltösen som det är hejdundrans fart i *ler*

Tack mina vänner för en toppenfredag - den gjorde verkligen min dag!!!!

Kram, Anna

Panduro

Jag har beställt lite smågrejs från Panduro och i veckan kom paketet. Ååh det är alltid lika roligt och framförallt spännande att öppna paket, även fast man ibland redan vet vad som finns i, jag blir som ett barn på julafton...hihi!!

Det här beställde jag:


Men det bästa av allt var den här underbara adventsljusstaken som jag länge velat ha!! Den är grundmålad vit när man får den och om man vill kan man ju måla den röd på det här viset. Men jag kommer att ha min vit som ni kanske förstår*ler*.

Har tänkt köpa en sån här liknande adventsljusstake på olika inredningsbutiker men då har de ju kostat ca 400:- spänn och det har jag tyckt varit lite dyrt. Och vilken tur att jag inte köpt nån för nu på Panduro behövde jag inte betala mer än 139:- för den, vilket kap! Den bästa julprylen hittills kan jag ju lätt säga och det kommner bli svårt att toppa den här!


Kram, Anna

Äntligen fredag!

Ja jag måste säga att jag tycker det känns jätteskönt med fredagen kommen!

Igår var det födelsedagskalas hos mamma. Det var vi barn och våra sambosar (och pappa förstås) som var där och grattade henne igår. 50 år blidde hon och det firades med pompa och ståt...hihi!! Smörgåstårta som var hur gott som helst och det bästa av allt var att få spendera några timmar med hela familjen samlad.

Mamma fick sina presenter och ett häfte där jag och syrran skrivit om vår mamma med rim och lagt in passande bilder på henne.  Boken om vår mamma där vi berättar  vad hon betyder för oss döttrar, tror hon blev glad *ler*

Vi hade det hur som hels jättetrevligt och härmed vill jag utbringa en skål för min mor som igår blev 50 år stor!

HIPP, HIPP...

HURRA!
HURRA!
HURRA!
HURRA!!!!!!!

Amor Vincit Omnia

Idag har jag hunit med att göra en till skylt. Den är i plåt och 50 cm x 12 cm.
Textad på latin med uttrycket: "kärleken övervinner allt"

Pris: 249:-

Skicka ett mejl till [email protected] eller skriv i kommentarsfältet!


För övrigt har hela dagen gått åt till mammas hemliga födelsedagspyssel som jag nu äntligen har klart och det känns jättebra!

Hoppas hon blir glad, men det tror jag *ler*

Kram, Anna

Julpyssel!



Idag har jag även pysslat vidare lite med mina vita julsockor...hihi! Det blev en bild på en av dem. Bilden föreställer 2 st julänglar, så söta!

Jag tror jag börjar längta efter julen redan *fniss*

Kram, Anna


Carpe Diem



Jag har nyligen gjort en skylt med texten "Carpe Diem". Jag följer de ledorden vareviga dag!

Fånga Dagen!!

Lev i nuet!

För övrigt har jag gjort min jobbarhelg och gårdagen märktes gott och väl av att den hette söndag. Jag var trött, jag var tvär, lättirriterad, ingen motivation till nåt egentligen. Gick på sparlåga och försökte hålla minen uppe och trevligheten igång arbetspasset ut. Jag bet mig hårt i läppen ett par ggr, men jag bet ihop och lyckades ta mig igenom med ett leende på läpparna :)

Idag måndag och imorgon tisdag är jag ledig. Eftersom mamma fyller 50 år på torsdag så håller jag på med massor av hemliga förberedelser och grejer till hennes födelsedag. Idag har jag varit hos Hjalles föräldrar och lånat skrivaren och sen bar det av hem till mamma för jag skulle träffa syrran och vi skulle babbla igenom lite saker och egentligen skriva på datorn men det sket sig då det inte funkade *suck*. Drog ner på stan en sväng också.

Även fast det strulat en del idag och jag inte fått gjort det jag tänkt så känns det skönt att va ledig imorgon också för då banne mig måste jag fixa klart allt! Fick dock träffa mamma lite idag och hann med att tvätta en omgång kläder.

Så mina slutord får bli så som jag började:

Carpe Diem!




Romantisk vit julstrumpa med bred spets

Snart är julen kommen och vad passar inte bättre än denna vackra julsocka att få morgonens första present i *ler*



Egendesignad av mig!

Tänkte jag skulle ha auktion här på sidan! Om du är intresserad att lägga ett startbud på julsockan på 79:- (köp nu 119:-)så kan du kontakta på mig på:

[email protected]
(eller skriva i kommentarsfältet)

Kram, Anna

Lillboden

Igår gjorde jag och Ninni ett besök hos Anne-Lie med den underbara gårdsbutiken Lillboden i Gävle. Det var första gången vi var där och vi blev så väl omhändertagna och Anne-Lie visade oss runt i gårdsbutiken och i den vackra glasverandan de byggt i sommar. Snälla Anne-Lie gav oss en varsin eucalyptuskrans då jag från början tänkt köpa en, men hon sa bestämt att hon gärna ville ge oss en varsin *ler*. Gud så snällt och ett stort tack till dig!!!

Jag har velat haft eucalyptuskransar ett tag och nu äntligen har jag 2 st jättefina kransar - jag är såå glad så ni kan inte ana...hihi!! De är placerade på mitt runda bord tillsammans med betongkorset.

Notera den söta hjärtformade håven med spets! Den råkade jag se i ett hörn på väg ut från en butik och den kostade inte mer än 19:-! Så den bara måste jag ju ha, är den inte för söt?!

Det var ett jättetrevligt besök i Lillboden igår och det kommer garanterat att göras om många fler gånger. Hon hade jättemycket fina grejer men den här gången blev det förutom kransarna den här söta ljuskronan!

Om ni inte redan har besökt Lillboden så kan jag absolut rekomendera stället om ni har vägarna förbi! Tills dess får ni hålla tillgodo med Anne-Lies hemsida där hon länkar vidare till sin blogg!!

Kram, Anna


Kors i taket!

Se på detta vackra betongkors som kom med posten för nån dag sen!! Jag vann det på auktion på Tradera, så nöjd och glad! Otroligt vackert, passar perfekt på mitt lilla runda bord *ler*


Kram, Anna



Notebook

Spiralbunden charmig bok med pärm av hård träpapp. Linjerade vita sidor inuti. Dekorerad med vackert motiv samt spets och tag i papp med texten "min lilla bok...". Passar perfekt som idé-bok där du kan skriva ner alla dina pysselideér!
Storlek 21cm x 15 cm
Pris 55:-/st

Hängen
kors, hjärta, ängel samt nyckel

ca 1- 1,5 cm
Pris 6:-/st


Kram, Anna

Mitt mysrum!


klicka på lilla bilden för att se den i större format
Visar en del av mitt vardagsrum som jag har piffat till lite idag. Nu ska jag och Hjalle lägga oss i sofforna och njuta av en härlig söndagskomedi och lite popcorn *ler*

Har även lagt ute lite till försäljning på Tradera. Bla hängen för dekoration samt söta anteckningsböcker. Kom in och kika vetja!


Kram, Anna

Ta in sommaren!





Nu när hösten är kommen är det så dags att börja städa av på balkong och för er som har trädgård är det städtag som gäller även i den. Sommaren har gjort sitt och hösten börjar blåsa och regna bort den fina sommaren vi haft i. De vackra blommorna börjar sloka och ja vad mer kan man säga än att hösten är kommen.

Men jag vill inte slänga bort sommaren helt och hållet - så jag har tagit in mina balkongmöbler och med dem tagit in känslan av sommaren! Så mitt tips till er är att göra detsamma *ler*

Låt sommaren eller åtminstone känslan av den få fortsätta stråla så länge ni vill - ta ta med den in!

Jag har fortfarande pelargoner som blommar så vackert ute på min balkong men jag skulle gärna vilja ställa dem på detta bord. Kan man göra det, alltså ta in pelargonerna? Eller dör de helt och hållet då? Det vill jag ju inte så i så fall får de blomma färdigt utomhus istället innan jag ska försöka mig på att övervintra dem *ler*

Önskar er alla en härlig söndag och låt sommaren blomma vidare tillsammans med hösten!

Kram, Anna


Frågestund och utmärkelser!

De här frågorna har Ullis med Leva på Landet utmanat mig med!

Nu till frågorna:

1 Vilken mat äter du gärna och ofta?
Pasta!


2 När du är på kalas är du den där personen som sitter eller hjälper du till?
Jag kan gärna erbjuda mig att hjälpa till, det är ju åtminstone artigt att fråga om man kan hjälpa till på nåt vis :)


3 Var sitter du helst och bloggar?
Vid vår gemensamma dator i datarummet för att tangentbordet är så bra där samt att vi har en grymt stor och bra skärm!

 

4 Köper du ofta Triss?
Jag köper aldrig triss. Den enda gången jag skrapar en trisslott är på julaftonen då en i släkten köper triss till oss alla att skrapa på morgonen.


5 Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne?
Åh, jag kan inte säga att nån särskild gång har varit den bästa för alla semestrar för med sig speciella och underbara minnen!


6 Vilken TV-kanal tittar du mest på?

Hmm...vet inte nån särksild kanal, går mkt bra på många kanaler. Jag gillar dock att titta på dokumentärer samt gärna inredningsprogram!

Sådär ja, färdig!!!



Sen har jag fått samma utmärkelse från 2 olika tjejer, tack så otroligt mkt!

Det är från Lottaspace samt från Ofelias Hus!! Ni får de såklart tillbaka med en gång!


Sen har jag fått den här utmärkelsen från JemaRose, ett stort tack även till dig gumman!!


Stort tack för er härliga uppskattning, det värmer!

Tack till alla er andra som också tittar in till mig, niu förgyller mina dagar *ler*


Väljer att inte skicka dessa utmärkelser vidare till någon speciell just nu utan skickar den vidare till alla er som hälsar på hos mig och bjuder på glada, trevliga och härliga kommentarer :)


Kram, Anna

Loppis

I veckan har jag varit på loppis och gjort några schyssta fynd!

Bland annat den här fina ovala silverbrickan som jag har dekorerat och har på köksbordet.


Kram, Anna


En ny vän

Ida.

Så heter sheltietjejen som jag hädanefter kommer att vara dagmatte till emellanåt. Det är Musses ("min" förra vovve jag var dagmatte till) matte som har skaffat sig en ny vän.

Igår var första gången jag var hundvakt till henne och det gick så bra - över förväntan!! Hon slog sig till ro hemma hos mig på en gång när matte gått och gick inte alls omkring och längtade efter matte hela dagen vilket skulle ha känts lite jobbigt. Hon var så lugn och fin och vi kom så väl överens med varandra! Vi träffades ca 1 timme på tisdagen och 1 timme på torsdagen här hemma hos mig så hon fick bekanta sig lite med mitt hem, jag har ju varit och hälsat på henne 2 ggr i hennes hem.

Annika lämnade Ida hos mig ca 07:15 igår fredag och kom och hämtade henne 19:30 efter att ha jobbat i Sthlm under dagen. Ida är 3 år och en pigg och alert tjej! Hon behvöver få röra på sig, komma ut och nosa och springa av sig lite och få frisk luft och trötta ut sig en aning så hon inte blir stirrig och understimulerad när vi är inne.

Så vi tog 3 långpromenader under dagen på vardera ca 1 timme vardera så snacka om att jag fick min beskärda del av motion igår! Det var så mysigt att ha en vovve-vän som Ida att få promenera och busa och skoja tillsammans med! Vi gick i väldigt rask takt och fick upp flåset gott båda två *ler*. 2 av gångerna gick vi i skogen och sprang lite och hoppade över stockar och stenar, spännande äventyr :) Den 3:e gången gick vi på cykel/promenadbanorna här ikring Valbo centrum. Men nog är det mkt mysigare att få komma ut i naturen!

Ida är också en väldigt kärvänlig tjej som gärna visar att hon tycker om en. Hon tycker nämligen om att "pussas" och gosar gärna, mysigt!

Är hundvakt redan på torsdag nästa vecka igen, ser fram emot den dagen redan - jag är menad att ha hund, det känner jag, jag mår så bra då i vovvars sällskap, de gör att jag känner mig hel på nåt vis *ler*

Ida - min nya vän *ler*



Kram, Anna


Det var länge sen sist!

Hej kära vänner!!

Oj, nu känner jag att det var länge sen jag bloggade och skrev av mig lite. Men jag har varit trött och seg och blogglusten har inte riktigt infunnit sig. Jag har mest slappat och gjort lite annat. Jag som brukar vara rätt flitig på att blogga och vill gärna skriva av mig med jämna mellanrum men nu såg jag att sist jag skrev var för 5 dagar sen! Nu finns det ju lite att skriva ikapp om man säger så...hihi!!

Vi kan börja med IDAG

Dagen idag är alltså lördag och jag har följt med mamma och pappa på DAK-marknad i Falun/Lugnet. Hur mkt folk som helst och ännu mera prylar! Vi tog husbilen dit och var på plats vid 09.00. Kallt var det ute vill jag lova, rena rama isvädret, brr!!! Fick en försmak på hur kall vintern kan och kommer att vara...hualigen!

DAK-marknaden är alltså i första hand en bilmarknad med massor av bildelar/tillbehör och allt möjligt grejs. Men sen finns även en hel del loppisgrejer också. Vi gick bland alla stånden och kikade till ca 11.00 då vi gick tillbaka till husbilen coh värmde oss lite - det var riktigt varmt och skönt i vårat lilla rullande hus *ler*. Mumsade på smörgåsar och dryck och mättade våra kurrande magar. Sen kände vi oss redo för ytterligare en tur bland alla grejer! Innan vi hade hunnit kolla igenom hela marknaden var klockan 14:30!! Då kan ni kanske föreställa er hur STORT det här evenemangenet är, superkul!!

Några fynd gjorde jag också men jag vill piffa till dem lite och ta lite fina bilder på dem innan jag visar dem så ni får ge er till tåls nån dag eller så...hihi!!

Innan vi begav oss hem kokades det kaffe och värmdes bullar så vi fick lite sockersött i oss efter de många timmars promenerande vi fick, 5 timmar blev det totalt!

På väg hem från Falun stannde vi till hos Jenny och Anders. Kom sen hem till mamma och pappa vid 16 tiden eller nåt och då gjorde mamma eld i öppna spisen och vi slängde oss i soffan och kollade på tv och åt några mumsbitar choklad. Lite senare ändå kokade vi korv och åt med bröd, mumsigt! Vi blev kvar i vardasgrummet och tittade på tv till ca 19:30 då jag tackade för mig och gjorde kväller och åkte hem till mitt.

Stort Tack för idag mamma och pappa, jag hade en supermysig dag med er!!!
Puss!!


Notera att den här bilden bara visar en del av marknaden!

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka alla er goá som troget kikat in hos mig även fast jag inte varit här på bloggen på ett tag, så roligt att se alla härliga kommentarer, tack!

Kram, Anna


Friskt luft x 2

Idag kände jag min minst sagt hängig på jobbet - seg och knepig hela dagen. Bestämde mig för att ta ut min friskvårdstimme idag måndag och komma ut i friska luften och röra lite på mig, kände verkligen att jag behövde det nu. Stack från jobbet 14:30och vidare hem till mamma där jag inväntade henne för vi hade bokat tid för gemensam prommis :).

Jag hann till och med lägga mig en stund i soffan och vila, vet inte om jag hann slumra till lite men sen när mamma kommit hem och druckti lite kaffe så begav vi oss ut på en promenad nånstans mellan 45-60 minuter. Vi gick i rask takt och det var riktigt skönt, precis vad jag behövde! Och när vi gick på vår välbekanta lilla stig nära hemma såg vi till vår förvåning ett litet sött äppelträd som hade växt till sig där, det har aldrig varit nåt äppelträd där förut. Så vi avslutade vår promenad med härligt friska och saftiga äpplen från naturen-härligt! Tog med mig ett gäng hem också som fick ta plats i min nygamla stora kakform som jag fyndade på loppis i helgen.

Med denna bild välkomnar jag hösten som nu är kommen och idag är det slut på augusti och in kommer september månad!


När vi kom tillbaka hem åkte jag vidare hem till mig och mamma och pappa skulle åka och storhandla.

Och nu är jag och Hjalle precis hemkomna efter en härlig kvällspromenad! Gud vad det är skönt att promenera, det gäller bara att komma igång så längtar man efter de här stunderna rätt snabbt :). Vi var ute mellan 20.30-21.30 och det var friskt och lagom varmt ute -inte alls kallt. Igårkväll var vi också ute på promenad - men då lite senare och gårdagskvällen bjöd på lite kyligare väder. Men härligt!

Jag har även haft lite tid att sitta vid symaskinen idag. Färdigställde 2 st julstrumpor i olika varianter. Hade lite tyg och spets hemma så voilá bliddet det 2 mysiga julsockor *ler*. Tror jag ska stryka på nån vacker bild på sockorna också, iaf på en av dem, det tror jag kan bli fint.

Med denna bild vill jag skänka längtan efter julen och mysiga förberedelser i höstens tider!


V. 36
Måndag 1 sept: 7.00-15.30
Tisdag 2 sept: 7.00-15.30 (köket)
Onsdag 3 sept: 12.30-21.00
Torsdag 4 sept: 7.00-15.30
Fredag 5 sept: Ledig
Lördag 6 sept: Ledig
Söndag 7 sept: Ledig

Kram, Anna


Slideshow!

Kika in min slideshow!

Bjuder på många vackra bilder från mitt hem :)

Kram, Anna