V.18

Måndag 30 april: Ledig
Tisdag 1 maj: 14.30-21.00
Onsdag 2 maj: 7.00-16.00
Torsdag 3 maj: 7.00-16.00
Fredag 4 maj: 7.00-16.00
Lördag 5 maj: Ledig
Söndag 6 maj: Ledig

Soldyrkare

Igår torsdag var det strålande väder och jättevarmt! På förmiddagen hade jag besök av Johanna och Nikolina. Vi var inne ett tag men sen gick vi ut på promenad då lilltösen var trötter *ler*. Det var så skönt. De åkte hem till sig vid ca 13-tiden och då längtade jag ut till min balkong och till solen som lyser där! Gick ner till förrådet i källaren och hämtade upp solstolen och dynan och gjorde iordning på balkongen med min gula fina plastmatta å allt. Blev mkt trevligare med mattan än med det äckliga betonggolvet.

Jag låg och njöt av sol och värme i några timmar och det var riktigt avslappnande. Eftersom jag var ledig hela dagen hade jag ingenting att passa eller bry mig om. Hjalle kom hem från jobbet vid 16:45 och skulle bara byta om och åka vidare på fotbollsträning. Han hade varit och golfat under dagen så han hade fått lite färg i ansikte och på armarna. Själv satt jag i bikini på balkongen för det var så varmt!

Hjalle åkte iväg och jag pysslade väl vidare hemma. Solen började försvinna så jag satt inne och tittade på teven. Vid ca 20-tiden kommer Hjalle hem med kinamat som han beställt. Jag fick 4 små rätter och det var så gott!! Mums! De är duktiga på "Lilla Saigon". Efter maten var vi båda väldigt mätta och belåtna så vi myste lite i sängen efter det *ler*.

Idag är det fredag och jag ska iväg och jobba till 15:00. Strålande väder även idag så jag räknar med att hinna med en solstund på balkongen innan jobbet. Tänkte att jag skulle ta upp mitt balkongbord från källaren och sätta upp det på balkongräcket idag.  Frukosten har jag fått i mig och Hjalle har åkt till jobbet. Han åkte vid 7:00 och sen dess har jag varit uppe. Kände mig pigg så ingen idé att ligga kvar i sängen och slösa bort mer än nödvändigt av dagen. Nu har jag helgjobb framför mig men det känns helt okej.

 Nu ska jag pyssla vidare lite här!

V.17

Måndag 23 april: 14.30-21.00 (Hjalle kommer hem från Kina!)
Tisdag 24 april: 7.00-16.00
Onsdag 25 april: 7.00-16.00 (Friskvård 14.30)
Torsdag 26 april: Ledig (Johanna och Nikolina hälsar på)
Fredag 27 april: 14.30-21.00
Lördag 28 april: 14.30-21.00
Söndag 29 april: 7.00-16.00 (bio med Hjalle)

Han är hemma!

Idag, måndagen den 23:e april fick jag äntligen hämta hem min älskade Hjalle från tågstationen i Gävle kl 14:00. Det första vi gjorde var såklart att pussas *ler*. Många pussar!! De packade in sina proppfulla resväskor och jag skjutsade hem Hjalles resekompis och sen var det vår tur att åka hem. Vi kom hem ca 14:25 och eftersom jag skulle börja jobba 15:00 hade vi inte mer än 15 minuter tillsammans. Hjalle var ivrig att visa allt han hade köpt och jag hade fått hur mkt som helst!!! 3 par skor, 2 puma och ett par diesel. Sen fick jag massor av piké-tshirts, vanliga t-shirts och v-ringade stickade tröjor. Det var märken som Ralph Lauren, Dolce & Gabana, Calvin Klein m.m. Säkert en 10 t-shirts och 3 långärmat, herregud! Jag som inte önskade mig ett dugg från hans resa eftersom jag inte ville att han skulle åka och leta massa grejer åt mig. Men han hade köpt ändå för han tyckte det var kul å så fina saker sen! Det var strumpor till tusen, en klocka också fick jag världens finaste väska i vitt skinn av märket Dolce&Gabana, såå fiin =))

Klockan tickade på och jag var tvungen att åka till jobbet efter 15 minuter även fast jag mest av allt bara ville stanna hos min älskling när han nu äntligen kommit hem.. *ler*.

Men jobbet gick bra och det var snabbt avklarat och jag lääängtade hem för jag ville bara krypa ner hos min älskling och hånga lite, det var ju så länge sen nu *ler*. Men när jag kom hem för ca 1 timme sen märker jag att det är alldeles tyst och varken teve eller lampor är på. Hjalle ligger och sover och det förstår jag efter en 15 timmar lång flygtur. Jag får väl hångla lite imorgonbitti innan jobbet kallar kl 7:00..haha!

Medan Hjalle sovit så sött har jag packat upp resväskan och lagt undan kläderna lite snyggt istället för att de skulle ligga kvar på golvet. Så nu är det upplockat och städat iaf. Hoppas Hjalle blir glad över att slippa plocka med packningen imån =)

Nä nu ska jag göra kväller jag med och smyga ner i sängen bredvid min älskling. Får se om han vaknar eller inte... *ler*

JAG ÄLSKAR DIG!!!!


Längtar efter dig

image183

Mina Änglar

Mina vänner
Min familj
Min källa
Min energi
Mitt skratt
Min känsla av att finnas
Ni tar fram det bästa inom mig
Ni hjälper mig att forma mig själv till den jag är
Ni hjälper mig att bli
JAG


image181

Syster

Jenny har precis åkt härifrån efter en supermysig, rolig och pratsam systerkväll! Hon kom vid 17:30 och vi har fått umgåtts på tu man hand i några timmar vilket känns jättebra! Klockan har nu tickat iväg till 22:40.

Vi har kollat på film, ätit hamburgare, popcorn, choklad och druckit läsk och pratat en massa om familjer och massa annat som rymmer fältet mellan himmel och jord!

Älskar Dig Jenny!!!!

Idag ringde Hjalle igen, min sötnos verkar nog längta hem lite eftersom han ringer så ofta...hihi! 2 ggr igår och 1 idag, men de telefonsamtalen är såå uppskattade och han får mig att skratta och må så bra *ler*. Älskar Dig!! Nu har han lördagen kvar i Hongkong och även söndagen tills kl 23:00 då flyget går hem mot bästaste Valbo och mig igen! Men han trivdes på lyxhotellet där det är service hela tiden!

Jag ska nog inte vara vaken så väldans länge till. Tänkte krypa ner i soffan ett tag till och bläddra runt bland kanalerna på teven och se om det finns något bra att titta på innan jag slocknar för kvällen. Ska hoppa in i duschen också, inte glömma!

Dagen på jobbet har gått bra. Inget speciellt har gjorts, vi har mest umgåtts och tagit det lugnt. Vi har känt av att det är fredag och sista arbetsdagen på veckan. Vi var rätt gäspiga allihopa och hade nog redan varvat ner inför helgen..hehe!

ÄLSKAR MIN FAMILJ!!!!

ÄLSKAR ALLA MINA VÄNNER!!!

TACK FÖR ATT NI ALLA FINNS OCH FÅR MIG ATT MÅ SÅ BRA!!

Hjalle

Nu är det torsdag och imorgon fredag på pricken 7 dagar sedan som Hjalle åkte till Kina. Idag kände jag att jag faktiskt började sakna honom lite och tycker det ska bli underbart när han kommer hem igen på måndag. Men han har ringt mig idag iallafall och vi har pratat en massa. Han hade en hel del att berätta och det var skönt att få höra hans röst igen. Nu hade de kommit till Hongkong där de ska stanna tills de åker hem. De hade tagit en på värsta lyxhotellet för det kan väl inte kallas annat när det till och med finns menyval för sovkudde..haha!
Hjalle älskar lyx och service och hotellet var en riktig hit tyckte han! De sista dagarna ska de utforska Hongkong som sagt och sola och bada i poolen som ligger på taket. Tror han sa nåt om 40:e våningen eller så. Så himla glad för hans skull! Jag börjar 15:00 på måndag och tror att jag hinner hämta hem HJalle från tågstationen i Gävle innan jobbet vilket känns roligt! Få träffas innan jag åker iväg på mitt kvällspass.

Idag kom Tina förbi en sväng och hon och jag åkte ner till Köpis en sväng men innan vi kom in satt vi ett bra tag i bilen å babblade =). Hjalle ringde från Kina också och berättade att han hade det bra!

Imorgon kommer Jenny hit för då ska vi ha filmkväll och äta gott och mumsa gotta!! Bara hon och jag, vi systrar. Det ska bli väldigt mysigt..

Sen på lördag är det party som gäller med Johanna, det ser jag mkt fram emot! Vi har ju såå jäla skoj jämt så ett partaj kommer nog bli lyckat...haha!

Nu ska jag slänga mig ner i soffan och mumsa lite choklad tror jag och titta lite på teven innan det blir dags att hoppa in i duschen.



Mina dagar denna vecka

Måndag 16/4:
Åkte till jobbet och jobbade på som vanligt och hade skoj! Johanna och jag bestämde oss för att ha en tjejkväll och så skulle hon sova över hos mig! Efter jobbet åkte vi till Köpis och gick omkring där i några timmar och shoppade en hel del snyggt! Vi köpte med oss taco-grejer åsså åkte vi hem till mig och gjorde käk. Vi hade också hyrt filmen "The Texas chainsaw masacre" som vi skulle titta på sen. Mumsade tacos i vardagsrummet och sen knäppte vi på filmen som såklart innehöll en hel del blod, tortyr och råa saker! Precis i vår smak..haha! När filmen var slut spelade vi lite musik, snackade gojja, internettade lite men vid ca 23:30 blev det sovdags då vi började 7:00 på tisdagmorgon. Vi kröp ner i min stora säng och somnade nog rätt snabbt, trötta var vi =). Tck för ditt trevlig sällskap Johanna!!

Tisdag 17/4:
Vi vaknade av väckarkockorna mellan 05:30-06:00 på morgonen och klev upp och gjorde oss iordning. Jobbet kallade till 7:00 och såklart var vi där i tid. På jobbet hände inte så värst mkt. Jag var på ett möte på eftermiddagen mellan 13:00-14:30 där vi pratade om Psykiatrimässan som vi ska stå på i maj. Dagen flöt på rätt okej med lite yatzy, prat och kalas bland annat. När jag slutade kl 16:00 åkte jag hem till mamma och pappa en sväng och stannade till ca 17:30 då jag åkte hem till Niklas eftersom vi skulle hänga med varandra den kvällen!

Niklas och jag spelade massa musik, snackade skit och kollade på film (harsch times), käkade popcorn och hade det väldigt soft! Jag stannade kvar till strax efter 23:00 och då var det dags för mig att dra mig hemåt och sova. Kom hem och la mig i soffan och där har jag sovit även inatt, 3:e natten på soffan..haha!
Men jag sover bra på min kära soffa och vaknade utvilad idag onsdag!

Onsdag 18/4:
Idag börjar jag inte förrens 14:30 då vi börjar dagen med personalmöte fram till 16:00. Men innan jobbet ska jag hem till Anki och hälsa på, ska bli trevligt som vanligt! Tänkte jag skulle försöka göra lite nytta hemma idag innan det är dags att dra sig iväg vid ca 12:30. Få nåt i magen, diska lite och sånna saker =). Vaknade upp till en ljus och solig dag men det ser ut att blåsa lite. Blå himmel och härligt att slå upp ögonen till. Härlig dag! Jag blir pigg och glá *ler*

Torsdag 19/4:
Den här dagen har jag jobb mellan 7-16. Därefter har jag inget inplanerat! Jag som har hela veckan fullspäckad med kompisträffar både här och där vilket är görkul! Får se om jag får nåt för mig efter jobbet annars kanske det är skönt att komma hem och bara ta det lugnt för sig själv en dag också. (Blidde en dejt med Tina ;))

Fredag 20/4:

Då jobbar jag dag och efter jobbet ska Jenny följa med mig hem på myskväll bara vi systrar!! Vi ska äta nåt gott, hyra film, äta godis och snacka massa och bara ha det riktigt mysigt! Ska bli så roligt!

Lördag 21/4:
I helgen är jag ledig och Johanna och jag har planerat lite partaj den här dagen vilket ska bli kul. Utgång blir det sen i Gävle där vi ska dansa!

Söndag 22/4:
Den är inte planerad på nå vis. Kanske mest blir en hemmadag framför teven och ta det lugnt. Beror på!

Måndag 23/4:
Det här är dagen då Hjalle kommer hem igen! Måndagen den 23:e april! Jag längtar såklart efter honom men han verkar trivas i Kina och har det bra där så jag är så glad för hans skull!! Och stolt är jag också över honom, min duktiga älskling! Har pratat en hel del med honom på MSN där han har berättat en massa vilket är kul.
Ska såklart bli otroligt roligt att träffa honom igen den här måndagen då han varit borta i 10 dagar! Härligt att få krama honom igen och bara känna att han är här igen! Och veta att han finns bredvid mig i sängen när jag sover om natten så jag bara kan vända mig om och krama när jag vill... *ler*

Det här var mina dagar som singel! Heeelt okej dagar och jag har hittills haft en kanonvecka och ser fram emot de dagar som är kvar!!! Tack för att ni finns mina härliga vänner!!!!

V.16

Måndag 16 april: 7.00-16.30 (Shopping på Köpis, taco å filmkväll me Johanna som ska sova över!)
Tisdag 17 april: 7.00-16.30 (Hänga me Niklas efter jobbet å kvällen)
Onsdag 18 april: 14.30-21.00 (Hälsa på Anki innan jobbet. Pers.möte)
Torsdag 19 april: 7.00-16.30 (Besök av Tina)
Fredag 20 april: 7.00-16.00 (Mys/filmkväll med Jenny hos mig efter jobb)
Lördag 21 april: Ledig (Party me Johanna!)
Söndag 22 april: Ledig

MSN

Ååh va jag uppskattar MSN extra speciellt nu när jag är alldeles ensam här hemma om kvällarna. Hjalle i Kina å ingen hemma med mig.... I helgen har jag suttit å babblat med mina kära vänner och även Hjalle via MSN och det är så bra! Har precis pratat med Hjalle och han verkar ha det bra. De hade varit på Mässan idag, huvudskälet till att de åkte ner. Sen hade de shoppat och Hjalle hade hittat en hel del, så roligt för han! Vädret var varmt och fuktigt och hotellet de bodde på var bra. Flygresan hade gått bra men varit lång och dryg, 15 timmar...phu!!

Nu var klockan runt midnatt i Kina där han var och här är klockan snart 18:30. Men vad jag tyckte var konstigt var att han igår sa att klockan också var runt midnatt eller 23:00 men då var klockan här hemma bara 15:00 så jag vet inte hur jag ska tolka tidsskillnaden =). Inatt vid 02:00 pratade jag med Hjalle och då hade han ätit frukost och skulle göra sig klar för dagen.

I helgen har jag varit hemma hos mamma och pappa och njutit av det fina "sommar"-vädret! Igår var det premiärgrillning hos mamma och pappa och Jenny och Anders var också där. Det var sååå gott och vi hade en riktigt trevlig dag. Jag var där från ca 11:00-18:00. Och sen hemma tills jag lade mig i soffan och slumrade sent in på natten så satt jag vid datorn och snackade på MSN.

Idag är det söndag och jag åkte hem till mamma och pappa även idag och har varit där mellan 11:00-ca 17:00. Idag har det varit sommarväder och runt 28-30 grader i solen! Jag har solat en hel del och fått lite färg faktiskt. Solade i korta sommarshorts och vek upp linnet så magen också fick sin första sommarsol *ler*
Vädret idag var varmare än igår, igår blåste det lite men idag har det varit lugnt med blåsten och alldeles klarblå, molnfri himmel, underbart!!!!

I helgen har jag sovit på soffan och somnat framför teven. Känns mkt lättare att somna där, jag känner mig inte lika ensam där som när jag går och lägger mig själv i våran stora säng och ser att Hjalles sida är utan Hjalle...

Imorgon är det jobbet som kallar igen och jag jobbar mån-fre. Har en hel del kul som händer i veckan så den ser jag fram emot!

Skriver mitt veckoschema som vanligt efter det här inlägget.

Passa på å njut av försmaken av sommar!!!

Hurra för MSN


Grillning i lördags


Sola i varma grader!! Shortsen åkte på för första gången å linnet rullades upp!

Flugit sin kos

Idag är det fredagen den 13:e och Hjalle har för ca 4 timmar lyft från Arlanda och är nu på väg mot Kina. Spännande! Jag blir nu ensammen i 10 dagar då Hjalle kommer hem igen den måndagen den 23:e april.

Igår var jag och Johanna och bowlade med 2 st boende. Vi hade görkul!

Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Imorse skjutsade jag in Hjalle till tågstationen till 7:00 och vi pussade varandra hejdå. Sen åkte jag vidare mot jobbet och kom dit till strax efter 7:30 imorse. Har inte hänt nåt speciellt idag på jobbet egentligen, det har varit väldigt lugnt. Slutade 13.30 idag eftersom jag hade friskvårdstimme.

Jag åkte till Johanna till ca 14:50 och grattade henne eftersom hon fyller år imorgon men inte är hemma då. Fick lite småplockspresenter och vi mumsade en negerboll. Hann inte stanna mer än ca 30 minuter eftersom hon skulle iväg. Jag och Tina hade bestämt att vi skulle träffas idag så jag åkte till henne till 15:30 och var kvar till 17:30. Hon berättade om Thailandsresan och vi kollade på en massa kort.

Sa sen tack och hej för mig och åkte till American Take Away och hämtade upp en medium Hawaii och åkte sen vidare hem till mamma. Vi mumsade glatt i oss den där feta pizzan. Stannade kvar hos mamma och pappa till ca 19:00 då jag åkte vidare hemåt Valbo. Stannade först till hos Hjalles mamma och pappa och lämnade en väska till dem. De ska nämligen åka till fjällena på söndag och blir borta tills på torsdag.

Nu är jag hemma och har redan hoppat ner i pyjamasen. Har ätit Marabou mjölkchoklad som jag längtat efter i några dagar nu. Ikväll ska jag bara ha det bra framför teven i soffan och ska poppa musik och läsa lite Aftonbladet.

Nu blir jag som sagt "singel" här hemma i 10 dagar. Imorgon ska jag vara hemma hos mamma och pappa och sola och ha det bra eftersom det ska bli kanonväder hela helgen. Idag var det 20 grader kl 18:30 och under dagen har det varit väldigt varmt. Men jag har inte hunnit med att vara ute så mkt idag eftersom jag mest har flackat omkring och hälsat på mina kära vänner! På tisdag ska umgås med min kära vän och kusin Niklas, vi ska snacka skit, lira Nintendo Wii och glo på en film =). Sen ska jag förhoppningsvis hälsa på Anki nån dag också. Och Tina, du kanske skulle vilja ta en köpissväng med mig nån dag ;)

Har egentligen en massa saker att göra här hemma. Som att diska, städa, plocka undan massa kläder och annat som ligger och ser stökigt ut. Men jag känner verkligen inte för det ikväll så jag ska bara blunda för allting och hålla mig så mkt som möjligt i vardagsrummt där det är rätt okej =)

Ha en bra kväll!

V. 15

Annandag Påsk 9 april: Ledig
Tisdag 10 april:  7.00-16.30 (På café i Storvik 13-15)
Onsdag 11 april: 7.00-16.30
Torsdag 12 april: 7.00-16.30
Fredag 13 april: 7.00-15.00 (Friskvård 13.30. Hjalle till Kina!)
Lördag 14 april: Ledig
Söndag 15 april: Ledig

Annandag påsk

Ok. Påskhelgen nästan över och jag har tjänat lite extra pengar på storhelgen, kommer sitta fint! Helgen har gått super att jobba och vi har haft det riktigt trevligt och ätit god påskmat och lite godis också förstås =)

Igår efter jobbet åkte jag till Jenny och hon följde md mig på en ca 50 minuters promenad eftersom jag hade friskvårdstimmen innan jag egentligen slutade. Efter den uppfriskande promenaden åkte jag till kontoret och hämtade Hjalle. Sen åkte vi hem och jag var rätt trött och ville vila ett slag. Pratades vid med Niklas och bestämde att vi skulle åka dit och snacka lite om hans Thailandäventyr och spela Nintendo Wii och glo på nån film och bara ha skoj!

Innan vi åkte till Niklas stannade vi till på Mc Donalds och köpte en varsin burgare och sen åkte vi hem till mamma och pappa och sällskapade lite. De har under påsk varit på husbilstripp och det lät som att det haft det väldigt trevligt. Nu satt de båda hemma i vardagsrummet framför öppna spisen där en brasa brann och värmde så skönt. Verkligen mysigt!

Hjalle och jag stannade till strax före 19:00 då vi åkte mot Niklas. Vi spelade Nintendo Wii där man använder kroppen i allt man gör för att spelet ska bli så realistiskt som möjligt. Vi spelade tex bowling och då håller man i en dosa i handen och gör precis som om man skulle bowla på riktigt, alltså går framåt och slänger iväg klotet! Vi spelade också baseball och det var huuur kul som helst och roligt när man använder kroppen i allt, verkligen rolig känsla att kunna stå i vardagsrummet och bowla....haha!


Vi kollade på bilder från Thailand och pratade en massa och knäpte på en film vid 23-tiden. Hjalle och jag blev kvar till 00:45 då vi var rätt trötta och åkte då hem till kära Valbo.

Idag är det Annandagen och jag har slappat på rätt bra faktiskt. Och det behövs med tanke på att jag jobbat 5 dagar och bara är ledig en dag (idag) och sen blir det iväg å jobba igen! Men jag har åtminstone tvättat och har rätt nyligen hämtat upp tvätten. Nu ska jag bara fortsätta ligga i soffan och småslumra lite =). Hjalle är och spelar fotboll och dyker väl upp om en timme eller så. I förrggår på Påskaftonen när jag kom hem från jobbet på kvällen så hade Hjalle varit så gullig och köpt ett jättesmarrigt påskägg till mig, tack kära du!

Glad Fortsättning!

Långfredagen

Börjar kl 15:00 idag. Imorse 10:07 passade jag på att ta mig en joggingrunda, hejja Anna!!! Men jag hade massa träningsvärk sen förra omgången så jag kände mig tung som bly! Men runt tog jag mig och nu är jag nyduschad och har också hunnit med mina 60 sit-ups som det blev idag!

En bra början på dagen måste jag tycka. Solen sken när jag var ute men nu har molnen letat sig fram och skymt den. Ska göra mig iordning här nu och sen skjutsa in Hjalle till en kompis. Sen måste jag ha lite lunch i magen och sen är det väl nästan tid för arbetet. Mamma och pappa ska åka iväg på en liten påskutflykt med husbilen idag, ska bli så mysigt så för dem!

I onsdags lottade vi om semester på personalmötet. Jag hade önskat sen semester som de flesta andra och helt otroligt nog fanns turen vid min sidan den här gången och jag fick min sena semester och kan åka på husbilssemester med mamma och Jenny i sommar!! Semesterlottningen är nog det bästa som hänt den här veckan! Plus att vi kommer att gå på det nya schemat den 7:e maj, det schema som några ur personalen jobbet fram för oss. Det innebär att vi får ytterligare 2 dagar ledigt på vårat 6-veckors schema samt en kortdag till 14:00, toppen!

Få se nu hur länge jag och J blir kvar. Eftersom 31:a mars har gått förbi så förlängs vårat vikariat automatiskt med 1 månad i taget så nu är vi åtminstone kvar april månad ut. Har vi inte hört nåt i slutet av april förlängs vikariatet ytterligare 1 månad. Håller tummarna för fullt!!

Nu måste jag göra mig klar här.

Ha en härlig långfredag!

Och Tina;  välkommen hem!!!

Nu jävlar!

Då har jag varit lite duktigare idag än vad jag har varit de senaste dagarna. Hjalle och jag var ute och sprang en runda på 20-25 minuter och det kändes riktigt, riktigt bra och skönt var det! Flåset kom och illröd i ansiktet som jag alltid blir när jag tar i. Har i ca 2 veckors tid även kört sit-ups åtminstone 1 sväng om dagen. Runt 50-70 st och det känns också bra för min kropp. Kör armhävningar också. Armhävningarna och sit-upsen kör jag minst en gång om dagen, ibland fler omgångar. Joggningen har jag tänkt att jag ska köra varannan dag till att börja med. Nu känner jag att jag vil komma igång! Helst av allt skulle jag vilja ha ett eget gym och Hjalle som personlig tränare som ser till att jag gör rätt och som pushar på och kör slut på mig. Behöver nån som "kör med mig" för sånt bli jag peppad av. Så trist att träna själv, behöver nån som sätter upp lite mål! Hjalle har visat lite olika varianter av träning med hantel idag och han är riktigt duktig. Till huset vi förhoppningsvis bor i i framtiden vill jag att vi har ett gym i källaren så vi kan träna tillsammans för det skulle jag verkligen vilja.

Hjalle har fått förfrågningar om samarbete med internetsidan "Lunarstorm", ett comunity där främs unga människor träffas och pratar. Han skulle träffa dem i Sthlm innan han åker vidare mot Kina nästa fredag den 13:e april. Datumet båder inte gott för varken samarbetet eller för resan så jag hoppas verkligen inte att fredagen den 13:e medför något illa för Hjalles del! Håller tummarna för att ett samarbete blir av mellan dem, det skulle verkligen vara roligt för Hjalle.

Idag har jag inte gjort nånting faktiskt. Bara slappat hemma och inte gått utanför lägenheten alls förren när Hjalle kom hem. Då åkte vi ner på Köpis och Hjalle käkade buffén. Sen kollade vi lite på nya cyklar men åkte hem rätt snart.  Sen var vi ute och sprang nånstans mellan 19.00-19.30. Hoppas jag nu har disciplin att fortsätta med det. Men det tror jag för det blir mycket lättare att ta sig ut och springa när vädret nu blir mildare och inte är sådär superkallt.

Nu jävlar!

Ska hoppa in i duschen och sen kolla lite fotboll med Hjalle tror jag.

V. 14 - påsk

Måndag 2 april: Ledig
Tisdag 3 april: Ledig
Onsdag 4 april: 7.00-16.30
Torsdag 5 april: 14.30-21.00 (Skärtorsdag)
Fredag 6 april: 14.30-21.00 (Långfredagen)
Lördag 7 april: 14.30-21.00 (Påskafton)
Söndag 8 april: 7.00-16.00 (Påskdagen)

April

Åh vad jag nuter av mina lediga dagar! Det har hunnit bli april och är idag den 2:a av det slaget.

I fredags efter jobbet åkte jag raka vägen hem till mamma och pappa och tvättade bilen. Först sprutade jag bilen med avfettning och sköljde av. Sen var det dags för ett medel mot asfalt och tjära och sen sköljdes det bort. Efter det kunde jag gå på med svampen och tvätta bilen. Tur jag hade Anders till min hjälp som kom med bra tips och tack för alla bra medel!! Min bil blev superfin efter att jag slitit så hårt att svetten rann där jag nästan låg på alla fyra för att komma åt längst där nere på bilen..hehe!

Det har varit soligt väder hela helgen men idag måndag har de lovat kallare. Men det gör inte så mycket för solen skiner iaf och det är fint väder! Hjalle var på företagargalan "Eldklotet" i Gasklockorna i Gävle under fredagskvällen så jag spenderade min fredag hemma hos mamma och pappa till ca 20:00. Mamma var barnvakt åt Anton, Christoffer så jag fick träffas och umgås med dem under fredagen vilket var skoj!

När jag kom hem på fredagskvällen åt jag lite godis som jag köpt med mig och tittade på teven men somnade rätt snabbt, vid strax före 22-tiden tror jag. Vaknade igen 00:10 och Hjalle ringde ca 00:30 och bad mig komma och hämta honom vid 01:00 vilket jag gjorde. Han hade haft det trevligt och bra men underhållningen hade inte varit lika bra som förra året. Hjalle hade iaf delat ut priset till årets unga företagare och det hade gått bra. När vi kom hem ramlade vi i säng rätt fort och sov gott tills lördagmorgonen kom.

I lördags var vi först iväg en liten sväng till Owe Jansson och sen skjutsade jag in Hjalle till Sjösse till ca 13:30-tiden. Efter det åkte jag hem till mamma för hon skulle färga mitt hår. När jag kom dit hade de varit på affären och köpt lite godis. Hugo hade också kommit hem till mamma och pojkarna så nu var hela broderskaran där, gullungar!

Vi var ute och lekte ett tag och det gungades, hoppades på stora studsmattan, sköts med luftpistol och annat skoj! Men strax före 17-tiden gick vi in och mamma kladdade lite färg i mitt hår som skulle sitta till ca 17:30. Mamma gjorde våfflor som vi mumsade på sen, hur gott som helst och nu fick jag igen för den missade våffeldagen *ler*

Jag stannade till strax före 20-tiden då mamma hade kommit tillbaka hem efter att ha skjutsat hem ungarna. Jag åkte hem till mig en kort sväng och sen till Gävle för att hämta upp Hjalle hos Sjösse 20:30. Hjalle och jag hade bokat biljetter till smygpremiären på filmen "300" som handlar om spartanernas hjältemodiga kamp mot Xerxes och hela hans stora persiska arme som Spartanerna inte hade en chans mot. Men de valde att gå krigets väg ändå för de var Spartanska män som inte kände rädsla och ställde upp för stolthet och mod, för de var trots allt Spartaner!

Jag gillade filmen även fast handlingen kanske var lite den samma, krig och åter krig men gillar man som jag blodig action så är den ett måste! Bra musik till fightingscenerna och så hade de matat in coola djur och några freaks i showen! För mig var filmen precis vad jag förväntat mig! Den började 20:45 och slutade 2 timmar senare och Hjalle och jag åkte hem igen. Jag tror inte att vi stannade uppe så länge utan gick och la oss rätt snart.

Igår var det söndag och åter en solig dag. Hjalle och jag åt frukost och jag skjutsade in Hjalle till Sjöse vid 12:00 och därefter åkte jag hem och sällskapade mamma. Pappa jobbade 12-timmars den här helgen. Vi var till Jysk där jag köpte fina mörkbruna förvaringskorgar i olika storlekar och sen åkte vi hem igen efter att vi stannat till på Sibylla och köpt med oss ett Sibylla Meal, 2 grillade korvar med mos. Det var gott! Hemma har vi sen suttit i varsin skön solstol nere vid garaget och solat i lä, det var riktigt skönt när solen helt kom ut ur molndiset.

Jag stannde kvar hos mamma till 17:00 då jag åkte in till Gävle och hämtade Hjalle på kontoret. Sen åkte vi hem till hans pappa och bjöd honom på mat, en pizza! Vi satt där ett tag och umgicks men sen åkte vi hemåt. Igårkväll kollade vi igenom 4 avsnitt av serien "Prison Break" och alltid lika spännande!! Vi gick och la oss vid 23:30 igår.

Idag är det alltså ny vecka och måndag. Hjalle jobbar och jag ska få besök av Johanna och Nikolina vid 11-tiden. Jag ska också hinna med att tvätta runt 11 och sen på eftermiddagen ska jag åka hem till pappa så ska han få byta bromsbelägg åt mig, vi var och köpte sånna på Mekonomen i fredags.

Så ser min dag ut idag!

Först ska jag nu få i mig frukost, klä på mig och försöka hinna med en sväng med dammsugaren också innan besöket kommer...hihi!