Underbart gott!

Ååhh...idag har det varit sol, mycket sol! Men det kunde jag inte ana imorse då det var -20 grader för att på förmidagen och resten av dagen ligga på plusgrader i solen, ca +10!

Igår söndag hade jag min egna lilla spa-kväll för mig själv i badet här hemma. Jag njöt för fullt i hela 1 timme. Tände ljus så det blev sån där behaglig och mysig stämning. Jag bubblade i lite bubblor i det alldels lagomt varma vattnet som fick kinderna att kännas varma och röda. Sedan knäppte jag på min lilla fickradio och ställde den på lillbyrån och sen låg jag helt avslappnad och njöt  i badet.  Tvättade mig med bodyscrub och gjorde hårinpackning. Trodde jag skulle ha en ansiktsmask kvar men det hade jag inte så det fick räcka med lite ansiktsscrub. Men härligt var det och helt toppen för själen. Det ska göras om.

Idag jobbade jag alltså 7:15-12:15. Vi var till "Varggropen" och åkte pulka och madrass. Solen sken och det var hur varmt pch skönt som helst, jättehärligt! Jag kände solens strålar värma mitt ansikte och det var så... åååååhhhhh! När jag slutat gick jag hem till mamma och pappa och lade mig ute på bron och solade och lyssnade till snön som smälte och droppade så lugnande.  När jag sen efter en stund tittade på klockan var den 14:00, jag hade suttit ute på bron i 1½ timme och bara njutit av vårsolen! Herregud va länge, det kändes som att jag kanske suttit i 30 minuter. Tror faktiskt att jag somnade till när jag låg där för jag ryckte till av att jag gjorde nåt sånt där konstigt ljud som man kan göra när man sovertihi


Pappa kom strax efter 14 och han och jag åkte till Toyota för att fixa fläktrem. Jag var till Micro i helgen och skulle köpa en fläktrem men de hade ingen. Toyota hade inte heller någon och skulle i så fall få hem på onsdag. Pappa och jag styrde kosan till Mekonomen och där hade de minsan den fläktrem jag så oändligt behövde, yippiee!

Vi åkte hem till Västanbyn och pappa och mamma åt en smörgås och drack kaffe ute på bron. Sen åkte pappa och jag hem till mig och han satte dit fläktremmen och nu ska bilen funka finemang igen.
Får hoppas att den håller sig någorlunda hel nu ett tag framöverhaha

Jag har precis avnjutit en tallrik potatis med fiskgratäng och morötter, alldeles för mig själv. Hjalle är och bowlar med alla på Drivhuset och sen skulle de ha husmöte och Hjalle skulle sitta kvar med sin skattedeklaration. Jag ska hämta honom senare när han ringer. Jag har fixat och donat med lite papper här hemma, satt in lösa papaper i pärmar och gjort lite ordning och reda. Så mycket lättare att pyssla och dona när man är ensam hemma. Man blir så rastlös av att bara sitta då och jag blir iaf på pyssel och dona-humör. När Hjalle är hemma blir det inte lika mycket sånt av för om han ligger framför teven eller datorn så smittar det av sig och jag blir också för det mesta liggandes utan att göra så mycket nyttahihi
Därför är det så skönt att få vara själv emellanåt tycker jag =).  Nu ska jag nog iaf ligga lite framför teven en stund.

Idag har verkligen varit en underbar dag! Underbart är gott!

Jag känner våren närma sig!

Lördag

Idag var det äntligen helg igen! Jag som skulle vara ledig i 2 veckor (den här och nästa) och sen börja på schemat på dagis igen. Men den här veckan har jag minsan jobbat både ons, tor och fre, så det så! Och nästa vecka ska jag än så länge jobba mån, tis och onsdag, hur bra som helst! Blev inte så mkt ledighet av det hela, men det gör mig absolut ingenting! Bättre än bäst blev det här. Och det finns nog inget härligare än att mötas av glada barn som ropar -"Anna!" när jag kommer till dagis och så springer de till mig och ger mig bamsegoa kramar. Det är så att jag kan gråta! Förstå vad bra de små liven får en att må =)

Ja, veckan som gått då?
Ska vi ta lite om bilen kanskehaha!
Det började ju med att pappa och jag fick bogsera min bil 2 dagar i rad eftersom den behagade att lägga av. Pappa klurade ut att det var delar på generatorn som var trasiga så han bytte ut dem och problemet var kirrat och bilen gick finemang!

Igår skjutsade jag in Hjalle till kontoret och åkte sen till Sandviken och jobbet. Bilen gnisslar som bara den när jag kör. Den gnisslar hela tiden! Pinsamt.
Jag jobbade på dagis och när jag kom hem till mor och far hade pappa fixat biffen. Gnisslet kom från fläktremmen som behövde spännas-problemet ur världen, toppen!

Igårkväll åkte Hjalle och jag på bio och såg Hostel. För övrigt en väldigt vidrig film-massa tortyr på närhåll typ och väldigt mycket nakna tjejer och sex. Nakna tjejer är väl inte vidrigt men det är tortyredelen jag syftar på då. Inte nån vidare handling om ens nån alls, men tortyren var desto äckligare-vred sig lite i magen där. Mkt blod och galna skrik av smärta, usch!

Iaf. När v i parkerat i Gävle luktade det lite funky i bilen och det puttrade lite i motorn. Fasen-bilen börjar koka! Men det la av och vi såg filmen och skulle sen ta oss hem igen. Lukten kom då ganska snabbt igen och vi stannade till vid en busshållplats och la av bilen. Det rykte ur motorn och luktade fel och bubblade och puttrade i motorn. Näe, inte igen! Nu verkar det som att min kära pärla har åkte på en rejäl vinterförkylning! Måtte hon leva 1 år till iaf! Hjalle och jag hade inga pengar på mobilen så vi kunde inte ringa och rådfråga pappa om vad vi kunde göra. Så vi gjorde som så att vi körde en bit, stannade och la av bilen, körde en bit och stannde-ända tills vi lyckliga som få var hemma på parkering igen! Puh!

Herregud vad det händer grejer med min lilla bil, det som "aldrig" nånsin på 5 år egentligen har hänt nåt, nu händer allt på en vecka typ, bara att garva åt hela alltet, hahaha!

Nåja, bilen är i säkerhet på vår parkering och pappa får komma och kika på den i helgen. Idag är pappa och mamma på Antikmässa i Sthlm hela dagen, hoppas de får det supertrevligt! Jag ska åka på Antikmässa på Estraden med Jenny och Anders lite senare idag, vid 1-2 nångång. Det ska bli skoj!

Nu har Hjalle varit till affären och köpt yoghurt eller fil för han ska baka sånt där supergott filbröd åt mig till frukost. Ååh gulle-han! Finns ingen ände på min kärlek till honom, jag älskar honom såååå!!! Han är min sista pusselbit som gör mig hel. Älskar.


Yoghurtbröd-

fil el yoghurt, mjöl salt

Blanda ihop tills det blir en bra och ej klibbig deg att arbeta med. Kavla ut brödet till pannkakor och stek i stekpanna. Serveras genast med smör! Mycket gott!

Ledig

Idag måndag är jag ledig, känns skönt faktisk. Ska nog bara poa omkring lite här hemma och lyssna på musik och njuta av att få vara helt själv!

Igår då? Herregud vilken dag! Det har snöat konstant sedan fredag och igår skulle jag ha varit på Ockelbomarknaden med mamma och pappa. Men det blev det inget av med, inte värt att sätta sig i en bil och åka runt på ganska oplogade vägar inte. Så Hjalle och jag blev inne absolut hela dagen igår. Kollade Vasaloppet och bakade bröd =). Men mot slutet av dagen blev det rätt långdraget att sitta framför teven som vi gjort hela dagen. Men rätt skönt också! Vi skulle åka med Hjalles pappas bil till dem och vi fick skotta ut den! Jag läste i tidnigen idag att Swebus hade ställt in busstrafiken i Sandviken i helgen pga av dåligt plogade vägar och svårigheter att köra! Det här snöovädret kan liknas med det 1998 då folk inte kunde ta sig till sina jobb o.s.v. pga all snö som kom på bara nån dag! Folk blev isolerade i sina hem och ute på gatorna hade snön fallit så mkt att man gick så högt upp att man gick  på biltaken! Då var det verkligen snökaos!

Hjalle och jag låg alltså inne hela dagen igår och det blev som sagt ingen marknad. Dagen flöt på och här sitter jag nu en måndag helt ledig! Solen skiner och jag känner mig glad och pigg! Hjalle har åkt till kontoret och jag ska ringa pappa lite senare och höra hur det går med bilen. Han skulle till nån verkstad idag och kolla om batteriet laddades eller nåt sånt. Hoppas bilen funkar tills på onsdag då jag ska jobba iaf.

Nu ska jag borsta mina tänder och komma igång med dagen.

En bra dag!

Imorse slog jag upp mina blå till en snöig dag klockan 8:45 ungefär. Bestämde mig för att kliva upp då jag kände mig härligt  pigg. Somnade ca 22:30 igår så jag har sovit av mig all trötthet som fanns kan jag tänka mighihi

Hjalle och jag bestämde oss för att göra scones till frukost så det gjorde vi! Gick ju på typ 15 minuter bara och göra allt! Och hur gott som helst blev det sen när det var färdigt ocksåmums
Sådär lyxig känsla när smöret smälter, sådär som det bara blir på riktigt nybakade bröd...aaahh!

Efter frukost blev det städa av! Knäppte på musik och sen körde vi igång. Jag dammsög och Hjalle dammade, gick ju på ett kick! Inget skurande och skrubbande av golv eller badkar och sånt den här gången. Efter städningen då? Jo, Hjalle trampade omkring lite på motionscykeln och tog sen en dusch. Jag hängde in rentvätten i garderoberna och sen sminkade och klädde jag på mig. Vid ca 13-tiden bestämde jag mig för att åka ner en sväng på Köpis och strosa lite. Hjalle skjutsade ner mig med hans pappas bils om vi får låna lite nu. Snälla dem! Det första jag hittar är billiga skor! Ja till Hjalle alltså. Halva reapriset. Jag köpte 2 par åt honom för sammanlagt 150:-. Skulle egentligen blitt 1200:- ordinariepris. Shit vilket klipp kan man säga!

Jag strosade vidare och köpte mig ett svart "Snoopy"-linne på H&M och en turkos stickad tröja på Only. Nöjd med köpet. Hjalle hämtade upp mig 14:45 och nu är jag hemma en sväng. Vid 16 eller strax därefter ska vi åka till Hjalles föräldrar och äta middag med dem, Hjalles syrra och kille och några bekanta till familjen. Ska bli trevligt!

Sen hade Hjalle och jag tänkt att vi skulle gå på bio ikväll för äntligen har det kommit en film som vi kan tänka oss att se, "Hostel" hette den. Vi som har väntat sedan juletid då vi fick alla biljetterna. Nu ska vi förhoppningsvis nyttja 2 av dem ikväll om det inte blir ändrade planer på nåt sätt.

Jag är lite hungrig jag. Ska nog ta mig en banan innan det är dags att åka.

Idag är en bra dag!

Har ringt pappa och frågat honom hur det går med bilen. Han hade testa kolstiftet men det var inte heller det som var problemet. Han vet helt enkelt inte vad felet på bilen är för tillfället. Så från att vi trodde att det bara var batteriet som var dött så gick det till att bli ett sånt här drygt fel när man inte har en aning om vad felet är! Typiskt! Pappa ska till nån firma på måndag och checka bilen lite till. Hoppas bara att den funkar ett tag till för vi har inga pengar till en ny bil nu inte! Tur att jag inte jobbar förrens på måndag klockan 12.

Hjalle och jag ska på bio 21:15 ikväll. Img åker jag till Ockelbomarknaden med mamma och pappa-mysigt!


Inte igen!

Jobbade 8-13 idag på dagis. Idag var det rekord. På få barn. Det var bara 4 barn som var på vår avdelning idag. Haha! Jag delade ut presenterna till barnen på avdelningen, cd-skivorna och böckerna. Och S som jobbade med mig idag fick sin ljuslykta som jag köpt till mina kollegor. Hon gillade den jättemycket och blev alldeles rörd sa hon, gulliga hon.

Jag tycker ju så mycket om dem att jag gärna köper nåt fint åt dem. Vi kom fram till att jag kommer tillbaka till avdelningen redan nästa vecka för 3 timmars jobb. Sen ska jag jobba en dag veckan därpå också. När den veckan sen har gått så har det gått 2 veckor och jag börjar jobba på schemat igen, härligt! Jag kommer också att jobba som väktare 1 dag i veckan. Idag ringde M från kontoret och bad om ursäkt för det fel som blivit då AMS ringt upp mig och alla de andra. Det var i stort sett bara ett missförstånd så allt var lugnt.

Nu är jag alltså ledig tills onsdag då jag kommer att jobba på dagis mellan 12-15 och sen på Kvantum/Time mellan 19-23:30. Idag har det verkligen toksnöat hela dagen, riktigt tjocka vackra flingor! Mysigt! När jag slutade klockan 13:00 åkte jag upp till mamma och pappa. Umgicks där en stund tills klockan blev 15:00 och jag skulle åka och hämta upp Hjalle på kontoret. När jag kommer där på motorvägen en bit efter Köpis lägger jag märke till att varken lampor, blinkers eller klockan fungerar i bilen samt att vindrutetorkarna går jättesakta. Ringer till pappa eftersom det ringer en liten varningsklocka i mig och jag frågar honom vad jag ska göra. Pappa säger att bilen kommer att lägga av när som helst och att jag så gott jag kan ska ta mig av motorvägen och vända om hemåt på innervägen. Jag säger hejdå till pappa och ringer upp Hjalle för att berätta att jag inte kan komma och hämta honom utan måste vända om hem. I samma veva som jag sitter i telefon med Hjalle lägger bilen av-den tokdör! Mitt på motorvägen lägger bilen av och jag ser avfarten till Hagaström några hundra meter fram och jag håller tummarna för allt vad jag är värd, för att bilen ska ta sig fram och en bit in på avfarten åtminstone och inte stanna mitt på motorvägen! Jag hade tur! Bilen rullade så precis in ca 10 meter på avfareten och där blev jag sittandes. Ringde pappa igen och han skulle komma och bogsera mig (igen) så snart han kunde. Jag blev såklart kissnödig så jag traskade upp till Statoil som ligger där uppe och ställde mig i den milslånga kön till toaletten. Pappa hann ringa och var redan vid bilen. Jag kom så äntligen in på toan och kissade och traskade sen tillbaks ner till bilen igen. Pappa hade kopplat linan och vi bogserade iväg!

Det gick kanon att bogsera och ca 17:00 var jag åter hemma hos mamma och pappa igen-utan att ha tagit mig hem emellanåt sen jag var där för 2 timmar sedanhaha

Vi knuffade in bilen i garaget och sen bjöd mamma och pappa på mat som de hade hämtat och vi mumsade gott. Sen har jag legat i soffan och tittat på teve tills klockan blev ca 19:30 då Hjalle kom och hämtade mig med sin pappas bil. Tur att allt löser sig och att man inte får panik när sånna här bilsaker händer. Bara att le åt hela skiten och inse att allt ordnar sig tillslut. När sånna här saker händer finns det liksom inget man kan göra egentligen.

Nu sitter jag och Hjalle här hemma och det känns väldigt skönt att vara hemma-äntligen! Vi ska bara kika på teve och äta godis!

Annas tur och otursdagar är förhoppningsvis över nu!

I helgen är det Ockelbomarknaden för den delen-kul och mysigt!

Tur och otur-men mest tur!

Ojojoj!
Vilken berg-och-dalbana! Minst sagt. Var ska jag börja?

I tisdags var det dags för intenrvju. Tjejen som kom verkade jätterar, bra, framåt och som en passande "fröken". Hon gav bra vibbar som min kollega S uttryckte det, det var S som fick intervjua  henne och träffa henne. Bara hon, ingen annan. Sen  var det så upp till S att bestämma om hon skulle få tjänsten eller om jag skulle vara kvar. S hade sån ångest över det valet. Hon visste att de måste välja in en utbildad "fröken" om de hittade en, men hon och mina andra kollegor ville så gärna ha mig kvar för de tycker att jag funkar så bra med dem, med barnen och vad gäller rutiner och allting. De ville helt enkelt ha mig kvar. Ni kan inte ana vad det värmer i hjärtat att få höra en sån sak. De tycker att jag ska utbilda mig för de tycker jag passar så bra som "fröken". Jag har tänket, blicken och den rätta personligheten för yrket säger dem, det är bara det teoretiska som fattas. Synd kan jag tänka. Va skönt om jag skulle vara utbildad, men jag känner inte alls att jag orkar sätta mig i en skolbänk i närmare 4 år till. Jag bara hoppas och håller tummarna stenhårt för att jag ska få hoppa in och vikariera en massa!

Nu åter till intervjun. S kände sig enormt taskig gentemot mig. Sa att jag alltid ställer upp och sen är det bra tack och adjö typ. Ja sa att hon inte alls behövde känna på det viset för jag vet vad de tycker om mig och det räcker. Sen vet jag såklart med mig att jag inte är en utbildad fröken som kan ta en riktig tjänst framför utbildade fröknar. Så ser det ut och det hajar jag. Jag är på det klara med att jag är en utomordentlig vikarie som de vill arbeta med. Det räcker. Långa vägar.

I tisdags blev det så bestämt att den nya tjejen skulle få tjänsten från och med måndag nästa vecka, det måste bli så eftersom hon är utbildad. Jättetrist tycker jag såklart men det har jag varit inställd på länge. Jag har sett varje ny dag som jag fått spendera där på förskolan som en ren bonus. Och uppskattat den som om den vore den sista. Jag trodde absolut inte att jag skulle bli så långvarig som jag nu blivit, 6 månader på samma avdelning. Lyckligt lottade jag!

Tidsagen efter arbetet var jag såklart ganska deppig... När jag lade mg till sängs i tisdags kunde jag inte hålla känlsor eller tårar borta, de bara vällde över mig. Det känns jättesvårt att behöva skiljas från dem alla bara sådär, på en sekund så blir allt över. Det går inte att slita bort band på det viset. Jag har ju knutit an till alla barnen och till personalen, de är min andra familj. Såklart man blir ledsen. Grät mycket i tisdagskväll. Hjalle lade sig ner och tröstade mig. Det kändes lite bättre och jag lyckades somna tillslut

Vaknade upp till onsdagen och den kändes lite trist...  Dagarna och timmarna i sandglaset rinner sakta men säkert ut.  Åkte till jobbet och klev in. Barnen kramar om och vill att jag ska vara med och rita med dem. Det är sportlov den här veckan och det är väldigt lugnt på förskolan, inte många barn alls. Lugnt och mysigt men jag kände såklart att jag skjulle vilja ha alla barnen omkring mig min sista dag, fredag. Men icke. Väldigt ledsamt...

Jag satte mig bredvid tejerna som ritade och jag kände tårarna komma. Det blev för mycket. Gick in på toaletten med mina redan så uppsvällda ögonen sen gårdagkvällen. På toalettten låste jag dörren och grät. Grät och grät och grät. Tyst men ändå med lika djup smärta. Jag var sååå ledsen. Kände panik över att min tillvaro i livet snart skulle till att brytas upp och helt förändras. Till det sämre...Jag skulle ju inte längre få vara kvar. Jag snörvlade klart, torkade mina ögon och gick ut från toan. I hopp om att ingen skulle märka att jag hade gråtit. Även fast jag så väl såg att det syntes på mig.

Dagen flöt på bra. Vi var till "Varggropen" och åkte pulka och madrasss. Barnen hade jättekul och jag och S har hunnit prata ganska mycket med varandra den här veckan eftersom det är vi som har jobbat tillsammans och det har varit lugnt på avdelningen. Våra andra två kollegor har sportlov lika som barnen. Men S och jag jobbar alltid- alltid vi två!  Ingen av oss som vill vara ledig intehihi

Onsdagen gick förbi och jag slutade 14.30. Hjalle och jag åkte till Willy´s och storhandlade innan vi åkte hem för kvällen. Hjalle hade fått låna några filmer av sin kompis. Vi hade lite mys i onsdagskväll och kollade på filmen "The 40-year old virgin". Himla kul film faktiskt, den rekomenderas!

Idag vaknade vi upp vid 07:00-slumrade vidare till 7:30. Vi klev upp och klädde på oss och skulle åka iväg. Enda problemet var att bilen vägrade starta-heldöd. Provade att knuffa igång den men absolut inget hände. Ringde tillsist pappa efter några misslyckade försök med att knuffa igång bilen. Pappa skulle komma så snart han ätit sin frukost. Hjalle hoppade på bussen till kontoret och jag väntade ca 40 minuter på pappa. Vilken lycka när han dök upp. Som tur var började inte jag förrens 10:45 idag så det var "rätt" dag för bilen att strula om man ser det positiva i det hela iafhaha

Pappa försökte starta bilen med hjälp av startkablar men inget hände. Konstaterade snabbt att batteriet var helt dött. Vi fick bogsera hem min bil. Men efter en kort bit provade vi att starta igång bilen när vi bogserade och det lyckades! Så jag kunde köra gamla skogsvägen hem till Sandviken även fast bilen höll på att lägga av några ggr. Men jag lyckades växla ner, gasa till och få igång den igen. Men när vi så var i Sandviken och hade kommit till korsningen vid stallet så dör bilen totalt och lämnar mig ståendes mitt i korsningen! Kul. Not! Pappa och jag knuffade över bilen till andra sidan vägen och därifrån bogserade vi hem den igen. Pappa provade att byta batteri och då funkade bilen som smort igen. Tur att det bara var batteriet som det var fel på och inget allvarligare.

Tack, snälla rara söta pappa för all hjälp!

När jag satt i bilen då pappa bogserade ringde min mobil. Det var arbetsförmedlingen som ringde. De sa att en kollega på "vaktbolaget" jag jobbar på hade rapporterat till Arbetsförmedlingen att jag hade tackat nej till arbete som de hade erbjudit mig sa hon i luren. Jag blev totalt chockad och förstod ingenting. Varför skulle han göra så?  Jag förklarde för henne att jag visst jobbade kvar och att jag jobbade på dagis också och tagit några vaktpass i mars för att få upp timmarna lite. Jasså jobbar du på dagis också sa hon, det kanske inte han visste om? Men då är det inga problem sa Ams-tanten när jag fått förklara mig hur läget låg till. Jag skulle inte oroa mig över något. Jag var grön. Förbannad som fan ringde jag upp till kontoret och bad att få prata med "tjallaren" M på företaget. Men han var såklart inte där och jag hamnade i luren med sekreteraren. Hon hade fått ett samtal från tanten jag pratade med på AMS. Tanten där hade förklarat att jag var "grön" typ. Och sekreteraren sa till mig att M hade gjort ett misstag och att jag inte alls skulle varit med på den listan. Vilken jävla lista tänkte jag då?? Vad i helvete är det som pågår? Varför har mina kollegor helt plötsligt börjat anmäla oss till Ams om vi tackar nej till jobb ibland? Har aldrig hänt förut och nu känns det jävligt olustigt rent ut sagt. Jag är bara behovsanställd och har då rätt att tacka nej till jobb om man inte kan. Jag fattar bara inte vad den här "anmälningslistan" har kommit ifrån. Ingen lust att jobba kvar har jag och det känns pissigt att veta att de typ anmäler en. Varför då liksom? Vi är ju arbetskollegor och jobbar tillsammans. Bra stämning på jobbet liksom. Skulle inte tro det.
Skitpiss på det och fattar ingenting...

Kom till dagis till 10:45 idag och det var lugna gatan. 8 barn idag. Rätt lugnt det! Jag satte mig ner för att dokumentera lite. Lunchen kom rätt fort då jag började så sent idag. Potatisbullar. Blä! Verkligen blä!!!
Efter lunch gick vi ut. Eller inte jag. Jag satt kvar inne och dokumeterade i barnens pärmar med bilder och teckningar och sånt-portfolio. En flicka fick vara inne med mig för hon hade visst gjort illa foten ordentligt-någon som råkat trampa på den. Hon och jag satte oss i en soffa och läste en bok. Flickans mamma kom snart och hämtade henne-de skulle till doktorn. 13:30 kom barnen in och S berättade för mig den otroligt glada nyheten - JAG FÅR STANNA KVAR PÅ DAGIS!!!!!!!! Jag får till och med stanna kvar på samma avdelning. Så på nåt sätt fick jag inte tjänsten men jag fick den ändå på nåt vis. Lyckligt lottad som få! De hade pusslat runt lite och bestämt att den nya tjejen som från början skulle ta över min tjänst skulle få börja på en annan avdelning istället där en heltidstjänst skulle gå på mamma-ledighet om 2 veckor. Den nya fröken ska alltså börja där, hon som ska gå på mamma-ledighet om 2 veckor är inne och jobbar på min avdelning de 2 veckorna sen går hon hem. Och om 2 veckor får då alltså jag komma tillbaka till min kära avdelning igen!!! Snacka om barg-och-dalbana!

Men så lyckades det alltså bli tillsut och jag känner mig så djupt lycklig, ni kan inte ana. Jag får vara ledig lite i 2 veckor och sen kommer jag tillbaks till mina underbar barn. Ååååhhhh....så lycklig att jag kan börja gråta, men såå glad! Min dag som ni förstår avslutades väldigt brahihi
Slutade 16:00 och gick hem till mamma och pappa med ett leende på mina läppar. Och jag som har köpt hejdå-presenter till fröknar och till barnen-eller avdelningen rättare sagt. Men jag ska ge dem presenterna ändå img! Fast det blir ju ingen hejdå-present! Bara en Vi ses snart-present! Låter mycket bättre!

Jag kunde köra hem med min bil. Pappa hade varit och köpt nytt batteri och den går finemang nu! Hämtade upp Hjalle 17:15 och vi åkte hem. Fortfarande ljust ute 17:30-himla underbart.. Hemma blev det till att slå in presenter-jag nynnade glatt och förstår att jag inte kommer att somna gråtandes inatt.

Hjalle och jag har ätit mat och kollat på filmen SAW 2-helt skruvat vidrig och äcklig men jäkligt bra.
Nu har jag suttit och skrivit så länge så nu måste jag runda av. Ska gå ner till affären och köpa lite glass att bjuda barnen på img.

Sen har jag en 2-veckors semester som jag verkligen kan och ska njuta av då jag vet säkert att jag är tillbaka som fröken Anna på mitt kära dagis om 2 veckor igen igen!!!!!

Lyckligare än jag kan ingen vara i just denna stundler.