Åh va kul!

Via bloggen Vardagsrummet så hittade jag till den här sidan där man kan redigera sina foton, sånt som jag velat göra länge men inte vetat vart, så tack!!!!

Inte var det svårt heller, funkade lätt som en plätt på en gång.

Här är min första test-bild:

Vill du också redigera dina foton - titta i min länklista till höger så finns den här PICNIK-bilden som länk till sidan!

Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Pia

hej...visst är det kul när man upptäcker nåt nytt..jag älsakr att mixtra och hålla på så där..har gått en kurs i photoshop..men där bet jag mej själv i svansen:)det var svårt..och så måste man träna nåt så förbaskat..det orkar inte jag ..ska bli nåt med en gång..kram ..PIA

Postat av: linda

Men oj va kul ska också testa lite när jag kommer hem från jobbet..

jo jag undrar hur gör man länkarna du gör tex. den här sidan understruken eller klicka här... hoppas du förstog frågan..

Krraaamm

2008-06-15 @ 19:00:42
URL: http://nostalgiochrosor.blogspot.com/
Postat av: Linda

Ha ha jag klara de tack goa du.. Jag gjorde om länkarna från utmaningen... Men hur gör man då för att visa tex se mitt bord nu och klicka här för att se hur de såg ut förut... De är aldrig för sent att lära gamla..... hi hi tack jag blir så glad när man lär sig...

Kram Linda

2008-06-15 @ 20:06:59
URL: http://nostalgiochrosor.blogspot.com/
Postat av: Fröken Fräken

Jag kör på med Photoshop, för det gillar jag! Skulle vilja ha lite fler ramar och annat mer dekorativt som man kunde använda för att göra ännu snyggare foton, det borde man ju hittat någonstans att ladda ner också! PS är inte så svårt, bara man lär sig det rätt väg s a s. Men tittar väl in och ser vad detta är för något!! ;-)



Ja, själv fattar man ju inte vad folk som inte pysslar med något, målar, syr eller annat, vad GÖR de egentligen?! ;-) Själv har jag alltid varit pysslig och folk får säga vad de vill om det, så länge man märker att man mår bra av det och blir glad ska man fortsätta med det!



Mysiga fynd, idag har jag faktiskt hållit i plånboken och inte frestats. Men jag kan inte lova för vad som händer imorgon, hihihi! Jag har också grejat om lite i köket nu när jag har fått upp gardinerna, det blev på ett helt annat sätt än vad jag hade tänkt.. Hm?!



Låter som att det kommer att bli en lovely kväll borta hos dig! Här har jag just suttit och sett "P.S I love you" så att tårarana har skvalat! Herregud vad känslig man kan vara... Nu håller jag på att normaliseras, det är fotboll på tv i bakgrunden..!

2008-06-15 @ 21:29:28
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Jag använder nästan alltid den sidan, till exempel om man vill fixa till en bild så att den blir sepiatonad!



: )



Kram, Jenny



<3

2008-06-15 @ 21:57:15
URL: http://jemarose.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback