Mysbricka

På min silverbricka på vardagsrumsbordet har jag ställt vitmålade mässingsljusstakar samt ljuslyktor, så fint när man samlar olika ljuskällor tillsammans på det här viset tycker jag. Det ger ett vackert sken.

Nu är mystiderna här! Tända ljus mest överallt, redan från 16:30 då det blir kolsvart nu för tiden. Jobbigt med mörkret men världsmysigt ändå...hihi!


Då var det Alla Helgona helgen och jag har väntat hela kvällen på en skräckis men den lyste med sin frånvaro på alla kanaler, då blev jag putt och nu har jag gett upp... Jag hoppas på att de visar lite sånt imorgon istället för ska det inte va så på Halloween!!!? Va, va, va, va????

Igår var jag vovve-vakt åt söta Nippe, mamma var bortrest och pappa jobbade kväll så då ryckte jag in efter jobbet. Vi busade och sen när vi blev lite trötta kurade vi ihop oss i soffan och varvade ner, ååhh va mysigt att ha en vovve att klappa och gosa med!

Jag blev världslycklig i veckan när jag vunnit en auktion på Tradera som jag hållt ögonen på länge! Nämligen den här vackra rosquilten!



Jag absolut älskar den men den har inte fått nån given plats ännu. (Bilden är själva auktionsbilden)
Antingen hamnar den i soffan eller på sängen eller i kökssoffan, vi får se :)

Men den är min, bara min *ler*

Näe, ett kort inlägg här bara för nu jädrar saknar jag bloggandet! Har inte tid med det som jag vill om dagarna för antingen är jag på vift till sena kvällen eller så pysslar jag med massa annat. Men nu ska jag förska mig på att ta mig tid att blogga lite oftare för det är så mkt jag vill skriva och visa!

Tills vi ses nästa gång vill jag önska er alla en riktigt mysig Alla Helgona-helg!!

Förresten är jag med och tävlar hos Gårdsromantik Havsviken om denna vackra kandelaber!!!





Kommentarer
Postat av: ninni

Hej

Tack för en trevlig stund igår,alltid lika roligt när du kommer.

Men oj va snygg pläden är, vill ha!!!!!

Kram kram

ninni

Postat av: Åsa

Hej!



Vad har du använt för färg när du har målat mässingljustakarna, jag har fullt med mässing som ligger nerpackat kanske går att göra det användbart!



Kram

Åsa

2009-11-04 @ 11:47:08
URL: http://milo-d.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback