REA 40%

Jag är så glad att jag har 2 underbara inredningsbutiker bara ca 500 m från där jag bor - kan man vara mer lyckligt lottad...hihi!

De två butikerna jag menar är förstås
Madame Nyberg som ni redan vet att jag tycker så mkt om samt en annan butik som heter Stil-Loftet och ligger alldeles intill.

Själva affärsområdet heter Nybo Handelsgård och klickar du på länken kan du läsa mer om vårat guldkorn i Valbo!

Den här gången blev det 2 st fynd på Stil-Loftet. De rear ut alla varor på 25% rabatt och vissa är det 40% rabatt på då de ska göra plats för vårens nyheter. Jag hade turen att fynda denna lykta med frostat glas på 40%!! Den är underbar och lyser otroligt behagligt. Jag har hängt den i köket och upptäckte att det var den givna platsen för den här lyktan.


Det andra fyndet på 40% var detta undebart rosa/turkosa quiltade överkast som jag trånat efter i över 1 år men inte gjort mig råd med. Men nu när det var rea kunde jag bara inte låta bli att köpa det då priset var så bra!



Kan säga att jag fick en bra start på min lördag iaf *ler*

För övrigt så var jag hemma hos min vän Anki och hennes tös och hälsade på i torsdags eftermiddag efter jobbet. Vi fikade, pratade, gosade med lilltjejen i soffan tittandes på Teletubbies och lekte massor!! Bland annat så gick vi väldigt mycket i skolan den dagen och det var väl meningen att vi skulle lära oss spanska, men jag tror inte det gick nå vidare för nån av oss...hihi!

Tack för en jättemysig dag mina tjejer - älskar att umgås med er!!!
Jag kan lätt säga att min helg startade toppen med lek & bus med mina två lektroll -stora som små *ler*.

Fredagen var jag ledig och tror mest att jag slappade runt lite hemma och besökte nån loppis senare på dagen. Film på kvällen.

Igår lördag var jag som sagt var först och shoppade lite och sen åkte jag hem till mamma och pappa och hälsade på. De hade köpt ett 6-kantigt vitrinskåp som vi försökte oss på att skruva ihop och tillsist gick det, men det krävdes lite hjärngympa först, inte sant mamma :)

Idag är det söndag och jag har inga större planer för dagen. Har slängt i en maskin tvätt som det blir till att hänga snart. Ska städa här hemma sen tänkte jag. Imorgon måndag och på tisdag kommer de och lägger nytt golv i våran hall, klinker ska det bli. Men inte riktigt antar jag då vi bor i hyresrätt men jag kan ju hoppas att det ser ut som klinkers iaf :) Vi har valt en ljusgrå kulör vilket jag tror kommer bli jättefint. Senare ska de även tapetsera om i hallen och då blir det ljusa taperer UTAN STRUKTUR på!!

Sen är det kökets tur som ska få nya tapeter, även där blir det ljusa (vita av nåt slag) och ingen blir gladare än jag då jag slipper de brandgula tapeterna med tillhörande bård som sitter där idag, blää!!

Sen har vi vardagsrummet som vi ska få tapetserat. Där finns idag en helt okej tapet, de ljuspastelliga turkosa tapeterna vilka jag har gillat länge, men nu känner jag att jag vill ha en neutral vit tapet även här så kan jag istället färgsätta med nyanser på ex kuddar, filtar och andra inredningsprylar om jag vill. Sen får vi ljust trägolv i datarummet. Mkt rust kommer det bli härhemma inom kort (hoppas jag då de redan är över 1 månad sena) vilket känns jätteroligt och upplyftande - att äntligen får det så som vi vill ha det!

Fortsätt njuta av er söndag kära vänner!!!





Kommentarer
Postat av: Vårt liv i norr

Alltid kul att göra fynd!



Jag gjorde ett fynd i fredags. Har länge gått och suktat efter en tvålkopp på Bloominghome, nu var den nedsatt och dessutom behövde man inte betala någon frakt! :)



Trevlig söndag!

kram

helena

Postat av: Fröken Fräken

Vad roligt att ni ska få så mycket omjgort i lägenheten! Även golven! Skulle mer än gärna vilja byta ut vissa av golven hos mig, men de alternativen som man får byta till är h e m s k a!! Så då behåller jag det jag har, som ändå är bättre...

Kul att göra lite fynd, jag tycker att det äntligen nu börjar bli lite riktig rea i butikerna och jag gör lite fynd här och där :-D

2010-01-17 @ 16:15:07
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: anki.

Gu vilken fin lykta!!!!



Tack igen kära du!! Vi är glad att vi har dig! Det har inte blivit nå mer spanska här, fast boken ligger fortfarande på hennes rum =)

2010-01-18 @ 20:50:50
URL: http://ankibjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback