TACK!





Åh jag har blivit så uppvaktad av nära och kära från födelsedagen i torsdags och hela helgen! Jag tackar ALLA så innerligt och hjärtligt för närvaron och den fina omtanke ni gett mig! Ni har verkligen fått mig att känna mig speciell och så älskad <3

Se så mkt fina blommor, kort och presenter jag har fått! Blommor jag fått har varit bla olika rosor, tulpaner, ranunkel, en azalea och andra blommor jag inte vet namnet på. Kan inte fatta att personerna i min omgivning har gjort allt detta bara för mig? Jag blir verkligen rörd...

Jag fick bla presentkort på fina Högbo Brukshotell, bidrag till ett pysselskåp, presentbiljetter, duschcreme och tvål från Björk & Berries, vackra vita fotoalbum, presentkort på Owe Jansson, vitvinsglas från Villeroy & Boch, en resa av älsklingen till sommaren samt en stor korg med massor av gotta i och ett stort ljus i burk från Yankee Candle med doften "Clean Cotton" och sist men inte minst hembakt mumsigt morotsbröd!

JAG ÄLSKAR ER!!!!

Igår lördag var jag och älsklingen ut och åt födelsedagsmiddag på en liten mysig restaurang i stan som heter Kalles Bar & Grill. Det var vår första gång där och vi kan båda rekomendera stället. Blir nog fler gånger där. Det var litet och mysigt inrett i varma toner, musik och jätteavslappnat. Maten var kanongod och fint upplagd, efterrätten var mumsig den med och upplagd på ett snyggt sätt. Man kunde verkligen se att de älskade att laga mat och servera fint på det där stället. Det fanns massor av gott "småplock" att beställa in extra och jag är helnöjd med kvällen igår med min älskling!! TACK!




Dessa födelsedagsbilder får bli mitt söndagsbidrag till fabriken!

Kommentarer
Postat av: Ullis/Leva på landet

Stort grattis i efterskott. Så mycket härliga blommor och presenter du har fått. Kul att bli uppskattad så mycket.



Ha en fortsatt bra dag och vecka!

Kram Ullis

Postat av: Helena

Åh, har du firat STOR födelsedag!??! Stort och varmt grattis i efterskott! Det låter som om du har blivit firad ordentligt och fått många härliga presenter.



Fortsätt nu att fira i flera veckor - det får man när man fyller jämnt.. :-)



Kram från Helena

2011-02-20 @ 23:10:37
URL: http://theswenglishhome.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback