Midsommar



***Midsommarafton***

Ja det var det igår, en trevlig sådan! Jag och Hjalle åkte hem till mamma och pappa till ca 12:30. Syrran & Anders, Anna & Jaakko med Hugo, Anton och Chrille kom de också. Mamma stod som vanligt, helnöjd vid sin nya proffsgrill och grillade kyckling, fläskfilé och fläkskkotletter. Vi avnjöt det med strips och potatissallad och annat gott! Till efterrätt blev det äkta sommartårta, nämligen en härlig jordgubbstårta som min duktiga syster Jenny bakat!! Mums säger jag bara!



Vädret var inte riktigt som vi önskade oss, men tack och lov uppehåll så vi kunde sitta ute iaf. Det blåste en del men regnet höll sig som tur var borta och solen tittade fram nån ynka snabbstund emellanåt :-)

Efter maten blev man lite trötter så Hjalle la sig i hammocken och vilade. Lilla Norpan tog alla chanser som fanns att vila, han älskar att ligga och mysa den vovven...hihi! Nippe däremot tar alla chanser som finns till lek istället :-) Därför lyckades jag inte ta nån bra bild på honom, han har inte tid att stå still den vovven...hihii!


Jag och Hjalle stannade kvar till ca 16:30. Då var det dags att åka till nästa ställe, nämligen hem till Hjalles föräldrar och umgås lite med folket på den sidan släkten :-)

Lika trevligt där och vi stannade till ca 20:00 då vi åkte hemåt och tog det lugnt framför tv:n.


***Midsommardagen***

Det är det idag. Jag vaknade strax före 8:00 och har redan hunnit tvätta en maskin tvätt. Till 10:00 idag, om en liten stund vill säga så kommer mamma och hjälper mig att påbörja städningen av lägenheten. Vi tar fönster, kök och badrum idag. Lika bra att smygstarta med sånt man kan för om nån dag går flyttlasset till nya "boet" :-)

Hoppas ni alla hade en härlig midsommarafton och får en lika bra midsommardag!





Kommentarer
Postat av: Anki

Åh så spännande det är ju så snart ni flyttar!!!

Härlig midsommar lät det som!! Kramar

2011-06-25 @ 18:51:20
Postat av: Ullis/Leva på landet

Låter som en riktigt skön helg. Härligt att det närmar sig med flytten.



Kram Ullis

Postat av: Fröken Fräken

Låter som att ni fått avnjuta både trevligt sällskap och smaskig mat! Saknar verkligen det här med att grilla när man bor i lägenhet och det inte är så poppis med att tända en grill på balkongen...

Nä, nu är det dags att städa upp efter den här helgen (som hos oss har varit både solig och varm!)

2011-06-26 @ 10:40:58
URL: http://tusenideer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback